Directlease

DirectLease kent de leasemarkt als geen ander; als eerste online aanbieder van leaseauto's is dat ook niet verrassend. In 2001 heeft DirectLease de Nederlandse autoleasemarkt wakker geschud door als eerste maatschappij leaseauto’s via het internet aan te bieden. Door de jaren heen is de website van DirectLease uitgegroeid tot één van de meest populaire sites op het terrein van autoleasing.

DirectLease is daarmee de ideale partner voor kleine en middelgrote ondernemingen (operationeel lease) en particulieren (private lease), die zonder gedoe een goed leaseproduct willen voor een uitstekende prijs en met de beste voorwaarden:

Laagste prijs garantie
Wij controleren dagelijks de prijzen van onze concurrenten. En deze leggen we allemaal langs dezelfde transparante meetlat. Kom je een scherper private lease tarief tegen dan horen we het graag! Je krijgt bij ons het verschil gewoon terug.

Geen schadevrije jaren vereist
Onze scherpe private lease tarieven zijn voor iedereen van toepassing, ongeacht het aantal schadevrije jaren dat je hebt opgebouwd. Dus ook je eerste auto lease je voordelig particulier bij ons zonder extra kosten.

Geen leeftijdsbeperking
Van jong tot oud, iedereen met een geldig rijbewijs mag private leasen!  DirectLease discrimineert niet op basis van leeftijd. Geen addertjes onder het gras, gewoon gelijke rechten voor iedereen.

Tussentijdse afkoop mogelijk
We snappen heel goed dat het lastig is om ver in de toekomst te kijken. Hoe sta ik er bijvoorbeeld over drie jaar voor? Welk inkomen heb ik tegen die tijd. Kan ik al mijn verplichtingen ten aanzien van mijn private lease nog wel nakomen? Geen kleine lettertjes, je betaalt de helft van de resterende termijnen en bent van je verplichting af. Helder, eerlijk en duidelijk, zoals je van ons gewend bent.

Transparant: Direct weten waar je aan toe bent!

Bij ons staat transparantie hoog in het vaandel. Niet voor niets luidt onze pay-off: direct weten waar je aan toe bent! Met al je vragen over private lease kun je telefonisch, per mail of per chat bij ons terecht.

Opgericht in 2001
21 - 50 werknemers
Op werkdagen bereikbaar van 08:30 - 21:00

Beoordelingen en Reviews

logo voor Tevreden.nl

Keurmerken en certificaten

Het certificaat en/of keurmerk toont aan dat Directlease aan bepaalde (kwaliteits)eisen voldoet

keurmerk
keurmerk
Kerumerk Private Lease