LeaseVergelijker.nl Coupé lease aanbiedingen

Coupé lease aanbiedingen

Ben je op zoek naar een coupe tegen uitstekende voorwaarden?
Op LeaseVergelijker vindt je vele leaseauto's tegen gunstige tarieven van verschillende leasemaatschappijen.

Toegekend door Kiyoh
  • Populaire aanbiedingen
  • Op leaseprijs
  • Populaire merken
  • Meer informatie

Selecteer je maximum leaseprijs

Selecteer je gewenste leaseprijs en bekijk de aanbiedingen die bij je budget passen.

Tot € 550
Geen aanbiedingen
Tot € 600
Geen aanbiedingen
Tot € 650
Geen aanbiedingen
Tot € 700
Geen aanbiedingen

Coupé lease aanbiedingen van populaire merken

Welk merk je ook zoekt, op LeaseVergelijker vind je voor alle merken en modellen de leaseauto die bij je past.

Coupé Lease: rijplezier en snelheid gegarandeerd

In 1894, toen de vroege versies van de huidige coupé’s aan de start verschenen van de eerste autorace in de geschiedenis van Parijs naar Rouen, was snelheid nog zeker geen issue. Met een topsnelheid van 20 km/u was het primaire doel eerder om überhaupt aan te komen. In die tijd moesten coupé’s twee rollen vervullen: Een toerwagen door de week en een racewagen in het weekend.

In de daaropvolgende jaren ontwikkelden de ingenieurs echter steeds meer modellen die specifiek bedoeld waren voor sportwedstrijden en minder voor de openbare weg. Dit leidde tot een scheiding tussen racewagens en Coupes. Lange tijd werd de term coupé vooral gebruikt voor snelle coupés en roadsters. Tegenwoordig gaat de definitie van een coupé echter veel verder en gaat in veel gevallen de grens over naar andere voertuigklassen.

Overigens: De Porsche 911 is de meest geregistreerde coupé in Nederland.

Sinds lange tijd worden niet alleen twee- of vierzits bolides met twee deuren als coupé beschouwd. Ook sedans, stationwagens en zelfs sommige SUV’s hebben tegenwoordig de kenmerken van een coupé door hun prestaties en het ontwerp van het chassis. Een duidelijke afbakening is dus niet mogelijk. In de volksmond is een luxueuze Gran Turismo net zo goed een coupé als een vinnige roadster. En de eisen en behoeften van de eigenaars van dergelijke voertuigen zijn even uiteenlopend als de verschillende vormen van een coupé. Maar één ding hebben ze allemaal gemeen: rijplezier en enthousiasme voor hoge snelheden en krachtige motoren.

Hoge snelheid, zelfs buiten het circuit

Voor veel mensen is de klassieke coupé in de vorm van een tweezitter de vervulling van alle autodromen. De racewagens, waarvan sommige motoren meer dan 600 pk hebben, doen het hart van menig autoliefhebber onmiddellijk sneller kloppen. Hier ligt de nadruk minder op praktische voordelen en geschiktheid voor dagelijks gebruik, maar meer op rijplezier. In dit geval zorgt de symbiose van krachtige motoren en lichte carrosserie voor verbluffende resultaten op de snelweg.

  • Coupé met de hoogste snelheid: Hennessey Venom F5 (483 km/u)
  • Coupé met het hoogste aantal pk’s: Rimac C_Two (1914 pk)
  • Coupé met de snelste acceleratie: Porsche 918 Spyder (0-100 in 2,6 seconden)

Wie tijdens zijn snelheidsroes ook wil genieten van luxe en comfort, wendt zich niet zelden tot edele Gran Turismo-modellen. Dit type voertuig is een grote coupé met plaats voor maximaal vier personen en een bagageruimte met voldoende ruimte voor de bagage van een weekendje weg. Gran Turismo’s behoren meestal tot de luxeklasse en zijn daarom ook op lange reizen aangename reisgenoten. Ontspannen cruisen is echter niet het enige wat hier geboden wordt: wanneer nodig ontwikkelen deze coupés ook een uitstekend vermogen dat de pretentie van een echte coupé waarmaakt. Dankzij het sportieve en comfortabele onderstel heerst er een echt racegevoel, maar dat hoeft niet per se overeen te komen met het karakter van een edele Gran Turismo. Zo’n coupé spreekt veel meer aan bij zelfverzekerde bestuurders die genieten van het gevoel op de weg te zijn met meer dan voldoende motorvermogen in elke situatie.

