Merken Mercedes-Benz E-Klasse Lease aanbiedingen

Mercedes-Benz E-Klasse Lease aanbiedingen

Bent u op zoek naar een Mercedes-Benz E-Klasse om te leasen? Bij LeaseVergelijker.nl vind je momenteel 13 Aanbiedingen, beginnend bij € 1.148,29 per maand.
Filter
Private & Zakelijk
Merken Mercedes-Benz E-Klasse Lease aanbiedingen
13 Mercedes-Benz E-Klasse Lease aanbiedingen gevonden
Sorteren:
Populariteit
Beliebtheit

De beste lease aanbiedingen per e-mail

Meld je nu aan voor de gratis LeaseVergelijker.nl nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste aanbiedingen.

Nieuwsbrief
Tip: Bewaar zoekopdracht! We zullen je op de hoogte brengen zodra er nieuwe advertenties voor je zoekopdracht zijn.
Vorige 1 2 Volgende

Mercedes-Benz leasegegevens

Dit zijn de Mercedes-Benz leasegegevens die u momenteel kunt vinden in onze leasevergelijking.

Beschikbare leaseaanbiedingen
13
Direct beschikbaar
13
Laagste leaseprijs
€ 1.148,29
Hoogste leaseprijs
€ 2.614,81
Nieuwe auto
13
Gebruikte auto's
0
Leasemaatschappij
3
Beste leasefactor
1,89
Nieuwe leaseaanbiedingen
3
Private lease
0
Zakelijk leasen
13
Laatst bijgewerkt
31. mei 2023

De Mercedes-Benz E-Klasse – de ster schittert boven de hogere middenklasse.

In het klassensysteem van Mercedes staat de E-Klasse voor waardige elegantie en de hoogste kwaliteit in de hogere middenklasse. Tot op heden belichaamt de E-Klasse de kwaliteitskenmerken degelijkheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid die vaak als echte Mercedes-deugden worden beschouwd. Geen enkel model uit de hogere middenklasse staat vaker in Duitse garages dan de Mercedes-Benz E-Klasse. Om ervoor te zorgen dat dit zo blijft, hebben de autobouwers uit Stuttgart-Untertürkheim de in 2016 geïntroduceerde vijfde generatie in 2020 opnieuw herzien. Want ook de Zwaben weten dat de concurrentie in deze prestigieuze klasse sterke alternatieven te bieden heeft.

mercedes benz e klasse cabrio frontansicht

De Mercedes-Benz E-klasse Cabrio heeft in 2020 een facelift gekregen

De eeuwige concurrentie met BMW’s 5 Serie en de Audi A6 gaat dus de volgende ronde in. En ook rivalen uit het buitenland, zoals de Volvo S60 en de Jaguar XF, genieten een groeiende populariteit in het premiumsegment. Daarom bieden onze partnerdealers van LeaseVergelijker u niet alleen aantrekkelijke leasevoorwaarden voor de Mercedes-Benz E-Klasse, maar ook voor alle andere vertegenwoordigers van de klasse.

 

Vier modellen, één klasse – de E-Klasse

De E-Klasse is niet alleen verkrijgbaar als vierdeurs notchback sedan en stationwagen, maar ook als elegante tweedeurs coupé en stijlvolle cabriolet. De buitenmaten van de verschillende modellen verschillen slechts in geringe mate. Zo varieert de lengte tussen 4,92 en 5,01 meter, wat typisch is voor de klasse. Royale ruimte is gegarandeerd in alle versies, ongeacht de carrosserievorm. Het grootste laadvermogen is uiteraard te vinden in de Estate. Afhankelijk van de positie van de achterbank kan de bagageruimte tussen 640 en 1820 liter bevatten. Dat is niet alleen genoeg voor de overvloedige vakantiebagage van het hele gezin, maar ook voor een enkele keer naar de meubelzaak. De grote bagageruimte draagt natuurlijk ook bij tot de uitstekende langeafstandskwaliteiten van alle E-Klasse modellen. Lange reizen zijn een waar genoegen in de comfortabele Zwabische. Dat is niet in de laatste plaats te danken aan de verfijnde motoren, die in talrijke varianten leverbaar zijn.

