AVITAS Autolease B.V.

2 Advertenties online

Meer over AVITAS Autolease B.V.

Op deze pagina zie je een overzicht van alle lease aanbiedingen van AVITAS Autolease B.V.. AVITAS Autolease B.V. is een aanbieder van Merken Opel en Renault. Momenteel vind je op LeaseVergelijker.nl 2 aanbiedingen van de aanbieder vanaf € 465 per maand.

Omschrijving

AVITAS Autolease is persoonlijk, oplossingsgericht en merkonafhankelijk. Een kleine leasemaatschappij is veelal afhankelijk en daardoor beperkt in middelen en mogelijkheden. Daarentegen handelt een grote leasemaatschappij vaak onpersoonlijk en bieden zij niet de mogelijkheid om écht maatwerk te leveren. AVITAS Autolease combineert de voordelen van een grote maatschappij met die van een kleine. Zo onderscheiden wij ons van de gemiddelde leasemaatschappij.

AVITAS Autolease heeft de capaciteit om mooie deals te sluiten met dealerbedrijven en merkorganisaties. Hierdoor zijn wij in staat auto’s tegen scherpe tarieven aan te bieden. Los daarvan houden wij zeer persoonlijk contact met onze klanten. Naast onze flexibele openingstijden zijn wij 24/7 bereikbaar. Op deze manier staan wij altijd voor u klaar.

AVITAS Autolease kan aan de behoefte van de klant voldoen. Wij gaan net zo lang door totdat wij exact díe auto hebben gevonden die voldoet aan uw wensen en eisen. Oók als dat betekent dat we daarvoor een auto vanuit het buitenland moeten importeren, een passende voorraadauto of een jonge occasion moeten zoeken.

Onze locatie