Alphabet Nederland B.V.

Over Alphabet


Alphabet is opgericht in 1997 als onderdeel van BMW Group en is een specialist op het gebied van wagenpark- en leasebeheer. De uitgebreide portfolio omvat zowel consultancy en financieringen als slimme producten en diensten voor het beheer van het wagenpark van bedrijven. Alphabet heeft meer dan 555.000 auto's en bedrijfswagens van allerlei merken onder beheer en is daarmee de op drie na grootste speler in de markt. Het hoofdkantoor van Alphabet is gevestigd in München (Duitsland), maar Alphabet heeft vestigingen in 18 landen. In Nederland is Alphabet gevestigd in Breda.

Over Alphabet Private Lease


Alphabet Private Lease staat voor zorgeloos rijplezier. Met Private Lease betaal je een vast bedrag per maand en rijd je in een nieuwe auto. Je hebt dus geen omkijken meer naar de kosten die bij een auto komen kijken. Daar zorgen wij voor. Je hoeft alleen nog maar zelf te tanken. Onze voorwaarden zijn helder en in begrijpelijke taal opgesteld, zodat deze voor iedereen duidelijk zijn. Ook het bestellen van een auto is heel eenvoudig. En heb je toch hulp nodig of ergens vragen over? Medewerkers van Alphabet staan voor je klaar om je persoonlijk te woord te staan.


Beste Leasemaatschapij


Alphabet is uitgeroepen tot beste leasemaatschappij van Nederland 2016/2017! Het onderzoek naar de beste leasemaatschappij van 2016/2017 werd gehouden onder leaserijders door de Vereniging Zakelijke Rijder (VZR). Het onderzoek richt zich op een aantal deelonderwerpen: communicatie en verstrekking van informatie, contractuele aspecten, financiële en administratieve aspecten en onderhoud, ondersteuning en afhandeling bij schade en pech.

best-leasecompany-2015-2016


Beoordelingen en Reviews

logo voor Tevreden.nl

Keurmerken en certificaten

Het certificaat en/of keurmerk toont aan dat Alphabet Nederland B.V. aan bepaalde (kwaliteits)eisen voldoet

Kerumerk Private Lease