BMW Lease

bmw lease leasevergelijker logo

Start met vergelijken

Het Duitse BMW heeft als merk een bijzonder hoge waardering. Niet alleen zijn BMW-rijders erg tevreden over hun auto – vaak kiezen ze bij een nieuwe auto opnieuw voor BMW lease – ook mensen die geen BMW rijden hebben vaak een bijzonder positief beeld van de BMW. Door als bedrijf voor BMW-lease-auto’s te kiezen rij je niet alleen in degelijke en prettig rijden auto’s, maar bouwt je ook nog eens aan uw imago. De positieve associatie die men met BMW heeft kan dan immers ook op je onderneming worden overgedragen.

Kun je geen BMW leasen via je werkgever, maar wil je wel in een BMW rijden? Dan kunt je ervoor kiezen om particulier een BMW te leasen. Ook privélease kun je op onze website vergelijken. Het maandbedrag voor privélease is hierbij inclusief BTW. Op deze manier krijg je een eerlijk beeld van de kosten van een lease-BMW. Het voordeel van leasen ten opzichte van kopen is dat je niet aan de auto vastzit. De BMW blijft eigendom van het leasebedrijf en je betaalt alleen zolang je gebruik wilt maken van de auto. Als je de BMW niet meer nodig hebt of wilt inwisselen voor een ander model, dan is dat meestal eenvoudig mogelijk.

Als je een BMW wilt leasen, of het nu zakelijk is of privé, wil je natuurlijk de beste auto tegen de beste prijs en de beste voorwaarden. Leasevergelijker maakt je keuze makkelijker. Bij ons kun je namelijk alle lease-auto’s vergelijken, waarbij je ook inzicht heeft in de voorwaarden die gesteld worden bij de lease. Het vergelijken van lease-BMW’s is nog nooit zo makkelijk geweest! Met leasevergelijker.nl kun je eenvoudig op zoek naar de lease-BMW die het beste aansluit bij jouw wensen. Hou onze website dus in de gaten; wie weet rij jij straks in je favoriete BMW-model!