Superlease Holland B.V.

1 Advertentie online

Meer over Superlease Holland B.V.

Op deze pagina zie je een overzicht van alle lease aanbiedingen van Superlease Holland B.V.. Superlease Holland B.V. is een aanbieder van Merk Toyota. Momenteel vind je op LeaseVergelijker.nl een aanbieding van de aanbieder voor € 625 maand.

Omschrijving

Superlease is onderdeel van de DIGO autogroep, waarbij twee vakgarages zijn ingericht om snel en vakkundig onderhoud uit te kunnen voeren aan ieder merk en type auto. De medewerkers zijn getraind om de zakelijke rijders van Superlease volledig te ontzorgen. Zo is er een gratis haal & brengservice bij onderhoud, grote reparaties en montage van nieuwe (winter)banden. Uw auto wordt gewassen teruggebracht. Uw voordeel: geen tijdverlies en kosten voor vervangend vervoer. Deze service geldt binnen regio zuid- Holland. Bevindt u zich buiten de regio Zuid-Holland? Informeer dan bij uw gewenste garagist naar uw mogelijkheden.

Superlease denkt met u mee. Wij staan bekend om onze persoonlijke, actieve houding. We gaan graag op zoek naar de lease vorm die het beste past bij uw onderneming en houden u doorlopend op de hoogte van acties en aanbiedingen. Zo bent u er zeker van dat u nooit teveel betaalt voor uw zakelijke lease auto en uw private lease auto. Bij Superlease kennen we onze klanten en doen we er alles aan om u tevreden te houden!

Onze locatie