Veel zzp’ers vragen zich af hoe ze hun zakelijk vervoer moeten regelen. De hamvraag blijft altijd, is het slimmer om een auto te kopen of juist te leasen en  is het dan juist handig om dit zakelijk of privé te doen? Wat is de meest verstandige keuze en is deze keuze het volgende jaar nog steeds verstandig? Is het wel mogelijk om te leasen als starter?

Voor al dit soort prangende vragen van zelfstandig ondernemers heeft Terberg Leasing op 22 april jl. een speciaal online platform geïntroduceerd: Leasing Plus. Dit is in een ideaal platform voor ZZP’ers die naar advies op maat verlangen, het kost weinig tijd en dit is precies wat je als ZZP’er wilt, want je besteed je kostbare uren liever aan ondernemen.

 

Zoveel zzp’ers, zoveel behoeften

De auto is met overhand het favoriete vervoermiddel van de zpp’er. 87% van de zelfstandigen reist namelijk het liefst met de auto, gevolgd door de fiets en de trein.  Wanneer je op bezoek gaat bij een klant die middenin het centrum van een drukke stad is gevestigd, dan is het vaak praktischer om met de trein of met de (elektrische) fiets naar de bestemming te gaan. Maar wanneer je op een bedrijventerrein werkt of  iedere dag veel materiaal bij je hebt, dan is een auto ontzettend handig en haast onmisbaar.

Het leasen van een auto is als ZZP’er een goede optie, maar voor welke vorm is het slim om te kiezen? Een zakelijk Auto Abonnement, zakelijke lease of juist privé lease? Deze keuze is afhankelijk van verschillende factoren zoals,  je (financiële) situatie en de manier van werken en je behoeften. Het Leasing Plus platform helpen ze je als ZZP’er om hierin een weloverwogen keuze te maken.

 

Terberg Leasing Plus voor passend advies

Via het TerBerg Leasing Plus platform krijg je dus antwoorden op al je vragen, verder zijn er ook experts, zoals fiscalisten aanwezig. Zij voorzien de ZZP’ers van advies afgestemd op je persoonlijke situatie en wensen.

Hierbij wordt er ook advies gegeven op het gebied van financiële aspecten en kredietacceptaties. Als ZZP’er kom je namelijk al snel terecht in een wereld waarin je cijfers moet overleggen voordat je een leasecontract kunt afsluiten.

In het geval van zakelijk leasen is het een vereiste om jaarcijfers te hebben, maar als je in de startup fase zit heb je deze niet tot je beschikking. Maar in dit soort gevallen zijn er andere manieren van acceptatie, waardoor het leasen wel lukt. Juist in dit soort gevallen is Terberg Leasing Plus een ideaal platform om zelfstandig ondernemers te voorzien van deskundig advies.

Deel dit artikel op social media: