Start met vergelijken

Een Volvo shortlease tegen de beste prijs

LeaseVergelijker is een onafhankelijk platform waarmee u gemakkelijk en snel de aanbieders van shortlease kunt vergelijken. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een Volvo voor de korte termijn, dan zit u bij ons helemaal goed. Het is namelijk niet alleen mogelijk om via onze website de prijzen van de aanbieders, maar ook de voorwaarden naast elkaar te leggen. Hierdoor weet u altijd direct waar u aan toe bent en kunt u een weloverwogen keuze maken. Al sinds 2002 doen we ons best om voor u het vergelijken zo gemakkelijk en overzichtelijk mogelijk te maken. Zowel voor onze zakelijke als privéklanten staan we klaar. Dankzij onze transparante werkwijze kunt u snel beschikken over de juiste informatie. Het is ons doel dat u tevreden bent over de auto van uw keuze.

Wat zijn de voordelen van shortlease?

Met shortlease kunt u genieten van alle voordelen van een lang contract voor een kortere periode. Zo kunt u gemakkelijk en snel wegrijden in uw favoriete Volvo zonder dat u zich druk hoeft te maken over zaken zoals onderhoud. U betaalt namelijk een vast bedrag per maand waar de rente, verzekeringen, banden en meer gewoon bij zijn inbegrepen. Aan het einde van de maand ontvang u een handige btw factuur, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Shortlease werkt vaak actiematig, wat inhoudt dat bepaalde automerken bij verschillende aanbieders vaak voor stuntprijzen beschikbaar zijn. Hiermee bespaart u dus gemakkelijk zo een paar honderd euro. Een auto zoals deze is ideaal geschikt voor seizoenwerkers en startende ondernemers. U bent namelijk geen grote investering in een auto kwijt en kunt toch gaan en staan waar u wilt. Ook voor wanneer u een nieuwe of tijdelijke werknemer aanneemt werkt dit systeem erg goed. En met een Volvo zit u helemaal gebakken.

Alle pracht van een Volvo binnen handbereik

Het Zweedse automerk Volvo staat bekend om de veiligheid. Zo hebben ze bijvoorbeeld de gordel en het kinderslot uitgevonden. Deze waarde binden ze samen met zeer comfortabele auto’s en hebben daardoor een grote populariteit gewonnen. Ze zijn al jarenlang een begrip in de autowereld. U kunt de auto van uw keuze uitbreiden met toevoegingen zoals voetgangersbescherming, een Safe City systeem, een adaptief groot licht en meer. Door vandaag nog te beginnen met vergelijken via LeaseVergelijker hebt u straks de Volvo van uw keuze in eigen handen voor de periode die u wenst.