Merken Volkswagen Polo Lease aanbiedingen

Volkswagen Polo Lease aanbiedingen

Bent u op zoek naar een Volkswagen Polo om te leasen? Bij LeaseVergelijker.nl vind je momenteel 56 Aanbiedingen, beginnend bij € 325,49 per maand.
Filter
Private & Zakelijk
Merken Volkswagen Polo Lease aanbiedingen
56 Volkswagen Polo Lease aanbiedingen gevonden
Sorteren:
Populariteit
Beliebtheit

De beste lease aanbiedingen per e-mail

Meld je nu aan voor de gratis LeaseVergelijker.nl nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste aanbiedingen.

Nieuwsbrief
Tip: Bewaar zoekopdracht! We zullen je op de hoogte brengen zodra er nieuwe advertenties voor je zoekopdracht zijn.
Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende

Volkswagen Polo leasegegevens

Dit zijn de Volkswagen Polo leasegegevens die u momenteel kunt vinden in onze leasevergelijking.

Beschikbare leaseaanbiedingen
56
Direct beschikbaar
56
Laagste leaseprijs
€ 325,49
Hoogste leaseprijs
€ 499,00
Nieuwe auto
37
Gebruikte auto's
19
Leasemaatschappij
13
Beste leasefactor
1,50
Nieuwe leaseaanbiedingen
4
Private lease
24
Zakelijk leasen
32
Laatst bijgewerkt
31. mei 2023

Als kleine auto’s volwassen worden – de VW Polo streeft naar iets hogers

Toen de eerste VW Polo in het voorjaar van 1975 werd geïntroduceerd, werd hij geacht slechts een zuinige versie te zijn van de Audi 50 die enkele maanden eerder was gelanceerd. Het liep echter anders. Terwijl de productie van de Audi al na vier jaar werd stopgezet, bestaat de VW Polo na bijna vijf decennia nog steeds. De zesde generatie van de kleine auto is sinds 2017 op de markt en kreeg een aanzienlijke facelift voor het modeljaar 2021. Zoals zoveel modellen is de Polo in de loop van zijn lange leven aanzienlijk gegroeid.

vw-polo-voor

De VW Golf met zijn facelift van 2021 – hier getoond in elegant rood.

Waar de voorloper nog genoegen nam met een lengte van 3,51 meter, meet de huidige versie ruim een halve meter meer en is daarmee beduidend langer dan een VW Golf uit de eerste serie. De Polo is dus volwassen geworden en is interessant voor iedereen die meer zoekt dan een typische stadsauto. De Wolfsburgse auto, die niet meer zo klein is, slaat ook een goed figuur op een lange vakantiereis. Dit geldt echter ook voor veel van zijn concurrenten. Een Ford Fiesta, Opel Corsa of Peugeot 208 voelen zich net zo thuis op de snelweg als in de stad. Bij LeaseVergelijker.nl vindt u daarom niet alleen aantrekkelijke lease-aanbiedingen voor de VW Polo, maar ook voor al zijn concurrenten.

Met een lengte van 4,05 meter, vijf portieren en een bagageruimte van 351 liter is er nauwelijks sprake van een kleine auto. Officieel wordt de Polo echter nog steeds in dit segment ingedeeld. Toch biedt het voldoende ruimte voor een klein gezin. Indien nodig kunnen zelfs drie kinderen op de achterbank plaatsnemen. Als de ruimte nodig is voor andere transporttaken, is er na het neerklappen van de stoelen tot 1.125 liter opbergruimte beschikbaar. Daarmee bewijst de Polo eens te meer dat hij de meeste alledaagse situaties in het leven aankan. De motoren laten ook zien wat er is gebeurd in de decennia sinds de introductie van de Polo. Terwijl de basismotor van de eerste generatie slechts 40 pk had, ligt er nu minstens 80 pk onder de motorkap.

