Athlon

Athlon heeft als primaire doel de mobiliteit van haar klanten te verzorgen. Dat was al zo in 1916, toen het nog RIVA (Reparatie Inrichting Van Automobielen) heette en dat is nu nog steeds zo. Athlon is met ruim 110.000 auto's weliswaar marktleider op het gebied van autoleasing in Nederland, maar het bedrijf kijkt ook verder.

Athlon ontplooit al jarenlang allerlei tijdsbesparende en duurzame initiatieven op het gebied van mobiliteit en efficiënte alternatieven voor autogebruik. Een goed voorbeeld daarvan is de zeer actieve stimulering van bijvoorbeeld elektrisch rijden. In de toekomst zal Athlon de ontwikkeling van dit soort slimme producten en diensten alleen nog maar intensiveren.

Athlon is dé autoriteit op het gebied van autoleasing in Nederland met als voorbeeld; Private lease. Daarnaast ontplooit zij al jarenlang innovatieve, duurzame en kostenefficiënte initiatieven op het gebied van mobiliteit. Haar missie: het leveren van de beste autoleasing- en mobiliteitsoplossingen voor de steeds veranderende behoeften van haar klanten. Naast vijf vestigingen in Nederland heeft Athlon negen vestigingen in Europa. Athlon is sinds 2006 onderdeel van DLL, een 100% dochter van de Rabobank Groep.

1916
500+

Beoordelingen en Reviews

logo voor Tevreden.nl
logo voor Facebook

Keurmerken en certificaten

Het certificaat en/of keurmerk toont aan dat Athlon aan bepaalde (kwaliteits)eisen voldoet

keurmerk
Kerumerk Private Lease