Leasevergelijker.nl Blog

Jaguar private lease deals

Dit Britse merk produceert al jarenlang rijdende statussymbolen van formaat. Dankzij Jaguar private lease deals wordt het nu ook bereikbaar om voor een vast bedrag per maand zelf in een Jaguar te rijden. In dit artikel lees je waar het luxemerk voor staat en hoe je er een leaset.

Een stijlicoon binnen handbereik?

Er zijn natuurlijk voordeligere opties, maar de elegante en exclusieve uitstraling van een Jaguar krijg je er niet snel mee. Als zpp’er kun je een Jaguar private lease deal zelfs als investering in je imago zien. Een stijlvolle splinternieuwe auto straalt af op wie je bent als ondernemer.

Hoe werken Jaguar private lease deals?

Eerst kies je een model uit dat bij je smaak past. Misschien is het een klassieke hogere middenklasser zoals de Jaguar XF 20D, misschien een SUV zoals de F-Pace 2.0. Vervolgens kies je eventuele extra’s uit, zoals bijvoorbeeld een navigatiesysteem, audio of ambianceverlichting.

Vervolgens kies je het maximale aantal kilometers dat je per jaar wenst te rijden. Ook kies je een looptijd van het contract. Dit is gewoonlijk tussen de 12 maanden en 48 maanden.

Tot slot is er de schadeverzekering. Let goed op dat de dekking van de wettelijk verplichte WA-verzekering minder ruim is dan de volledige cascoverzekering (ook wel ‘all-in’).

Waarom kiezen voor een Jaguar?

Jaguar is natuurlijk een naam van formaat. Maar in tegenstelling tot sommige andere klassieke luxemerken (we zullen hier geen namen noemen) houdt het zijn eer ook in moderne tijden hoog. De nieuwste modellen worden door onafhankelijke experts stuk voor stuk hoog beoordeeld. De Jaguar XF E-Performance R-Sport uit 2016 kan volgens Autoweek de concurrentie met Duitse zaken-sedans prima aan. Het tijdschrift roemt onder andere de aluminium carrosserie, het luxe uiterlijk, strakke interieur en de scherpe aansturing.

Maar hoe vind je nu de beste aanbieding?

Verschillende leasemaatschappijen bieden inmiddels Jaguar private lease deals aan. Het kan veel tijd kosten om alle offertes en kleine lettertjes te vergelijken. Leasevergelijker bespaart je die moeite door op het onafhankelijke platform de beste Jaguar deals op een rijtje te zetten. Zo kun je met een paar klikken zien wie de beste prijs biedt, maar bijvoorbeeld ook of de aanbieder is aangesloten bij een keurmerk.

Shercinio Ware
Nach oben