Start met vergelijken

Rij weg in een BMW met shortlease

Al bijna honderd jaar staat BMW bekend met een zeer positief imago. De auto’s van dit merk zijn degelijk en rijden erg prettig. Ze zijn ideaal geschikt voor de levenslustige en ambitieuze mens. Het plezier in rijden wordt nog eens extra versterkt doordat BMW veel verschillende modellen aanbiedt die stuk voor stuk uitblinken in indrukwekkende techniek en slimme designs. Wilt u zelf of uw medewerker laten rijden in een van deze zeer representatieve BMW auto’s, zonder een grote investering te maken of voor een lange tijd aan een contract vast te zitten? Dan kan met behulp van shortlease. Ontdek via LeaseVergelijker de beste aanbieder van het moment zonder veel tijd kwijt te zijn aan eigen onderzoek.

Wie is LeaseVergelijker?

Wij van LeaseVergelijker streven ernaar om vergelijkingen makkelijk te maken. We zijn een onafhankelijk bedrijf dat snapt hoeveel tijd en moeite er in een eigen onderzoek onder de aanbieders kan gaan zitten. Het is een hele klus om iedereen bij langs te gaan en alle informatie naast elkaar neer te leggen. Met behulp van onze website is dit werk voor u verleden tijd. Kies simpelweg welke BMW u onder welke voorwaarden zoekt en u krijgt meteen het overzicht te zien van alle Nederlandse aanbieders van shortlease van het moment. U kunt bij ons niet alleen de prijzen vergelijken, maar ook de voorwaarden die aan de contracten verbonden zijn. Lees deze altijd goed, omdat dit per aanbieder nogal eens kan verschillen. Met de juiste informatie kunt u de beste keuze maken die helemaal aan uw wensen voldoet.

Wat heb ik aan een short lease auto?

Short lease staat voor leasen op de korte termijn. U zit hiermee dus niet aan jarenlange contracten gebonden, maar kunt bij veel aanbieders al terecht voor een duur vanaf twee maanden. Deze contracten zijn vaak dagelijks opzegbaar, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over hoge afkoopboetes. Dit systeem werkt vaak met handige acties en stuntprijzen, zodat u veel kunt besparen en voordelig in een BMW rond kunt rijden. U kunt het gebruiken wanneer u bijvoorbeeld een startende ondernemer bent en geen middelen hebt tot de aanschaf van een auto. Met shortlease wordt dit wel mogelijk en betaalt u simpelweg een vast maandbedrag. Hierin zitten alle onderhoud- en andere kosten gewoon bij inbegrepen. Ontdek het zelf en gebruik LeaseVergelijker om de BMW te vinden die helemaal aansluit op uw wensen.