Lease Advies

INGEBRACHTE LEASE

Wanneer je een aanvraag doet voor een lease auto, dan gaat de leasemaatschappij een financiële check doen voor je het private leasecontract kan tekenen. Dit gaat op de volgende manier in zijn werk:

Verder lezen
ongeval-met-leasewagen-bijdrage-foto

De autoverzekering zit inbegrepen bij je maandelijkse leasebedrag. Dit lijkt iets waar je geen omkijken naar hebt, maar er zijn toch wel bepaalde dingen waar je op moet letten.

Verder lezen
kilometer

Wanneer je een private leasecontract afsluit, dan ga je akkoord met een vast aantal kilometers die je kan rijden. Deze kilometerrage is van invloed op je maandbedrag.

Verder lezen
pl-lease

Ja, je hebt 14 dagen bedenktijd na het teken van je private leasecontract. Deze dagen gaan in vanaf het moment dat je het contract hebt getekend. Na deze dagen kan je het leasecontract niet meer annuleren.

Verder lezen
INGEBRACHTE LEASE

Als in het contract ‘verschil tussen boekwaarde en restwaarde’ staat, is dit een vrijbrief om duizenden euro’s te kunnen rekenen als je de leaseauto eerder wil inleveren.

Verder lezen
lease-pkw

Als je een leaseauto hebt uitgekozen dan kan natuurlijk niet wachten tot je deze kan ophalen. Er gaat geen gevoel boven dat van een spiksplinternieuwe auto je zelf naar huis mag rijden.

Verder lezen
onderhoud van het voertuig

Reparatie- en onderhoudskosten zijn opgenomen in het leasecontract. Deze worden dus betaald door de leasemaatschappij. Zij geven de garage eerst akkoord.

Verder lezen
ongeval-met-leasewagen-bijdrage-foto

Schade is aan je private leaseauto is, op zijn zachtst gezegd, vervelend. De schade kan dan ook variëren van minimaal, tot ernstig.

Verder lezen
Bijdrage-beeld-onderhoud-lease-auto

Pech onderweg is altijd vervelend. Dit is niet anders als je panne krijgt met je private leaseauto. Gelukkig is hulp onderweg, want soms is pechhulp opgenomen in je contract.

Verder lezen

We kunnen hier heel kort over zijn: de boetes en bekeuringen die je rijdt met je private leaseauto moet je zelf betalen. Het maakt niet uit om wat voor een bekeuring het gaat.

Verder lezen
checklist leasecontract

Je kan niet zonder overleg met de leasemaatschappij het private leasecontract verlengen. Als de afgesproken looptijd eindigt, lever je de auto in. Dit moet je uiterlijk doen op de laatste werkdag binnen de leaseperiode.

Verder lezen

Auto leasen is vrij nieuw voor jou en je wilt weten wat er bedoeld wordt met bepaalde autolease begrippen? Vindt hier een uitleg van de belangrijkste lease begrippen.

Verder lezen
checklist leasecontract

Leasen, ook wel leasing genoemd, is een vorm van krediet waarbij de kredietverstrekker of lessor bedrijfsuitrusting, bedrijfsmiddelen of duurzame consumptiegoederen aankoopt.

Verder lezen
sleuteloverdracht auto

Wil je als particulier een nieuwe auto of occasion rijden, zonder onverwachte kosten en geen investering vooraf? Dan is een private leaseauto een goede keuze.

Verder lezen
INGEBRACHTE LEASE

Er zijn diverse redenen waarom het zo interessant is om een lopend leasecontract over te nemen: Financieel voordeel, de kortere looptijd, de snelle beschikbaarheid, het beperkte risico, voor starters.

Verder lezen