LeaseVergelijker.nl SUV lease aanbiedingen

SUV lease aanbiedingen

Ben je op zoek naar een goedkope SUV lease?
Vergelijk talloze aantrekkelijke SUV-aanbiedingen van verschillende aanbieders in het hele land en vind precies het model dat bij je past.

Bekijk alle aanbiedingen
Toegekend door Kiyoh
SUV Lease
Bekijk alle aanbiedingen
  • Populaire aanbiedingen
  • Op leaseprijs
  • Populaire merken
  • Meer informatie

Bekijk onze huidige SUV lease highlights.

De beste lease aanbiedingen per e-mail

Meld je nu aan voor de gratis LeaseVergelijker.nl nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste aanbiedingen.

Nieuwsbrief

SUV-lease: de off-road sedan als perfecte gezins- en bedrijfswagen.

Het succesverhaal van de SUV, de Sport Utility Vehicle, begon in de eerste helft van de jaren negentig. Tot dan toe werd het wegbeeld gedomineerd door klassieke sedans en praktische stationwagons, goedkope hatchbacks en strakke coupés. Dit zou fundamenteel veranderen met de introductie van de SUV in de daaropvolgende jaren.

In Europa waren het de Toyota RAV 4 en de Land Rover Freelander die de triomftocht van de SUV inzetten. Was de reeks modellen – met hun verhoogde carrosserie die doet denken aan klassieke terreinwagens – aanvankelijk overzichtelijk, tegenwoordig heeft bijna elke autofabrikant overeenkomstige modellen in zijn gamma. SUV’s zijn nu in alle voertuigklassen vertegenwoordigd. Ze zijn te vinden als mini-SUV’s in het kleine autosegment, maar ook in de compacte of luxeklasse. En als crossovers met een sportieve, dynamische zijlijn vallen ze zelfs in de smaak bij liefhebbers van coupés en sportwagens.

Hoewel SUV’s door hun grotere bodemvrijheid worden vergeleken met terreinwagens, zijn veel van de modellen niet uitgerust met vierwielaandrijving. De meeste SUV’s worden echter hoe dan ook zelden gebruikt voor terreinrijden. In de regel dienen ze als comfortabele toerwagen, ruime gezinswagen of stijlvolle bedrijfswagen.

Met deze voordelen overtuigen “sport utility vehicles” de meest uiteenlopende doelgroepen.

Het succes van SUV’s is niet alleen gebaseerd op slimme marketing van autobedrijven, maar ook op enkele tastbare voordelen. Een argument dat herhaaldelijk door bestuurders wordt genoemd om een SUV te kopen, is de verhoogde zitpositie. Dit biedt niet alleen een beter overzicht over de verkeerssituatie, maar maakt het ook gemakkelijker om in te stappen – wat vooral voor oudere mensen een voordeel is.

  • SUV met het laagste brandstofverbruik: Honda HR-V (5,2 l diesel/100 km)
  • SUV met de snelste acceleratie: Porsche Cayenne Turbo (0-100 in 3,6 seconden)
  • SUV met de grootste bagageruimte: Land Rover Discovery (max. 1.137 liter) [/borderbox]

Voor gezinnen met kinderen daarentegen zijn de doorgaans royale ruimte en het variabele interieur doorslaggevende factoren om voor een SUV te kiezen. Veel van de grotere modellen kunnen op verzoek zelfs met een derde zitrij worden uitgerust, zodat er tot zeven personen in passen. Dit is een voordeel dat vroeger alleen bestelwagens, minibussen of enkele stationwagens konden bieden. Als de derde zitrij niet nodig is, profiteren SUV-bezitters van de enorme bagageruimte. Op vakantie rijden met de bagage van een heel gezin is dus mogelijk zonder ruimteproblemen. Zelfs het vervoer van omvangrijke goederen, die via de grote achterklep hun weg naar de laadruimte vinden, is met een SUV geen grote uitdaging.

