Merken Audi A4 Lease aanbiedingen

Audi A4 Lease aanbiedingen

Bent u op zoek naar een Audi A4 om te leasen? Bij LeaseVergelijker.nl vind je momenteel 34 Aanbiedingen, beginnend bij € 810,70 per maand.
Filter
Private & Zakelijk
Merken Audi A4 Lease aanbiedingen
34 Audi A4 Lease aanbiedingen gevonden
Sorteren:
Populariteit
Beliebtheit

De beste lease aanbiedingen per e-mail

Meld je nu aan voor de gratis LeaseVergelijker.nl nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste aanbiedingen.

Nieuwsbrief
Tip: Bewaar zoekopdracht! We zullen je op de hoogte brengen zodra er nieuwe advertenties voor je zoekopdracht zijn.
Vorige 1 2 3 4 Volgende

Audi A4 leasegegevens

Dit zijn de Audi A4 leasegegevens die u momenteel kunt vinden in onze leasevergelijking.

Beschikbare leaseaanbiedingen
34
Direct beschikbaar
34
Laagste leaseprijs
€ 810,70
Hoogste leaseprijs
€ 1.460,47
Nieuwe auto
34
Gebruikte auto's
0
Leasemaatschappij
4
Beste leasefactor
1,80
Nieuwe leaseaanbiedingen
2
Private lease
0
Zakelijk leasen
34
Laatst bijgewerkt
31. mei 2023

Lease de ster van de middenklasse met de Audi A4

Een van de populairste lease-auto’s in Nederland is de Audi A4, dankzij zijn design, ruimte en goede prijs-kwaliteitverhouding. In 1994 presenteerde Audi de A4, de opvolger van de succesvolle Audi 80, die een blijvend stempel had gedrukt op het imago van het merk in de middenklasse. De nieuwe gedaante van de vierdeurs sedan week vooral aan de achterzijde sterk af van het design van zijn voorganger. De nieuwe designtaal was ook duidelijk zichtbaar in de stationwagonversie, die bijzonder belangrijk was voor deze modelserie en enige tijd later werd gelanceerd. Ook het interieur werd volledig opnieuw ontworpen, met materialen van hogere kwaliteit om te voldoen aan de premium normen van het merk. De afmetingen van de Audi A4 waren echter gebaseerd op de proporties van zijn voorganger.

In vergelijking met zijn voorgangers is de vijfde generatie van de in 2015 gelanceerde Audi A4 echter flink gegroeid. Met een lengte van 4,73 meter overtreft de huidige middelgrote sedan de oorspronkelijke versie met bijna 30 cm. Als u nog meer ruimte in uw auto nodig heeft, moet u eens kijken naar onze Audi A6 lease aanbiedingen. De vooruitgang van de A4 is ook duidelijk zichtbaar in zijn design. Terwijl de eerste generaties nog vrij ingetogen en defensief gestileerd waren, presenteert het huidige model zich veel dynamischer, met een bijna agressief front.

audi a4 frontansicht

Met de Audi A4 leer je snel de vooruitgang van de technologie waarderen

Net als bij al zijn voorgangers speelt de stationcar bij de A4 van nu een veel belangrijkere rol dan de sedan, en dat geldt ook voor zijn kleine broertje, de Audi A3. Dat heeft ook te maken met het feit dat de Beierse bestseller een van de populairste bedrijfsauto’s in Nederland is. Maar niet alleen bedrijven, ook gezinnen waarderen de voordelen van de ruime edele bestelwagen. En net als bedrijven beseffen steeds meer private klanten dat leasen een interessant alternatief voor de aankoop kan zijn.

