Rijnmond Lease

Rijnmond Lease is onderdeel van de Kooy Holding, een Automotive organisatie die al meer dan 50 jaar actief is.

Als universele leasemaatschappij bieden wij leasing aan van elk merk en type auto, tegen een aantrekkelijk tarief. Ook voor shortlease en verhuur zijn wij uw partner. Wij kunnen daarnaast ondermeer de autoreclame en de inrichting van uw bedrijfswagens verzorgen.

Wij zijn niet gebonden aan automerken of financiële instellingen. Uw belang is dus het enige dat telt, of het nu om één auto gaat of om een wagenpark van vijftig. Door effectief en efficiënt wagenparkbeheer bent u in staat om de kosten beheersbaar te houden. En daar profiteert u dagelijks van.

Als u een leaseauto nodig heeft, dan wilt u natuurlijk niet teveel betalen. Rijnmond Lease hanteert scherpe tarieven, met transparante voorwaarden.


Eerlijkheid voor alles, dus ook over de prijs. Die leaseauto kunt u overal leasen maar Rijnmond Lease onderscheid zicht door persoonlijk contact een flexibele organisatie en prima dienstverlening. Wij proberen altijd onze klant te behandelen zoals wij zelf ook graag behandeld willen worden, dit is dus snel en accuraat met verstand van zaken. Voor ons is dat prioriteit nummer één, het nakomen van de gemaakte afspraken, niets meer en zeker niets minder!

Wij nodigen u uit om voordat u beslist kennis met ons te maken. U merkt dan direct met wat voor mensen u te maken heeft. Betrokken mensen met verstand van de autobranche. Echte specialisten die er zijn om voor ú de beste oplossing te vinden.

Ondernemers willen geld verdienen met hun bedrijf en geld besparen met waar anderen goed in zijn. Door een effectief en efficiënt wagenparkbeheer van Rijnmond (private) Lease bent u in staat om kosten te besparen.