Start met vergelijken

Kies gemakkelijk en snel uw volgende Volkswagen met shortlease

Een Volkswagen leasen voor een korte periode? Dat kan. Met behulp van Volkswagen shortlease hebt u namelijk toegang tot alle voordelen van een langdurig contract, terwijl u al voor een periode vanaf twee maanden kunt huren. Handig wanneer u bijvoorbeeld een nieuwe of tijdelijke werknemer aanneemt. U kunt dan namelijk zowel het leasecontract als de arbeidsovereenkomst qua duur op elkaar afstemmen. Ook wanneer u seizoenwerk levert, is het soms zo dat u een auto maar voor een bepaalde periode hoeft te gebruiken. Zowel zakelijk als privé kan een kortetermijnoplossing als deze ideaal zijn. U betaalt een overzichtelijk vast maandbedrag, waar het onderhoud en dergelijke gewoon bij is inbegrepen. U krijgt aan het einde van elke maand een btw-factuur toegestuurd voor uw eigen administratie, zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent. Met dit handige systeem kunt u of uw werknemer binnen de kortste keren in een Volkswagen rijden.

Waarom zou ik voor een Volkswagen gaan?

Volkswagen staat bekend om haar auto’s die een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding hebben. Het is hun streven om betrouwbare en comfortabele voertuigen aan te bieden tegen zeer redelijke prijzen. Er zijn daardoor zeer veel verschillende modellen te verkrijgen die van klein naar groot variëren. De zakelijke uitstraling zorgt voor de juiste indruk bij klanten en potentiële partners. De auto’s van Volkswagen rijden zuinig en zijn aantrekkelijk om te zien en in te rijden. Er staan minstens twee van hun modellen in de top vijf van de meest verkochte auto’s ter wereld. En met behulp van shortlease kunt u hier snel en gemakkelijk gebruik van maken.

Hoe krijg ik de beste deal voor een short lease?

Het kan een tijdje duren voordat u alle voor- en nadelen van de verschillende aanbieders van short lease op een rijtje heeft gezet. Om u deze tijd te besparen, hebben we bij LeaseVergelijker een onafhankelijk platform ontwikkeld waarmee u al binnen een paar minuten de juiste informatie in een handig overzicht heeft staan. U kunt via onze website niet alleen de prijzen, maar ook de verschillende voorwaarden met elkaar vergelijken. Lees deze altijd goed, zodat u weet waar u aan toe bent. Het is ons doel dat u volledig tevreden bent over uw Volkswagen shortlease contract. Begin daarom nu met vergelijken en maak met behulp van onze transparante informatie een weloverwogen keuze. En heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.