LeaseVergelijker.nl Voorraad lease aanbiedingen

Voorraad lease aanbiedingen

Ben je op zoek naar direct beschikbare leaseauto's? Op LeaseVergelijker vind je aantrekkelijke voorraadauto's tegen toptarieven van leasemaatschappij uit heel Nederland.

Bekijk alle aanbiedingen
Toegekend door Kiyoh
voorraad lease
Bekijk alle aanbiedingen
  • Populaire aanbiedingen
  • Op leaseprijs
  • Populaire merken
  • Meer informatie

Bekijk onze huidige voorraad lease highlights.

Selecteer je maximum leaseprijs

Selecteer je gewenste leaseprijs en bekijk de aanbiedingen die bij je budget passen.

Voorraad lease aanbiedingen van populaire merken

Welk merk je ook zoekt, op LeaseVergelijker vind je voor alle merken en modellen de leaseauto die bij je past.

De beste lease aanbiedingen per e-mail

Meld je nu aan voor de gratis LeaseVergelijker.nl nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste aanbiedingen.

Nieuwsbrief

Onmiddellijk beschikbaar en bijzonder goedkoop: lease voorraadauto’s bij LeaseVergelijker.nl

Jouw huidige leasecontract loopt over enkele weken af en je hebt dringend een nieuwe leaseauto nodig? Je hebt geen tijd om een voertuig individueel te configureren en er eventueel zes tot acht maanden op te wachten? Of wil je gewoon zo snel mogelijk mobiel zijn zonder je op lange termijn aan een bepaald model te binden?

Geen probleem: op LeaseVergelijker.nl vind je niet alleen talrijke voertuigen om te bestellen, maar ook duizenden aantrekkelijke lease-aanbiedingen voor direct beschikbare voorraadvoertuigen. Dit zijn meestal vooraf geconfigureerde nieuwe auto’s, dagregistraties of jaarauto’s (jonge occasions) die zonder lange wachttijd in de werven van onze partner-leasemaatschappijen klaar staan om opgehaald te worden. Meer dan 100 aanbieders uit heel Nederland bieden op LeaseVergelijker.nl hun voorraadauto’s tegen gunstige leasetarieven aan. Er is zeker een leasemaatschappij bij jou in de buurt.

Wat zijn voorraadauto’s?

Voorraadvoertuigen zijn voertuigen die al op het terrein van de leasemaatschappij of in het magazijn van de fabrikant staan en op korte termijn beschikbaar zijn. Hieronder vallen volledig geconfigureerde nieuwe auto’s, eendagsregistraties, maar ook jong occasions. Leasemaatschappijen besluiten vaak hun voorraadauto’s op leasebasis aan te bieden. Veel van de voertuigen in voorraad zijn zo goed als nieuw en uitgerust volgens de hoogste normen – van de motor tot het exterieur en het interieur.

Omdat er geen rekening kan worden gehouden met extra wensen ten aanzien van de uitrusting en de leasemaatschappijen niet op de voertuigen willen “zitten”, zijn de leasetarieven voor voorraadvoertuigen aanzienlijk lager dan die voor voertuigen op bestelling. Voor jou als klant resulteert dit in aantrekkelijke lease-aanbiedingen!

Geen lange wachttijden: voorraadvoertuigen zijn direct beschikbaar

Als je besluit een voorraadvoertuig te leasen, profiteer je niet alleen van aanzienlijk betere voorwaarden, maar ook van onmiddellijke beschikbaarheid. Waar je bij een bestelling tot acht maanden of langer op jouw auto wacht, kan je deze bij het leasen van een voorraadvoertuig meestal meteen of na enkele dagen ophalen. Dit kan zowel in een private als in een zakelijke omgeving voordelig zijn. Als je als bedrijf bijvoorbeeld op korte termijn een nieuwe functie op het terrein hebt ingevuld, heeft je werknemer natuurlijk ook een passende bedrijfswagen nodig. Is er geen vrije bedrijfswagen in het wagenpark en is er geen tijd om te wachten op een bestelwagen, dan zijn direct beschikbare voorraadwagens perfect voor een zakelijke lease. Ook privé kunnen zich altijd situaties voordoen waarbij op korte termijn een auto nodig is. Of het nu gaat om een total loss, een spontane verandering van baan of een plotselinge toevoeging aan het gezin – een direct beschikbaar voertuig in private lease kan uitkomst bieden.

De voordelen op een rijtje

  • Geen wachttijden: Voertuigen zijn direct beschikbaar en kunnen direct bij de leasemaatschappij worden opgehaald.
  • Topuitrusting: Voorraadwagens beschikken vaak over alle gangbare uitrustingskenmerken – zowel qua motor als qua interieur.
  • Kleine tarieven: Omdat het gaat om reeds voorgeconfigureerde modellen die niet langer dan nodig bij de leasemaatschappij moeten staan, zijn ze meestal aanzienlijk goedkoper dan op maat gemaakte bestelauto’s.

Op LeaseVergelijker.nl vind je duizenden direct beschikbare leasevoertuigen tegen gunstige tarieven.

Bij LeaseVergelijker.nl vergelijk je een groot aantal gunstige lease-aanbiedingen voor top uitgeruste voorraadwagens met directe beschikbaarheid bij alle merken en modellen. Dankzij ons grote leasemaatschappijennetwerk met meer dan 100 autobedrijven in heel Nederland vind je direct een auto om af te halen jou in de buurt. Het merendeel van onze lease-aanbiedingen is gericht op zowel private als zakelijke klanten. De looptijd van het contract als het aantal inbegrepen kilometers kan je naar jouw wens aangeven bij de leasemaatschappij. Bovendien zijn alle aanbiedingen op LeaseVergelijker.nl aantrekkelijk. Omdat de voertuigen bij onze partner-leasemaatschappijen vaak eenmalig zijn, loont het om snel te zijn. Informeer nu vrijblijvend en kosteloos naar jouw droomauto op LeaseVergelijker.nl en lease jouw droomauto tegen toptarieven!

Toon direct beschikbare lease aanbiedingen!

FAQ - Veelgestelde vragen

Waarom zijn voorraadvoertuigen zo goedkoop om te leasen?

Aangezien voorraadauto's al volledig geconfigureerd zijn en de lessee geen speciale uitrusting meer kan toevoegen, bieden dealers de voertuigen gewoonlijk tegen aanzienlijk lagere leasetarieven aan dan bestelauto's. Bovendien willen dealers hun voorraad voertuigen zo laag mogelijk houden en daarom de klant met speciale voorwaarden tegemoet komen.

Meer informatie over het leasen van voorraadwagens vindt u hier!

Zijn er overdrachtskosten verbonden aan het leasen van een voorraadauto?

Kan ik een voorraadvoertuig leasen zonder aanbetaling?

Hoe zit het met de garantie of waarborg voor het leasen van een voorraadvoertuig?

Wat is een voorraadvoertuig?

Wat zijn de voordelen van voorraad lease?

Voorraad lease aanbiedingen
Vind nu direct beschikbare leaseauto's op LeaseVergelijker
Zoek nu je leaseauto Bekijk alle lease aanbiedingen
De beste lease aanbiedingen per e-mail

Meld je nu aan voor de gratis LeaseVergelijker.nl nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste aanbiedingen.

Nieuwsbrief