Rijprestaties en veel ruimte hoeven elkaar niet altijd uit te sluiten.

Naast deze twee klassiekers worden ook sportieve sedans, stationwagons en SUV’s steeds populairder. Zij bieden de perfecte combinatie van alledaags gebruiksgemak en zeer ambitieuze rijprestaties. Vaak vallen deze populaire coupé’s uit de middenklasse nauwelijks op in het verkeer. Ze hebben genoeg ruimte voor een heel gezin en alle voordelen die hun carrosserievorm te bieden heeft. Eenmaal losgelaten bereiken ze echter topsnelheden en acceleratiewaarden die eerder op het circuit te vinden zijn.

Trouwens: veel van de huidige coupémodellen zijn ook verkrijgbaar in een elektrische versie. Natuurlijk vind je de overeenkomstige voertuigen ook op LeaseVergelijker.nl.

Een van de topmodellen in deze voertuigklasse is de vierdeurs Porsche Panamera, waarin dit concept vanaf de grond is doorgevoerd. Wie in het dagelijks leven dus wat meer ruimte nodig heeft, maar niet zonder het coupégevoel wil, zit goed met zo’n wolf in schaapskleren.

Lease exclusieve Coupé’s tegen aantrekkelijke tarieven bij LeaseVergelijker.nl

Ben je ook gefascineerd door de mythe van coupé? Is het aantal pk’s voor je belangrijker dan de alledaagse bruikbaarheid van jouw volgende auto? Of ben je op zoek naar een auto die beide combineert? Waar je ook in geïnteresseerd bent, op LeaseVergelijker.nl vind je precies wat je zoekt, ongeacht merk of model. In enkele minuten vergelijk je duizenden leaseauto’s van honderden aanbieders in heel Nederland en profiteer je van uitstekende voorwaarden. Als je eenmaal een coupé lease aanbod hebt gekozen, kan je dit precies aan jouw behoeften aanpassen. Van de looptijd tot het aantal kilometers, je bepaalt wat jouw persoonlijke leasecontract moet omvatten. Het maakt niet uit of je een coupé wilt leasen voor private- of zakelijk gebruik.

Je bent nog niet in contact geweest met het onderwerp leasen? Wil je uitgebreide informatie voordat je jouw leasecontract afsluit? Ook daarbij helpen wij je graag: in onze uitgebreide gids vind je alles wat je moet weten en wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de auto van jouw dromen vindt. Dat kan eventueel ook via onze pagina Deals. Hier vind je alle actuele topaanbiedingen van onze marktplaats, niet alleen voor coupé’s. En als je op de hoogte wilt blijven van onze lease-aanbiedingen, raden wij je ook aan om je in te schrijven op onze gratis nieuwsbrief. Geef gas en begin vandaag nog met jouw coupé lease vergelijking op LeaseVergelijker.nl!

Bekijk nu coupé lease aanbiedingen!

FAQ - Veelgestelde vragen

Hoe goedkoop zijn coupés in de lease?

In de regel is de coupés lease aanzienlijk goedkoper dan kopen. De lage leasetarieven zijn beschikbaar voor zowel privé als zakelijke klanten en voor nieuwe & gebruikte auto's. Je kan je maximale budget invoeren in de zoekopdracht om je geschikte coupé leaseauto te vinden.

Vergelijk nu alle coupé aanbiedingen op LeaseVergelijker!

Welke coupés zijn goedkoop om te leasen?

Welke coupes hebben meer dan 400 pk?

Coupé lease aanbiedingen