Drie cilinders voor alle situaties – de motorkeuze van de VW Polo

De VW Polo biedt keuze uit vier alternatieven, die alle gebaseerd zijn op een driecilinder benzinemotor met een cilinderinhoud van 999 cm³. Naast de basisversie met 80 pk in de 1.0 MPI biedt VW de 1.0 TSI met 95 of 110 pk. Bovendien is de 90 pk sterke VW Polo 1.0 TGI beschikbaar in een versie die zowel op aardgas als op benzine kan rijden. Met zijn 80 pk levert de basismotor een topsnelheid van 171 km/u en een acceleratie van 0 naar 100 km/u in 15,4 seconden. De TSI-motoren zijn aanzienlijk sprankelender. Topsnelheden van 183 en 195 km/u zijn hier mogelijk. Deze versies accelereren vanuit stilstand naar 100 km/u in respectievelijk 11,9 en 9,9 seconden. VW geeft een gemiddeld brandstofverbruik op van ongeveer 4,7 liter per 100 kilometer voor alle modellen. Dit komt overeen met een CO2-uitstoot van ongeveer 107 g/km.

Allesbehalve kleinzielig – de uitrusting van de VW Polo

De VW Polo heeft al lang een uitrustingsniveau bereikt dat enkele jaren geleden nog ondenkbaar was voor een kleine auto. Zelfs de basisversie Fresh is standaard voorzien van airconditioning, elektrische ramen, led-koplampen en -achterlichten, diverse assistentiesystemen en vele andere gemakken. Naast de Fresh heeft VW nog vier andere uitrustingslijnen in het gamma, die gewoon Polo heten of de benamingen Life, Style en R-Line dragen.

vw-polo-zijaanzicht

De nieuwe VW Polo is verkrijgbaar in vier uitrustingslijnen

Vanaf de Style-versie rolt de Polo op slimme lichtmetalen wielen. Bovendien wordt de Polo geleverd met verwarmde sportstoelen, sfeerverlichting en LED matrix koplampen. In de R-Line versie laat de Polo zich van zijn sportieve kant zien. Dat uit zich onder meer in speciale aanbouwdelen, een zwarte dakbekleding en een veelkleurige digitale cockpit. Natuurlijk biedt VW een lange lijst van opties waarmee u uw persoonlijke droom Polo kunt configureren.

Grote kleine auto tegen lage leasetarieven – de VW Polo

U wilt een auto die klein en compact is zonder een kleine auto te zijn? Bent u op zoek naar een voertuig waarmee u zowel in het stadscentrum als op langere trajecten met vertrouwen kunt rijden? Dan is de VW Polo zeker het bekijken waard. Dat geldt ook voor de aantrekkelijke lease-aanbiedingen die onze partner-aanbieders in heel Nederland u voor de VW Polo op LeaseVergelijker.nl presenteren. Deze worden niet alleen gekenmerkt door lage maandelijkse termijnen, maar ook door hun grote flexibiliteit.U kunt zelf de kilometerstand en de looptijd van het contract bepalen. De beste leaseaanbiedingen vindt u trouwens dagelijks op onze Deals-pagina. Niets staat u dus in de weg om uw droomauto te leasen!

Naar de huidige VW Polo aanbiedingen

Veelgestelde vragen over Volkswagen Polo leasing

Hoeveel kost een Volkswagen Polo in lease?

Op LeaseVergelijker.nl vind je aanbiedingen voor de Volkswagen Polo 56 vanaf een leaseprijs van € 325,49 per maand.

De Volkswagen Polo kunt u vrijblijvend informatie aanvragen op onze pagina onder 13 Leasemaatschappijen.

Ontdek nu passende Volkswagen Polo aanbiedingen op LeaseVergelijker.nl!

Wat is een goede leasefactor voor een Volkswagen Polo?

De beste lease aanbiedingen per e-mail

Meld je nu aan voor de gratis LeaseVergelijker.nl nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste aanbiedingen.

Nieuwsbrief