Leasevergelijker.nl Blog

JustLease gaat samenwerking aan met Media Markt

Private lease is de laatste tijd erg in trek. Dit komt doordat leasen steeds goedkoper kan en veel aanbieders spelen hierop in. JustLease gaat weer in zee met Media Markt voor een private lease actie. Dit grote detailhandelsconcern staat bekend om fantastische voordelen en dit is een voordelige lease actie voor particulieren. JustLease en Media Markt bieden drie modellen van het merk Fiat: Fiat Punda, Fiat 500 en Fiat 500C aan. Bereid je voor op heel voordeel!

Lease acties van Media Markt

Media Markt staat bekend om stuntprijzen en fantastische voordelen. In 2014 heeft de elektronicazaken concern een lease actie opgezet in samenwerking met LeasePlan. Deze actie stond bekend als de ‘unieke Gekkenhuis-actie’. Dit komt doordat LeasePlan bij de Nederlandse vestigingen van Media Markt in slechts van 1 uur. Maar liefst 70 private leasecontracten afgesloten voor een Fiat 500. Vorig jaar herhaalde Media Markt deze gekke lease actie opnieuw, maar deze keer met JustLease. Door deze leasemaatschappij werd het automerk Toyota ingezet. De modellen Toyota Aygo, Toyota Yaris en Toyota Auris waren bij de elektronicazaak en online te bestellen tegen actieprijzen.

JustLease private lease

De leaseauto’s van de Gekkenhuis-actie worden aangeboden door JustLease.nl. Deze aanbieder streeft erna om de wereld van leasing te veranderen. De leasemaatschappij wil leasing toegankelijker maken voor particulieren. Het is daarom vanzelfsprekend, dat JustLease telkens op zoek gaat naar mogelijkheden om dit waar te maken.

Wat krijg je bij private lease via JustLease? Je kunt zorgeloos rijden in een gloednieuwe auto tegen een vast, scherp tarief van maximaal €199 per maand. Daardoor weet je precies waar je aan toe bent en sta je niet voor onvoorziene kosten.

Als particulier heb je de keuze voor 3 modellen van het merk Fiat.  De Fiat Panda is dé ideale stadsauto en is compact, maar heeft veel ruimte.
De Fiat 500 is het meest gekozen model en is een moderne klassieker en staat voor hip en trendy. Als laatst is de Fiat 500C en is perfect voor de heerlijke zomermaanden, omdat het een cabrio is.https://mediamarkt.leasen.nl/model/Fiat-Panda/configureer/1667/

Media actie toch niet zo’n goede actie? Bekijk de Fiat 500 aanbiedingen op LeaseVergelijker

[cta-button url=”https://www.leasevergelijker.nl/private-lease/Fiat/500/m119284/overzicht/” title=”Fiat 500 private lease” color=”orange” /]
Shercinio Ware
Nach oben