LeaseVergelijker.nl Leasen onder € 250

Leasen onder € 250

Ben je op zoek naar bijzonder aantrekkelijke lease-aanbiedingen? Op LeaseVergelijker vind je goedkope lease aanbiedingen tot € 250.

Bekijk alle aanbiedingen
Toegekend door Kiyoh
Leasen onder € 250
Bekijk alle aanbiedingen
  • Populaire aanbiedingen
  • Populaire merken
  • Meer informatie

Onder de € 250 lease aanbiedingen van populaire merken

Welk merk je ook zoekt, op LeaseVergelijker.nl vind je voor alle merken en modellen de leaseauto die bij je past.

De beste lease aanbiedingen per e-mail

Meld je nu aan voor de gratis LeaseVergelijker.nl nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste aanbiedingen.

Nieuwsbrief

Zo goedkoop kan autorijden zijn: leasen onder de 250 euro op LeaseVergelijker.nl

Een auto rijden voor minder dan 250 euro per maand? Dat klinkt te mooi om waar te zijn – maar is gemakkelijk mogelijk op LeaseVergelijker.nl. Vooral voor kleine en compacte automodellen vind je bij onze partner leasemaatschappijen altijd aantrekkelijke lease-aanbiedingen voor 99 euro per maand of minder. Maar waarom bieden leasemaatschappijen hun leaseauto’s überhaupt tegen zulke lage tarieven aan? Hoe komen deze lease-aanbiedingen tot stand? Wij geven je 5 redenen voor gunstige lease voorwaarden.

  1. Fabrikanten willen hun modellen zichtbaar maken

Autofabrikanten streven er natuurlijk naar om zoveel mogelijk van hun voertuigen op de weg te krijgen. Daarbij gaat het niet alleen om de verkoop van de auto’s, maar ook om het vergroten van hun zichtbaarheid voor andere potentiële kopers. Om bepaalde modellen, vaak zelfs nieuwe, meer bekendheid te geven, zijn fabrikanten daarom op zoek naar “reclamevoertuigen”. De beste manier om hen te overtuigen is via gunstige prijzen, in het geval van leasen via lage tarieven. Onze goedkope lease aanbiedingen onder de 250 euro zijn dan ook niet zelden het resultaat van een grote reclamecampagne van de fabrikanten, die hun modellen op deze manier onder de aandacht willen brengen.

  1. goedkope auto, goedkoop tarief

Het spreekt vanzelf dat het leasetarief in de eerste plaats afhangt van de waarde van het voertuig. Het is dus helemaal niet ongewoon dat kleine en compacte automodellen met een lage catalogusprijs snel onder de grens van 250 euro duiken. En het kan nog goedkoper. Als je afziet van extra uitrusting, minder kilometers rijdt of kiest voor een langere looptijd van het leasecontract, maakt LeaseVergelijker.nl zelfs tarieven van 199 euro en minder mogelijk.

  1. Leaserendement voor de occasionmarkt

70 tegen 30 – dat is de verhouding tussen occasion en nieuwe auto’s op de Nederlandse wegen. Veel automobilisten kopen nog steeds liever een occasion dan een nieuw model. Dat weten de fabrikanten natuurlijk ook en daarom willen ze zoveel mogelijk voertuigen voor de occasion markt genereren. Daarbij speelt autoleasen een doorslaggevende rol: want de meestal nieuwe lease-auto’s worden na teruggave in de vorm van lease-retouren als occasion te koop aangeboden. Als fabrikanten of leasemaatschappijen hun lease-auto’s tegen gunstige tarieven aanbieden, gebeurt dat vaak met de bedoeling de verkoop van occasions verder te stimuleren.

  1. Fabrikanten Bonussen voor het bereiken van doelstellingen

Het is een publiek geheim dat leasemaatschappijenbonussen ontvangen van de fabrikant zodra zij een bepaald aantal voertuigen hebben verkocht. Natuurlijk is ook de lease business een belangrijke bron van verkoop voor leasemaatschappijen om hun doelstellingen te bereiken. Wanneer leasemaatschappijen de vereiste cijfers bijna halen, bieden zij vaak speciale voorwaarden voor veel modellen, waaronder leasen. Dit resulteert in een hoog besparingspotentieel voor de klant, die dan – afhankelijk van het model – kan profiteren van lease aanbiedingen onder de 250 euro.

