Volvo Lease

volvo lease leasevergelijker logo

Start met vergelijken

Het Zweedse automerk Volvo is een bijzondere; het staat namelijk bekend om zijn veiligheidsinnovaties. Zo werd de driepuntsgordel uitgevonden door een iemand die in dienst was bij Volvo. Deze uitvinding wordt gezien als de belangrijkste veiligheidsinnovatie op autogebied. Met een veiligheidsgordel heeft men namelijk maar liefst vijftig procent meer kans om een ongeluk te overleven dan zonder. Ook kreukelzones en kinderslot werden het eerst uitgevoerd bij Volvo lease auto. Kortom, Volvo heeft veiligheid altijd hoog in het vaandel gehad.

Omdat Volvo zo’n betrouwbaar merk is, is Volvo ook populair als lease-auto. Op leasevergelijker.nl kun je de verschillende lease-auto’s van Volvo in een paar muisklikken vinden. De prijzen én de voorwaarden van een Volvo-lease-auto kunnen per aanbieder nogal verschillen. Met leasevergelijker heb je makkelijk en snel een overzichtelijk overzicht. Zo kun je een onafhankelijke keuze maken voor de lease van een Volvo en ben je niet afhankelijk van wat een specifiek bedrijf je voorschotelt.

Bij leasevergelijker kun je zoeken naar zowel operational lease, short lease en privélease. De eerste twee vormen van lease vallen onder zakelijke lease. Bij privélease gaat het uiteraard om particuliere lease. Daarom zijn de prijzen bij privélease inclusief btw. Op deze manier weet je waar je aan toe bent als je een Volvo-lease wilt afsluiten. Voor alle vormen van lease die je op onze website kunt vinden geldt echter dat je per maand een vast bedrag betaalt en de lease-auto eigendom blijft van de leasemaatschappij.

Ben je benieuwd naar wat de mogelijkheden van een Volvo-lease zijn voor jou? Ga dan snel naar onze vergelijker. In een ogenblik staan alle opties op je scherm – dankzij onze website hoef je niet meer de verschillende websites van leasemaatschappijen af te struinen. Wij helpen je met het maken van een weloverwogen en onafhankelijke keuze voor een Volvo lease-auto.