Bij Audi geldt vooruitgang door techniek nog steeds

Niet alleen de aantrekkelijke carrosserie, maar ook de techniek van de Audi A4 is inspirerend. Naar wens sluimeren zuinige dieselmotoren of benzinemotoren die brute kracht ontwikkelen onder de motorkap. Het spectrum van motoren met compressieontsteking loopt van 122 pk in de 2.0 TDI tot 272 pk in de 3-liter zescilinder krachtbron. Tussen deze uitersten heeft Audi modellen met 150 en 190 pk in de tweeliter en 218 pk in de drieliter diesel geplaatst. Het aanbod aan benzinemodellen is niet minder breed en ook daarvoor zijn op LeaseVergelijker.nl aantrekkelijke aanbiedingen te vinden. De basis is hier de 1.4 TFSI met 150 pk. De tegenhanger is de 3.0 TFSI met zes cilinders en een indrukwekkende 354 pk en standaard vierwielaandrijving. Daartussenin zit de 2.0 TFSI, die leverbaar is met 190 of 252 pk.

audi a4 seitenansicht

De vijfde generatie van de Audi A4 is een indrukwekkende 4,73 meter lang.

Welke motor u ook kiest, alle motoren hebben voldoende vermogen onder de motorkap om te garanderen dat u geen rollend obstakel wordt in het verkeer. Zelfs de kleinste diesel loopt ruim boven de 200 km/u. De topmotoren worden elektronisch gestopt bij Vmax 250. De 2.0 TDI met 150 pk belooft het grootste plezier aan de pomp. Volgens de fabrikant heeft hij slechts 3,7 tot 4,1 liter diesel nodig. In combinatie met onze lage leasetarieven is het rijplezier in een Audi A4 dan ook een genot voor de portemonnee.

Audi A4 leasen met speciale wensen

Terwijl de sterkere motoren standaard zijn voorzien van een automatische transmissie voor bijzonder stressvrij rijden, is deze voor de zwakkere motoren tegen meerprijs verkrijgbaar. Maar zelfs de basisversie omvat 16-inch aluminium velgen en een multifunctioneel stuurwiel. Voor wie de dynamische stijl van de A4 wil benadrukken, biedt Audi de Sport line. Hierbij zijn de lichtmetalen velgen een inch groter en hebben de stoelen een sportievere vorm. Daarnaast zorgt het zogeheten glanspakket voor een stralend uiterlijk. Design is de naam van de derde uitrustingslijn die te vinden is in de bestellijsten van de Audi A4. Naast speciale sierinlays en een middenconsole in kunstleer zijn ook een lichtpakket en diverse stylingelementen in titaanzwart en chroom aan boord.

Omdat ook bij Audi de lijst met extra’s en speciale uitrustingen zeer uitgebreid is, kan de prijs voor de individuele droomauto al snel tot onvoorstelbare hoogten stijgen. Met onze aantrekkelijke lease-aanbiedingen kan echter menig extra wens in vervulling gaan. Vraag vrijblijvend naar uw gewenste extra’s via het contactformulier van een advertentie. Als het premiumaanbod van Ingolstadt in de middenklasse ook u aanspreekt, bekijk dan nu onze actuele aanbiedingen. Kies tussen nieuwe leasecontracten en overnames en tussen nieuwe en direct beschikbare occasions. Ook voor u is er zeker een passend leaseaanbod beschikbaar. Als alternatief voor de Audi A4 kunt u ook kijken naar de lease-aanbiedingen voor de BMW 3-serie of de populaire VW Passat.

Naar de Audi A4 aanbiedingen

Veelgestelde vragen over Audi A4 leasing

Hoeveel kost een Audi A4 in lease?

Op LeaseVergelijker.nl vind je aanbiedingen voor de Audi A4 34 vanaf een leaseprijs van € 810,70 per maand.

De Audi A4 kunt u vrijblijvend informatie aanvragen op onze pagina onder 4 Leasemaatschappijen.

Ontdek nu passende Audi A4 aanbiedingen op LeaseVergelijker.nl!

Wat is een goede leasefactor voor een Audi A4?

De beste lease aanbiedingen per e-mail

Meld je nu aan voor de gratis LeaseVergelijker.nl nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste aanbiedingen.

Nieuwsbrief