  1. Voorraadvoertuigen moeten het erf verlaten

LeaseVergelijker.nl biedt ook de mogelijkheid om auto’s te leasen die direct beschikbaar zijn. Dit zijn zogenaamde voorraadauto’s die al klaar staan op het erf van de dealer. Deze modellen zijn vaak tegen veel betere voorwaarden beschikbaar dan auto’s op bestelling, die naar eigen wens kunnen worden geconfigureerd. En aangezien de dealer slechts beperkte ruimte heeft en niet met zijn voorraadwagens wil blijven zitten, verkoopt hij ze liever tegen speciale voorwaarden. Het resultaat zijn leasetarieven van minder dan 250 euro voor hatchback, compacte auto’s, maar ook SUV’s en stationwagons van bepaalde fabrikanten.

Vergelijk lease-aanbiedingen van toptarieven onder de 250 euro

Honderden leasemaatschappijen, duizenden aanbiedingen: Bij LeaseVergelijker.nl vergelijk je geheel gratis de beste lease aanbiedingen van talrijke leasemaatschappijen uit heel Nederland. Je profiteert van gunstige leasetarieven, die afhankelijk van het model minder dan 250 euro kunnen bedragen. Je kunt de voorwaarden voor jouw lease gemakkelijk aanpassen aan jouw persoonlijke behoeften. Of het nu gaat om de looptijd, het aantal kilometers – je bepaalt zelf hoe je jouw leasecontract vormgeeft. Als een voertuig jouw interesse heeft gewekt, kan je direct en vrijblijvend bij de aanbieder informeren. Onze partners helpen je graag met raad en daad.

Als je de aantrekkelijkste lease-aanbiedingen van onze aanbieders in de gaten wilt houden, raden wij je onze rubriek Deals aan. Hier krijg je altijd een actueel overzicht van alle lease-aanbiedingen op onze vergelijkingssite. Wij informeren je ook graag automatisch over nieuwe topaanbiedingen; je hoeft je alleen maar in te schrijven voor onze gratis nieuwsbrief. Overtuig jezelf en lease jouw volgende auto voor minder dan 250 euro bij LeaseVergelijker.nl! 

Toon lease-aanbiedingen onder €250

FAQ - Veelgestelde vragen

Zijn er verborgen kosten bij leasing voor minder dan € 250?

Nee, bij leasen voor minder dan € 250 op LeaseVergelijker.nl zijn er geen verborgen kosten. Houd er alleen rekening mee dat je naast het leasetarief ook de verzekeringskosten, de motorrijtuigenbelasting en andere typische bijkomende autokosten in rekening moet brengen. Bovendien zijn aan het begin van het leasecontract meestal eenmalige overdrachtskosten verschuldigd voor de terbeschikkingstelling van de auto. De ervaring leert dat deze tussen de 500 en 900 euro bedragen.

Meer informatie over leasekosten vindt u in ons gidsartikel: Leasen in de kostencheck!

Welke leaseauto's worden aangeboden voor minder dan € 250 per maand?

Zijn de leaseauto's voor minder dan € 250 voorraad- of bestelauto's?

Hoe kan ik profiteren van een lease-aanbod voor minder dan € 250?

Kan ik voor minder dan € 250 een auto leasen zonder aanbetaling?

Kan ik privé een auto leasen voor minder dan € 250?

Leasen onder 250 Euro
Vind nu uw droomauto voor minder dan € 250 per maand op LeaseVergelijker.nl
Zoek nu je leaseauto Bekijk alle lease-aanbiedingen onder € 250
De beste lease aanbiedingen per e-mail

Meld je nu aan voor de gratis LeaseVergelijker.nl nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste aanbiedingen.

Nieuwsbrief