Leasevergelijker.nl Blog

Leaserijders tanken nog makkelijker met de nieuwe Tank-app van Ease2pay

Als leaserijder ben je veel te vinden op de weg en ben je dus ook vaak bij het tankstation. Met het tanken zelf ben je al even bezig, maar betalen met je tankpas heeft ook de nodige voeten in de aarde. Zo moet je nogal wat onthouden voordat je gaat betalen. Denk aan de kilometerstand, je pincode en het pompnummer… En bij het betalen moet je achteraan in de rij aansluiten. Dat moet makkelijker én vooral ook sneller kunnen, dachten ze bij Ease2pay. Zo ontstond het idee voor de Ease2pay-app. Dankzij de app heb je geen pasje meer nodig en betaal je veilig vanuit je eigen auto. Dat laatste is zeker in tijden van corona extra prettig.

Hoe tank je met de Ease2pay-app?

De Ease2pay-app maakt een eind aan het gebruik van de tankpas. Je hoeft nooit meer naar de kassa van het tankstation om te betalen. En het is niet meer nodig om de kilometerstand van je auto, je pincode en het pompnummer te onthouden. Betalen met de Ease2pay-app doe je veilig vanuit je eigen auto. 

Na aankomst bij het tankstation herkent de app je locatie. Vervolgens kies je in de app het pompnummer, vul je de kilometerstand in (die je voor je neus afleest) en betaal je meteen. Makkelijker kan niet, toch? En in tijden van corona hoef je door de Ease2pay-app geen druk tankstation meer in of de toetsen van het pinapparaat aan te raken.

Voordelen van de Ease2pay-app

Tanken met de Ease2pay-app heeft een aantal voordelen. De belangrijkste zetten we hieronder voor je op een rij:

  • Je bespaart tijd: nooit meer in de rij voor de kassa of teruglopen naar je auto omdat je de kilometerstand was vergeten te controleren. 
  • Je kan meteen tanken: na ontvangst van je nieuwe leaseauto is het altijd nog even wachten tot de tankpas binnen is. De Ease2pay-app zet je meteen op je telefoon. Even downloaden, installeren en klaar ben je.
  • Je bent nooit meer je tankpas kwijt of pincode vergeten: hoe vaak liet jij je portemonnee met tankpas per ongeluk thuis liggen? 
  • Het is coranaproof: de Ease2pay-app is ideaal voor gebruik binnen ‘het nieuwe normaal’. Je hoeft geen druk tankstation meer in of een pinautomaat aan te raken.
Shercinio Ware
Nach oben