LeaseVergelijker.nl Voorraad lease aanbiedingen

Voorraad lease aanbiedingen

Ben je op zoek naar direct beschikbare leaseauto's? Op LeaseVergelijker vind je aantrekkelijke voorraadauto's tegen toptarieven van leasemaatschappij uit heel Nederland.

Bekijk alle aanbiedingen
Toegekend door Kiyoh
voorraad lease
  • Populaire aanbiedingen
  • Op leaseprijs
  • Populaire merken
  • Meer informatie

Bekijk onze huidige voorraad lease highlights.

Voorraad lease aanbiedingen van populaire merken

Welk merk je ook zoekt, op LeaseVergelijker vind je voor alle merken en modellen de leaseauto die bij je past.

De beste lease aanbiedingen per e-mail

Meld je nu aan voor de gratis LeaseVergelijker.nl nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste aanbiedingen.

Nieuwsbrief

Onmiddellijk beschikbaar en bijzonder goedkoop: lease voorraadauto’s bij LeaseVergelijker.nl

Uw huidige leasecontract loopt over enkele weken af en u heeft dringend een nieuwe leaseauto nodig? U heeft geen tijd om een voertuig individueel te configureren en er eventueel zes tot acht maanden op te wachten? Of wilt u gewoon zo snel mogelijk mobiel zijn zonder u op lange termijn aan een bepaald model te binden?

Geen probleem: op LeaseVergelijker.nl vindt u niet alleen talrijke voertuigen om te bestellen, maar ook duizenden aantrekkelijke lease-aanbiedingen voor direct beschikbare voorraadvoertuigen. Dit zijn meestal vooraf geconfigureerde nieuwe auto’s, dagregistraties of jaarauto’s (jonge occasions) die zonder lange wachttijd in de werven van onze partner-leasemaatschappijen klaar staan om opgehaald te worden. Meer dan 100 aanbieders uit heel Nederland bieden op LeaseVergelijker.nl hun voorraadauto’s tegen gunstige leasetarieven aan. Er is zeker een dealer bij u in de buurt.

Wat zijn voorraadauto’s?

Voorraadvoertuigen zijn voertuigen die al op het terrein van de autodealer of in het magazijn van de fabrikant staan en op korte termijn beschikbaar zijn. Hieronder vallen volledig geconfigureerde nieuwe auto’s, eendagsregistraties, maar ook jong gebruikte of jaar oude auto’s. Leasemaatschappijen besluiten vaak hun voorraadauto’s op leasebasis aan te bieden. Veel van de voertuigen in voorraad zijn zo goed als nieuw en uitgerust volgens de hoogste normen – van de motor tot het exterieur en het interieur.

Omdat er geen rekening kan worden gehouden met extra wensen ten aanzien van de uitrusting en de leasemaatschappijen niet op de voertuigen willen “zitten”, zijn de leasetarieven voor voorraadvoertuigen aanzienlijk lager dan die voor voertuigen op bestelling. Voor u als klant resulteert dit in aantrekkelijke lease-aanbiedingen!

Geen lange wachttijden: voorraadvoertuigen zijn direct beschikbaar

Als u besluit een voorraadvoertuig te leasen, profiteert u niet alleen van aanzienlijk betere voorwaarden, maar ook van onmiddellijke beschikbaarheid. Waar u bij een bestelling tot acht maanden of langer op uw auto wacht, kunt u deze bij het leasen van een voorraadvoertuig meestal meteen of na enkele dagen ophalen. Dit kan zowel in een privé als in een zakelijke omgeving voordelig zijn. Als u als bedrijf bijvoorbeeld op korte termijn een nieuwe functie op het terrein hebt ingevuld, heeft uw werknemer natuurlijk ook een passende bedrijfswagen nodig. Is er geen vrije bedrijfswagen in het wagenpark en is er geen tijd om te wachten op een bestelwagen, dan zijn direct beschikbare voorraadwagens perfect voor een zakelijke lease. Ook privé kunnen zich altijd situaties voordoen waarbij op korte termijn een auto nodig is. Of het nu gaat om een total loss, een spontane verandering van baan of een plotselinge toevoeging aan het gezin – een direct beschikbaar voertuig in private lease kan uitkomst bieden.

De voordelen op een rijtje

  • Geen wachttijden: Voertuigen zijn direct beschikbaar en kunnen direct bij de dealer worden opgehaald.
  • Topuitrusting: Voorraadwagens beschikken vaak over alle gangbare uitrustingskenmerken – zowel qua motor als qua interieur.
  • Kleine tarieven: Omdat het gaat om reeds voorgeconfigureerde modellen die niet langer dan nodig bij de dealer moeten staan, zijn ze meestal aanzienlijk goedkoper dan op maat gemaakte bestelauto’s.

Op LeaseVergelijker.nl vindt u duizenden direct beschikbare leasevoertuigen tegen gunstige tarieven.

Bij LeaseVergelijker.nl vergelijkt u een groot aantal gunstige lease-aanbiedingen voor top uitgeruste voorraadwagens met directe beschikbaarheid bij alle merken en modellen. Dankzij ons grote dealernetwerk met meer dan 100 autobedrijven in heel Nederland vindt u een direct af te halen auto bij u in de buurt. Het merendeel van onze lease-aanbiedingen is gericht op zowel private als zakelijke klanten. De voorwaarden voor uw lease worden volledig door u bepaald. Dit geldt zowel voor de looptijd van het contract als voor het aantal inbegrepen kilometers. Bovendien zijn alle aanbiedingen op LeaseVergelijker.nl aantrekkelijk. Omdat de voertuigen bij onze partner-leasemaatschappijen vaak eenmalig zijn, loont het om snel te zijn. Informeer nu vrijblijvend en kosteloos naar uw droomauto op LeaseVergelijker.nl en lease uw droomauto tegen toptarieven!

Toon direct beschikbare lease aanbiedingen!

FAQ - Veelgestelde vragen

Waarom zijn voorraadvoertuigen zo goedkoop om te leasen?

Aangezien voorraadauto's al volledig geconfigureerd zijn en de lessee geen speciale uitrusting meer kan toevoegen, bieden dealers de voertuigen gewoonlijk tegen aanzienlijk lagere leasetarieven aan dan bestelauto's. Bovendien willen dealers hun voorraad voertuigen zo laag mogelijk houden en daarom de klant met speciale voorwaarden tegemoet komen.

Meer informatie over het leasen van voorraadwagens vindt u hier!

Zijn er overdrachtskosten verbonden aan het leasen van een voorraadauto?

Kan ik een voorraadvoertuig leasen zonder aanbetaling?

Hoe zit het met de garantie of waarborg voor het leasen van een voorraadvoertuig?

Wat is een voorraadvoertuig?

Wat zijn de voordelen van voorraad lease?

Voorraad lease aanbiedingen
Vind nu direct beschikbare leaseauto's op LeaseVergelijker
Vind nu een leaseauto Bekijk alle lease aanbiedingen
De beste lease aanbiedingen per e-mail

Meld je nu aan voor de gratis LeaseVergelijker.nl nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste aanbiedingen.

Nieuwsbrief