Citroen Lease

citroen lease leasevergelijker logo

Start met vergelijken

Citroën is een Frans automerk dat in 1919 werd opgericht. De iconische 2CV (“Deux Chevaux”), in Nederland vaak beter bekend als de Eend, is van het merk Citroën. Maar Citroën is ook duidelijk met haar tijd meegegaan. Niet voor niets werd de Citroën C4 Cactus in Spanje en Denemarken verkozen tot Auto van het Jaar 2014. De auto is inderdaad niet alleen in Frankrijk populair, maar wordt ook in Nederland veel op de wegen gezien. Voor zakelijk gebruik bieden sommige Citroën lease modellen fiscale voordelen en ook als lease-auto is de Citroën populair.

Het vinden van een geschikte lease-Citroën kan nogal een uitdaging zijn. Er zijn immers veel verschillende leasemaatschappijen die allemaal verschillende Citroëns tegen verschillende prijzen en verschillende voorwaarden voor lease aanbieden. Op leasevergelijker.nl bieden wij u een oplossing. Bij ons heeft u binnen een paar muisklikken overzicht over de verschillende aangeboden Citroën lease-auto’s. Hierbij staan zowel de prijzen als de voorwaarden die aan de lease zijn verbonden vermeld. Zo kunt een goede en weloverwogen keuze maken bij het afsluiten van een nieuw leasecontract. Het kiezen van een nieuwe lease-Citroën is daarom dankzij onze website een stuk eenvoudiger!

Op onze website kunt u zowel Citroën-auto’s vinden voor zakelijke lease als voor particuliere lease. Bij de auto’s voor particuliere lease, wat we ook wel privélease noemen, staan de prijzen vermeld inclusief btw. Zo komt u niet voor verrassingen te staan bij het afsluiten van een leasecontract voor een particuliere lease-Citroën. Bij de zakelijke lease-Citroëns maken we onderscheid tussen operational lease en short lease. Bij short lease gaat het, zoals de naam al aangeeft, om een korte leaseperiode. Voor alle lease-auto’s die op onze website worden weergegeven geldt echter dat u een vast bedrag per maand betaalt en dat de auto eigendom blijft van de leasemaatschappij. Wel zo transparant.