Leasecontract overnemen Zoeken|Vergelijken|Vinden|Aanvragen

Bied je leaseauto aan ter overname of kies je droomauto uit duizenden aanbiedingen

Adverteer nu op de grootste vergelijkingssite voor leaseauto's

  • Bereik maandelijks meer dan 50.000 bezoekers van LeaseVergelijker
  • Vanaf een eenmalig bedrag van € 125 - voor onbepaalde tijd

Top lease aanbiedingen per e-mail

Meld je nu aan voor de gratis LeaseVergelijker.nl nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen direct in je inbox.

Waarom je leaseauto aanbieden op LeaseVergelijker.nl?

unabhängiger Leasing-Marktplatz
Bied gewoon
en vind

Particulieren en ondernemingen adverteren hun leaseauto's op LeaseVergelijker.nl.

Einfacher Leasingvergleich
Vergelijk voorwaarden

Een leasecontract overnemen of een nieuw contract afsluiten? Jij beslist!

Große Fahrzeugauswahl
Grote
selectie

Dagelijks worden er nieuwe leaseauto's ter overnamen aangeboden op LeaseVergelijker.nl.

Leasecontract overname op looptijd

Sluit nieuwe of lopende contracten af en profiteer van lage tarieven.

Leasecontract overname op merk

Vind met één klik een een leaseauto dat je kan overnemen van de bekende merken.

Zo werkt het overnemen van een leasecontract

Zoek een leaseauto
Zoek een leaseauto

Selecteer in het zoekveld je gewenste voertuig om te leasen en bepaal de parameters waaraan het voertuig moet voldoen.

Selecteer & vraag
Selecteer & vraag

Selecteer de gewenste leaseauto uit een groot aantal aantrekkelijke lease aanbiedingen en maak je interesse bekend via het aanvraagformulier

Er heeft een leasecontract overname plaatsgevonden
Er heeft een leasecontract overname plaatsgevonden

Je aanvraag wordt doorgestuurd naar de aanbieder van het leasecontract. Na een kredietcheck door de leasemaatschappij kan het contract aan je worden overgedragen en kan de overdracht van de auto worden ingepland.

Tevreden klanten
Leasen op de beste plek

Onze Renault Laguna is inmiddels overgedragen aan een nieuwe berijder. Hij kan dus van de jullie site af.

Peter Wolff Holland Raamfolie
Leasen op de beste plek

Ik kan jullie berichten dat wij de Kia via jullie site hebben doorgezet naar een andere lessee. Bedankt voor jullie bemiddeling!!

Roelof Zweytzer
Leasen op de beste plek

Inmiddels is het leasecontract mede dankzij uw site overgenomen. Ik wil u vriendelijk bedanken en zal uw bemiddeling van harte aanbevelen. De auto mag dus van uw site verwijderd worden

Louis Vollebregt Means In Progress
Leasen op de beste plek

Ik ben tevreden, omdat Leasetrader goed bereikbaar is. De vriendelijke mensen aan de telefoon tijd hebben, luisteren en meedenken. Hierdoor klopte mijn advertentie.

In enkele weken tijd kreeg ik 8 reacties. Met kandidaat 2 is alles geregeld. Deze week breng ik mijn autootje naar Noord Holland. Ik had niet verwacht dat er zoveel belangstelling zou zijn.

Omdat ik ga verhuizen, straks in de stad woon, een studie ga volgen, was mijn auto overbodig.

Dankzij Leasetrader bespaar ik aanzienlijk. Ik betaal nu geen afkoopkosten aan het bedrijf waar ik mijn auto heb geleased. Van de besparing heb ik een leuke fiets gekocht en ga ik een paar dagen naar Rome.

Leasetrader bedankt!

Bob Rigbers Domeinstad
Leasen op de beste plek

Ik dank uw team voor het advies welke ik had gevraagd alvorens mijn wagen aan te bieden. Door de toepassing uw vrijblijvend advies ontving ik maar liefst 7 reacties in korte tijd en was, ondanks dat er nog 42 maanden geleased moest worden, te samen met een leuke bonus mijn LEXUS RX400H snel naar een nieuwe contractant. De advertentie kan dus wat mij betreft verwijderd worden en ik zal u overal van harte aanbevelen.

Inmiddels heb ik een nieuwe leasewagen welke ik nu met meer plezier en zelfvertrouwen heb aangeschaft met de wetenschap dat als ik er tussentijds van af wil dit geen groot probleem meer hoeft te zijn.

Nogmaals bedankt dat LeaseTrader bestaat!

John Minnaard Sales Office
Leasen op de beste plek

Even een reaktie. Mijn auto een volvo V 50 op jullie site gezet. Ik heb toch al snel meerdere reakties gekregen. Daardoor heb ik het lopende lease kontrakt toch snel kunnen overdragen. Ik heb wel een bonus betaald. Dus bedankt en ik kan jullie hulp zeer aan bevelen.

