Start met vergelijken

De beste Opel shortlease deal voor u

Bij LeaseVergelijker bent u aan het juiste adres om de beste deal te vinden voor een Opel shortlease. Wij zijn namelijk een onafhankelijk bedrijf dat al sinds 2002 bestaat als initiatief van LeaseTrader. We bieden met ons gebruiksvriendelijke platform een gemakkelijke manier aan om de verschillende aanbieders van short lease met elkaar te vergelijken. U kunt bij ons niet alleen de prijzen, maar ook de voorwaarden van de aanbieders naast elkaar leggen. Bekijk deze altijd goed, omdat de kleine lettertjes per aanbieder nogal eens kunnen verschillen. U wilt later immers niet voor verassingen komen te staan. Het is ons streven om ervoor te zorgen dat u de meest volledige informatie krijgt waarmee u een weloverwogen keuze kunt maken waar u helemaal tevreden over bent.

Hoe werkt short lease?

Shortlease is een flexibele mobiliteitsoplossing waarmee u een auto van Opel voor een korte termijn kunt leasen, zonder vast te zitten aan jarenlange contracten. De voordelen van deze langere contracten blijven echter wel tot stand. U betaalt namelijk een vast maandbedrag waar alle omkomende zaken bij in zitten begrepen. Zo hoeft u niet te denken aan onderhoud, verzekeringen, rente, banden en meer, maar kunt u zorgeloos rondrijden in de auto van uw keuze. Dit systeem is erg handig wanneer u bijvoorbeeld een werknemer aanneemt voor een tijdelijke periode. U kunt in dit geval het leasecontract samen laten lopen met de duur van het arbeidscontract en zo zeker weten dat u niet te veel geld uitgeeft. Ook wanneer u een startende ondernemer bent, is short lease een goede oplossing. U hoeft nu namelijk geen grote investering te doen en kunt toch vrij rondrijden waar u maar wilt. Wat uw wensen ook zijn, bij LeaseVergelijker staan we voor u klaar om de beste deal te vinden die helemaal bij u past.

Ga voor de passie van een Opel

Opel staat erom bekend met passie de beste auto’s te willen leveren voor de klanten. Ze bieden echte Duitse degelijkheid en zijn verantwoordelijk voor populaire merken zoals de Opel Astra, Corsa, Insignia en meer. Door te willen blijven innoveren, kunnen ze voor een groot publiek klaarstaan met voertuigen die ertoe doen. Het leasen van deze auto’s wordt onder andere daardoor steeds aantrekkelijker. Wilt u weten wat een Opel voor uw situatie zou kunnen betekenen? Begin dan nu met vergelijken via onze website en neem gerust contact op wanneer u met vragen zit.