Verscheidenheid troef – het motoraanbod en de uitrusting van de Mercedes-Benz E-Klasse.

Naast de conventionele diesels en benzinemotoren verrijken steeds meer plug-in hybrides het motorenaanbod van de E-Klasse. Met de facelift van 2020 groeit het aanbod parttime elektrische voertuigen naar zeven. Het vermogensspectrum van benzinemotoren in combinatie met een elektromotor varieert van een matige 156 tot een krachtige 367 pk. De nogal atypische combinatie van benzinemotoren met een elektrische aandrijving begint bij 160 pk. De topversie biedt 330 pk.

mercedes benz e klasse cabrio seitenansicht

De nieuwe E-Klasse Cabriolet scoort met eersteklas design, comfort en rijplezier.

Wie een klassieke diesel zonder elektrische hulp wil, zal ook bij de E-Klasse niet teleurgesteld worden. De E 200 d, die 160 pk haalt uit een cilinderinhoud van 1597 cm³, is net zo’n keuze als de topdiesel in de 350 d met 286 pk. De benzinemodellen hebben echter altijd een kleine, 14 pk sterke elektromotor aan boord. Die helpt de verbrandingsmotor in bepaalde situaties brandstof te besparen. De enige uitzondering is de V8 in de Mercedes-AMG E63. Die redt zich volledig zonder elektrische hulpmotor. Als u echter consequent op zoek bent naar een laag verbruik en lage CO2-waarden, dan is de E 300 de de juiste keuze. De dieselhybride heeft gemiddeld slechts 1,7 liter diesel per 100 kilometer nodig. Dat resulteert in een CO2-uitstoot van 41 g/km.

Ook op het gebied van uitrusting volgt de E-Klasse het bekende principe uit de premiumklasse dat een beetje meer altijd goed is. Bijna geen enkele auto uit de hogere middenklasse verlaat de assemblagehallen met de basisuitrusting. De vele mogelijkheden om van een standaardmodel een persoonlijke droomauto te maken, zijn te verleidelijk. Na de keuze van de favoriete designlijn is het bestuderen van de bijna oneindig lange optielijst dan ook verplichte kost.

Solide en beproefd – de Mercedes-Benz E-Klasse en de aanbiedingen bij LeaseVergelijker

Wilt u een comfortabele, ruime en prestigieuze auto uit de hogere middenklasse? Dan kunt u bijna niet om de Mercedes-Benz E-Klasse heen. Hij biedt niet alleen een onberispelijke afwerking en hoogwaardige materialen, maar ook uitstekende kwaliteiten voor lange afstanden. Bij onze partnerdealers op LeaseVergelijker vindt u individueel op uw wensen en behoeften afgestemde voorwaarden. Neem ook een kijkje op onze Deals-pagina, zodat u geen enkel koopje mist. Begin nu met het zoeken naar uw droomauto!

 

Naar de Mercedes-Benz E-klasse lease-aanbiedingen

Veelgestelde vragen over Mercedes-Benz E-Klasse leasing

Hoeveel kost een Mercedes-Benz E-Klasse in lease?

Op LeaseVergelijker.nl vind je aanbiedingen voor de Mercedes-Benz E-Klasse 13 vanaf een leaseprijs van € 1.148,29 per maand.

De Mercedes-Benz E-Klasse kunt u vrijblijvend informatie aanvragen op onze pagina onder 3 Leasemaatschappijen.

Ontdek nu passende Mercedes-Benz E-Klasse aanbiedingen op LeaseVergelijker.nl!

Wat is een goede leasefactor voor een Mercedes-Benz E-Klasse?

De beste lease aanbiedingen per e-mail

Meld je nu aan voor de gratis LeaseVergelijker.nl nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste aanbiedingen.

Nieuwsbrief