SUV’s scoren even goed in privé als in zakelijke omgevingen

Vooral middenklasse en luxe SUV-modellen zijn vaak uitgerust met krachtige motoren waardoor ze perfecte trekvoertuigen zijn. Wie regelmatig met een caravan, boottrailer of paardentrailer onderweg is, vindt in deze voertuigklasse waarschijnlijk het juiste model.

Sterke trekkers met een grote kofferbak zijn echter niet alleen nodig in de vrije tijd. Ook ambachtslieden en handelaars zijn in bepaalde situaties aangewezen op voldoende transportcapaciteit. Voor hen is een SUV een alternatief dat niet alleen veel bergruimte en een groot trekvermogen biedt, maar ook aanzienlijk meer comfort dan klassieke bestelwagens of transporters. Een SUV is dus even overtuigend in de privé-sfeer als in de zakelijke sector.

Overigens: als je liever milieuvriendelijk rijdt – op LeaseVergelijker.nl vind je natuurlijk ook alle actuele SUV-modellen met hybride of elektrische aandrijving.

 

Nog een voordeel van SUV-lease: steeds nieuwe differentiaties hebben ertoe geleid dat er tegenwoordig SUV’s zijn voor de meest uiteenlopende eisen en behoeften. Mini SUV’s bijvoorbeeld moeten door hun bescheiden afmetingen hun kwaliteiten bij voorkeur bewijzen in de jungle van de grote stad. De machtige XXL SUV’s daarentegen worden beschouwd als prestigieuze statussymbolen die vooral op lange reizen als luxueuze reisgenoten hun krachten tonen. Gezinnen waarderen dat de compacte en middelgrote SUV’s zeer geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Statusbewuste trendsetters kiezen daarentegen eerder voor een stijlvolle crossover met een sportief, dynamisch design. Zo kan iedereen de SUV vinden die perfect bij zijn ideeën en behoeften past.

Vergelijk SUV lease aanbiedingen op LeaseVergelijker.nl

Persoonlijke voorkeuren en individuele behoeften zijn niet alleen cruciaal bij het kiezen van een geschikte auto. Ook bij leasen spelen deze factoren een belangrijke rol. Daarom bieden de partneraanbieders van LeaseVergelijker.nl je leasevoorwaarden die perfect zijn afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden. Zowel particulieren als ondernemers vinden op onze marktplaats talrijke SUV-lease aanbiedingen, die ook door de aantrekkelijke leasetarieven overtuigen. Uiteraard zijn alle aanbiedingen transparante kilometerlease, zodat de kosten voor jouw SUV lease niet op enig moment tot onvoorstelbare hoogten stijgen.

Overigens verzamelen wij dagelijks absolute SUV lease-aanbiedingen voor je op onze aanbiedingen pagina. Hier heb je de kans om een SUV te leasen tegen een bijzonder gunstige prijs, ongeacht merk of model. Als je niets van onze leasedeals wilt missen, moet je je ook inschrijven voor onze gratis nieuwsbrief. Naast het grote aantal goedkope SUV-lease aanbiedingen van honderden aanbieders uit heel Nederland, vind je op LeaseVergelijker.nl ook alles wat je moet weten over leasen in het algemeen. In onze FAQ en gids sectie vind je gedetailleerde antwoorden op al jouw vragen.

Naar de SUV lease aanbiedingen

FAQ - Veelgestelde vragen

Waar kan ik een gebruikte SUV leasen?

Welke SUV's met 7 zitplaatsen kan ik leasen?

Wat zijn de voordelen van SUV-leasen?

Wat betekent de afkorting SUV?

Waar vind ik SUV-lease aanbiedingen?

SUV Lease Aanbiedingen
De beste lease aanbiedingen per e-mail

Meld je nu aan voor de gratis LeaseVergelijker.nl nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste aanbiedingen.

Nieuwsbrief