Leasevergelijker.nl Blog

Autoboot met eerste KONA’s Electric in Nederland!

Hij is er! De Hyundai KONA Electric! Per autoboot zijn de allereerste exemplaren van deze volledig elektrische SUV in de haven van Rotterdam gearriveerd.

Bekijk hier het filmpje van de aankomst: https://www.youtube.com/watch?v=jCX0RAwrrn4.

100% elektrische SUV
De Hyundai KONA Electric is ’s werelds eerste 100% volledig elektrisch aangedreven SUV.
Met een indrukwekkende actieradius van 482 km, is de auto erg populair. Hyundai geeft zijn ambitieuze eco-strategie met deze SUV een belangrijke impuls.

Twee belangrijke trends
Een compromisloze auto met een vooruitstrevend karakter die voor iedereen toegankelijk is. Met de Hyundai KONA worden twee belangrijke trends samengevoegd: de toenemende populariteit van het rijden van SUV en het steeds meer elektrisch gaan rijden.

Comfort en rijplezier
Het is een echte SUV die comfort en rijplezier biedt. Een eco-vriendelijke auto die geen schadelijke stoffen uitstoot. De auto is voorzien van veel gemaks- en connectiviteitsfuncties.
Daarnaast wordt er ook gebruikgemaakt van veiligheids- en rijhulptechnologieën. Een compacte SUV die veel mensen aangenaam zal verrassen.

Opvallend design en scherpe vanaf prijs
Met zijn krachtige en stoere uiterlijk wordt je nieuwsgierigheid naar deze elektrische SUV nog meer geprikkeld. De SUV heeft een mooi ruim interieur. Met 4% bijtelling is de auto bovendien erg aantrekkelijk voor de zakelijke rijder. Met een opvallend design en zijn scherpe vanafprijs van € 39.195,– is dit een auto die je zeker wilt gaan bewonderen.

Ontdek
Ontdek deze SUV zelf. Vanaf eind augustus kun je de Hyundai KONA Electric bewonderen bij de Hyundaidealer.

Shercinio Ware
Nach oben