Adverteren voor leasemaatschappijen

Al vanaf 2002 zijn wij actief in online marketing voor de automotive markt. Sinds de start van LeaseTrader in 2002, waar in 2004 InfoTrade Digital Marketing is bijgekomen en in 2015 LeaseVergelijker, hebben wij al tienduizenden leads gegenereerd voor vele leasemaatschappijen. Het bezoek dat wij genereren op www.LeaseTrader.nl en www.LeaseVergelijker.nl is nu in de markt voor een (volgende) leaseauto.

Adverteren op deze sites kan op veel verschillende manieren. Alleen de zakelijke beslissers? Adverteren voor private lease of shortlease? Samen met u kijken we naar uw doelgroep en doelstellingen en zetten een pilot op met een meetmodel dat u inzicht geeft in de harde cijfers. Bekijken hieronder de mogelijkheden per platform. Natuurlijk kunt u bij het adverteren de beide websites combineren.

LeaseTrader mogelijkheden LeaseVergelijker mogelijkheden

Maandelijks ontvangen LeaseTrader en LeaseVergelijker samen ruim 70.000 unieke bezoeken. Hiermee zijn wij het grootste en meest gebruikte onafhankelijke leaseportaal van Nederland.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met één van de onderstaande personen. Wij denken graag mee over welke advertentiemogelijkheden het beste bij uw doelgroep en doelstellingen passen.

linkedin icoon LeaseVergelijkerShercinio Ware: shercinio@leasetrader.nl, 06 21212961

linkedin icoon LeaseVergelijkerWilbert Philippo: wilbert@leasetrader.nl, 06 44884115