Henk Westgeest
Leasen op de beste plek

Jullie concept heeft ons erg geholpen. Binnen 8 weken is onze Volvo V50 succesvol overgenomen. Bedankt.

Marinka de Groot

Leaseauto aanbieden of overnemen

Ben je op zoek naar een contract met een korte looptijd of wil je een lopend leasecontract overdragen? Dan ben je op het gebied van lease-overname bij ons aan het juiste adres. De lease-overname, d.w.z. de overdracht van een lopend contract aan een nieuwe partij, is een gunstig alternatief voor een nieuw leasecontract. Doordat de kop er al vanaf is, profiteer je bij de overname van een leasecontract meestal van een gunstig leasetarief of korte contracttermijnen. De overdracht van een leasecontract kan snel en eenvoudig worden uitgevoerd. De kosten voor de overdracht van een bestaand contract variëren per leasemaatschappij.

Overname als alternatief voor beëindiging van het leasecontract

Leasemaatschappijen zijn vaak niet bereid om het leasecontract voortijdig te beëindigen. Voor de huidige lessee zijn er dan eigenlijk maar twee opties: 1. de auto blijft rijden tot het einde van de contractperiode. 2. er wordt een persoon gezocht die geïnteresseerd is in het overnemen van het leasecontract. Zonder onze platform is dit echter als de beroemde zoektocht naar een speld in een hooiberg. Afhankelijk van de leasemaatschappij kan een lease overdracht tussen de 2 en 6 weken duren.

Lease-overname met voordelen ten opzichte van lange termijn leasen.

Het voordeel van het overnemen van een leasecontract ligt voor de hand – “kosten”. Leasecontracten zijn meestal veel duurder dan contracten via een lease-overname, die slechts een beperkte resterende looptijd hebben. Maar ook hier is het belangrijk om vooraf het persoonlijke gebruiksgedrag te vergelijken en duidelijk te definiëren. Vaak is de kredietwaardigheid van geïnteresseerde partijen niet voldoende voor nieuwe leasecontracten. De reden hiervoor kan bijvoorbeeld een recent opgericht bedrijf zijn. In het geval van een lease-overname zijn de beslissingscriteria echter enigszins versoepeld, omdat er meestal al aanbetalingen zijn gedaan en het grootste afschrijving al heeft plaatsgevonden. Voor klanten die bij het kopen, financieren of leasen van voertuigen worden afgewezen vanwege hun kredietwaardigheid, is een overname van het contract dus een andere mogelijkheid om toch een leaseauto over te nemen tegen eerlijke voorwaarden en op korte termijn.

Hoe werkt de overname van een leasecontract?

Als je hebt besloten om een leasecontract over te nemen, kun je op onze platform LeaseVergelijker zoeken naar geschikte aanbiedingen. Het maakt niet uit naar welk merk je op zoek bent, alle voertuigen van alle merken zijn geschikt voor lease-overname. Voorwaarde is wel dat een geschikt voertuig met een bestaand leasecontract door een particulier of bedrijf op onze platform wordt aangeboden. Als je problemen hebt met het vinden van een voertuig voor lease-overname, helpen we je graag door in ons grote netwerk te zoeken naar het juiste voertuig en je te informeren als we succes hebben. Als het door je gewenste voertuig klaar is voor lease-overname, kan het leasecontract aan je worden overgedragen. Over het algemeen duurt het 2-6 weken totdat de overname is voltooid en je de rechten hebt om de leaseauto voor de resterende looptijd te gebruiken, inclusief de resterende kilometers. Wanneer de leaseperiode afloopt, kun je het voertuig zonder financieel risico terugbrengen. Als je meer dan de contractueel overeengekomen kilometers hebt gereden, zal je voor de extra kilometers moeten betalen en als je minder kilometers hebt gereden, zal je in de meeste gevallen voor de verminderde kilometers worden gecrediteerd. De prijzen voor de extra of gereduceerde kilometers zijn vastgelegd in het leasecontract.

De feiten op een rij

1) De looptijd van een leasecontract is meestal korter dan die van een nieuw leasecontract, waardoor je flexibeler bent.
2) De maandelijkse leasetermijnen zijn vaak lager.
3. De overdracht van het leasecontract duurt ongeveer 2-6 weken.
4. De kosten voor de lease overdracht zijn voor rekening van de aanbieder.
5. aan het einde van het leasecontract kun je het voertuig gewoon inleveren.
6. Op LeaseVergelijker kan je niet alleen zoeken naar overname leaseauto’s, maar je kan ook een  leaseauto aanbieden ter overname.