Menu

Je private lease selectie

Merk & model
 
Private lease is volop in ontwikkeling een zeer interessant alternatief voor zelf kopen. Anders dan bij zakelijk leasen heb je bij private leasen te maken met een beperkt aantal auto’s die door leasemaatschappijen beschikbaar worden gesteld. Op LeaseVergelijker hebben wij het gehele aanbod verzameld van de Nederlandse leasemaatschappijen. Hierdoor staat al het aanbod in één overzicht wat het eenvoudig maakt de juiste keuze te maken.

Selectie aanpassen

Brandstof
Carosserie
Transmissie
Leaseprijs

Beschikbare modellen

Vergelijk de mogelijkheden

Private lease

Wat is private lease?

Private lease is steeds meer in opkomst. Hiermee betaalt u een vast maandbedrag en kunt u rijden in de auto van uw keuze, zonder dat deze van u is. U sluit een contract af bij de aanbieder wat kan variëren tussen de twaalf en zestig maanden. In dit contract staat dat de aanbieder verantwoordelijk is voor het onderhoud, de verzekering, pechhulp en meer. Het is vaak mogelijk om dit uit te breiden met eventuele extra wensen, zoals winterbanden. U hoeft zelf alleen voor de brandstof te zorgen. Privé lease biedt mooie voordelen waardoor steeds meer mensen er gebruik van maken.

Waarom kiest men voor private lease?

Een groot voordeel is het overzicht in kosten. Wanneer u een auto in bezit heeft, komen er vaak onverwachte (onderhouds)kosten bij. Met particulier lease weet u zeker dat u alleen een vast maandbedrag hoeft te betalen. Hiernaast hebt u geen grote investering nodig om gebruik te kunnen maken van een auto, gezien u er geen hoeft te kopen. Als u de auto aan het einde van het contract weer in wil leveren, dan hoeft u zich ook niet druk te maken over inruilwaarde of verkoop. Al deze voordelen zorgen ervoor dat private lease steeds populairder wordt onder de gebruikers. Maar hoe moet u er nu achter komen bij welke aanbieder u het beste een privé lease kunt afsluiten?

Hoe kan LeaseVergelijker helpen?

Er zijn inmiddels nogal wat aanbieders van private lease op de markt. Het kan daarom een tijdje duren voordat u de beste heeft uitgezocht. Aanbieders hebben een beperkt aantal auto’s klaarstaan voor hun particuliere klanten en daarom zorgen we bij LeaseVergelijker voor overzicht. Via ons onafhankelijke platform kunt u snel en gemakkelijk alle auto’s die op dit moment worden aangeboden bekijken. Kies het automerk van uw voorkeur uit en vergelijk in één overzicht de verschillende leasemaatschappijen met elkaar. U kunt niet alleen de prijzen, maar ook de voorwaarden via ons inzien. Lees deze altijd goed, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. Begin vandaag nog met vergelijken en stap in de auto van uw keuze.


Directlease
Terberg Leasing
Pure Lease BV
ActivLease.nl
Athlon via Maandprijs.nl
Arval
XLEasy
Privatelease.com via Groepsveiling.nl
Renault Private Lease
Rijnmond Lease
LeasePlan
Toyota Private Lease
IkRij.nl via Maandprijs.nl
Friesland Lease via Groepsveiling
IkRij.nl
AutoLeaseCenter.nl
MijndomeinAuto
Total Carlease
Athlon via Groepsveiling.nl
VWP Shortlease
Moovler
Alphabet Private Lease
Vallei Autolease
Terberg leasing
Basic Lease
ActivLease
Friesland Lease B.V. via Maandprijs.nl
Easyautolease
IkRij via Groepsveiling.nl
Athlon
AutoLeaseCenter
Middelbeek Lease
ANWB
LEASELINQ
Autoradam
Toyota Private FlexLease
Blankert.nl
Justlease.nl
Blankert Shortlease B.V.
Dynamiclease
Yourlease
privatelease.com
LeasePlan.nl
Privatelease.com via Maandprijs.nl
Directlease
Terberg Leasing
Pure Lease BV
ActivLease.nl
Athlon via Maandprijs.nl
Arval
XLEasy
Privatelease.com via Groepsveiling.nl