Menu

Je private lease selectie

Merk & model
 
Private lease is volop in ontwikkeling een zeer interessant alternatief voor zelf kopen. Anders dan bij zakelijk leasen heb je bij private leasen te maken met een beperkt aantal auto’s die door leasemaatschappijen beschikbaar worden gesteld. Op LeaseVergelijker hebben wij het gehele aanbod verzameld van de Nederlandse leasemaatschappijen. Hierdoor staat al het aanbod in één overzicht wat het eenvoudig maakt de juiste keuze te maken.

Selectie aanpassen

Brandstof
Carosserie
Transmissie
Leaseprijs

Beschikbare modellen

Vergelijk de mogelijkheden

Private lease

Wat is private lease?

Private lease is steeds meer in opkomst. Hiermee betaalt u een vast maandbedrag en kunt u rijden in de auto van uw keuze, zonder dat deze van u is. U sluit een contract af bij de aanbieder wat kan variëren tussen de twaalf en zestig maanden. In dit contract staat dat de aanbieder verantwoordelijk is voor het onderhoud, de verzekering, pechhulp en meer. Het is vaak mogelijk om dit uit te breiden met eventuele extra wensen, zoals winterbanden. U hoeft zelf alleen voor de brandstof te zorgen. Privé lease biedt mooie voordelen waardoor steeds meer mensen er gebruik van maken.

Waarom kiest men voor private lease?

Een groot voordeel is het overzicht in kosten. Wanneer u een auto in bezit heeft, komen er vaak onverwachte (onderhouds)kosten bij. Met particulier lease weet u zeker dat u alleen een vast maandbedrag hoeft te betalen. Hiernaast hebt u geen grote investering nodig om gebruik te kunnen maken van een auto, gezien u er geen hoeft te kopen. Als u de auto aan het einde van het contract weer in wil leveren, dan hoeft u zich ook niet druk te maken over inruilwaarde of verkoop. Al deze voordelen zorgen ervoor dat private lease steeds populairder wordt onder de gebruikers. Maar hoe moet u er nu achter komen bij welke aanbieder u het beste een privé lease kunt afsluiten?

Hoe kan LeaseVergelijker helpen?

Er zijn inmiddels nogal wat aanbieders van private lease op de markt. Het kan daarom een tijdje duren voordat u de beste heeft uitgezocht. Aanbieders hebben een beperkt aantal auto’s klaarstaan voor hun particuliere klanten en daarom zorgen we bij LeaseVergelijker voor overzicht. Via ons onafhankelijke platform kunt u snel en gemakkelijk alle auto’s die op dit moment worden aangeboden bekijken. Kies het automerk van uw voorkeur uit en vergelijk in één overzicht de verschillende leasemaatschappijen met elkaar. U kunt niet alleen de prijzen, maar ook de voorwaarden via ons inzien. Lees deze altijd goed, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. Begin vandaag nog met vergelijken en stap in de auto van uw keuze.


IkRij.nl
Blankert.nl
Maxima Lease
Active Lease
Rijnmond Lease
Middelbeek Lease
Renault Private Lease
IkRij.nl via Maandprijs.nl
Justlease.nl
Yourlease
Moovler
Total Carlease
Athlon
LeasePlan
LEASELINQ
Athlon via Groepsveiling.nl
Athlon via Maandprijs.nl
Easyautolease
Autoradam
Directlease
Blankert Shortlease B.V.
ActivLease.nl
Toyota Private FlexLease
Arval
Vallei Autolease
ANWB
AutoLeaseCenter.nl
Privatelease.com via Groepsveiling.nl
Privatelease.com via Maandprijs.nl
Alphabet Private Lease
Pure Lease BV
Toyota Private Lease
LeasePlan.nl
Terberg Leasing
privatelease.com
VWP Shortlease
Friesland Lease B.V. via Maandprijs.nl
ActivLease
AutoLeaseCenter
MijndomeinAuto
IkRij via Groepsveiling.nl
Basic Lease
Friesland Lease via Groepsveiling
Dynamiclease
XLEasy
IkRij.nl
Blankert.nl
Maxima Lease
Active Lease
Rijnmond Lease
Middelbeek Lease
Renault Private Lease
IkRij.nl via Maandprijs.nl