• Visie
  • Dit vinden wij belangrijk
  • Onze geschiedenis
  • Partnership

Gelukkig in elke levensfase met de juiste tijdelijke auto

Vind de auto die bij je past uit duizenden leaseauto's.
Bepaal zelf hoe jij je leasecontract vormgeeft.
Bind je niet eeuwig vast aan een bepaald model en blijf altijd flexibel.

Wil je weten hoe LeaseVergelijker werkt?
Klik hier!

Dit vinden wij belangrijk

We treden samen op als een team

We zijn tolerant, respectvol en combineren onze verschillende expertises om naar een gemeenschappelijk doel toe te werken.

We beslissen pragmatisch

We werken efficiënt terwijl we nieuwe ideeën absorberen om het momentum vast te houden. We zijn altijd betrokken bij onze klanten en nemen onze verantwoordelijkheid.

Wij streven naar verbetering

We zijn gemotiveerd, gefocust en geloven dat uitmuntendheid in zakelijke en persoonlijke groei hand in hand gaan.
Bekend van:
Veiligheid:

Onze geschiedenis

2002 – De oprichting

LeaseVergelijker.nl is een onafhankelijk autolease platform voor zakelijke en private leaseauto's en is een initiatief van LeaseTrader. Sinds 2002 is LeaseTrader al een onafhankelijk online platform voor leaseauto's. Vanaf 2022 zijn LeaseVergelijker.nl en LeaseTrader.nl onderdeel van AutoScout24.

2014 tot 2016 – experts komen aan boord

De eerste stappen worden gezet! In 2009 wordt door het crawlen van de websites van een aantal grote leasemaatschappijen leaseprijzen verzameld en op Leasetrader.nl weergegeven. Dit wordt groots gelanceerd door destijds staatssecretaris, Jan Kees de Jager van Financiën.

2015 – LeaseVergelijker.nl gaat online

Niet meer als tool op LeaseTrader.nl en ook niet meer hoeven crawlen van leaseprijzen. Nederland is klaar voor een echte vergelijkinssite in de leasemarkt. Eindelijk: het concept staat en de ontwikkeling van de website is voltooid - LeaseVergelijker begint aan zijn succesverhaal.

2015 – 2022 LeaseVergelijker groeit en is marktleider!

LeaseVergelijker is nu een van de bekendste vergelijkingssites voor lease aanbiedingen in Nederland. Met de opkomst van private lease zien we naast een groot aantal zakelijke bezoekers ook het aantal particulieren bezoekers enorm toenemen.

2022 – LeaseVergelijker en AutoScout24 bundelen hun krachten:

De snelle groei van ons bedrijf en de interesse in alle aspecten van leasen zijn niet onopgemerkt gebleven. Met AutoScout24 heeft LeaseVergelijker de juiste partner gevonden voor verdere groei. Het doel is om gezamenlijk een integrale platform voor mobiliteit te creëren.

2021 – LeaseVergelijker vertegenwoordigd in de hele DACH-regio:

Ons vergelijkingsplatform Leasevergelijker.nl is vernieuwd. Het nieuwe Leasevergelijker.nl, in 2022 overgenomen door Autoscout24, maakt nu gebruik van het geavanceerde platform van Leasingmarkt, ook onderdeel van Autoscout24, dat in Duitsland al duizenden leads per dag genereert voor zijn klanten. Met het nieuwe platform is LeaseVergelijker nog beter in staat om voor de bezoekers en aanbieders een nog betere match te vinden.

Partner worden?

Ben je leasemaatschappij en wil je weten hoe je met LeaseVergelijker kan werken? Bezoek dan onze leasemaatschappij landingspagina voor meer informatie en contactgegevens van onze Inside Account Management.