Leasevergelijker.nl Blog

Mei 2020: De top 10 meest gezochte modellen binnen private lease

Nederlanders kiezen steeds vaker voor private leaseauto’s. Dit komt omdat private leasen verschillende voordelen met zich meebrengt. Enkele voordelen zijn: het gemak en de zekerheid, het niet hoeven sparen van een flink bedrag én een duidelijk overzicht van de maandelijkse kosten. Ondanks de vele voordelen snappen wij snappen dat het vinden van de ideale leaseauto een grote zoektocht kan zijn. Hoe handig is het dan dat je kan zien welke modellen het populairst zijn onder onze bezoekers?

Top 10 

De onderstaande top 10 geeft de populairste private lease modellen van de afgelopen maand weer. Deze lijst hebben we in kaart gebracht a.d.h.v. het zoekgedrag van onze bezoekers. Op die manier helpen we jou om inspiratie op te doen en geven we meer inzicht in welke private leaseauto’s anderen overwegen. Dus, bekijk de top 10 en wie weet vind jij de leaseauto die het beste bij je past!

1: Toyota Aygo
2: Peugeot 108
3: Kia Picanto
4: Citroën C1
5: Kia Stonic
6: Volkswagen Polo
7: Volkswagen T-Roc
8: Opel Corsa
9: Volkswagen T-cross
10: Toyota Yaris

De verdeling

Top 10 populaire leaseauto's | LeaseVergelijker

In de infographic is te zien dat het zoekgedrag van onze bezoekers erg uiteenlopend is. Zo is er veel gezocht naar verschillende modellen uit het A-segment en B-segment. Bovenaan het lijstje van de top 10 populairste modellen staat de populaire Toyota Aygo. Deze zuinige auto is momenteel erg gewild in de private lease sector. Daarna volgen er verschillende stadsauto’s uit het A-segment. De compacte compacte Peugeot 108 staat op plek 3, gevolgd door de Kia Picanto en de Citroën C1. Momenteel zijn auto’s in het A-segment erg gewild, vanwege de scherpe prijzen.

Toch blijkt uit de lijst dat particulieren niet alleen op zoek zijn naar compacte modellen. De Kia Stonic (plek 5) bewijst hierin het tegendeel. Deze Koreaanse auto is een nieuwe standaard in de SUV’s waarin een toenemende vraag is in de automarkt. Verder is het geen verrassing dat de Volkswagen Polo (plek 6) in de populaire categorie valt, aangezien dit model ooit in de top 5 van de meest verkochte auto’s ter wereld heeft gestaan. Op plek 7 staat de SUV crossover; de Volkswagen T-Roc. Deze leaseauto staat bekend als compact SUV model en is een succesvol Volkswagen model.

Eén van de populairste modellen van Opel staat op plek 8, namelijk de Opel Corsa. Deze comfortabele leaseauto is gebouwd met Duitse kwaliteit en de innovatie van de toekomst. Daarna volgt de Volkswagen T-Cross (plek 9), ook wel bekend als het broertje van de T-Roc. Tot slot staat de Toyota Yaris deze maand op plek 10 in de lijst van de populairste private lease modellen.

Benieuwd welke auto’s in de maand juni in de top 10 staan? Houd dan onze social kanalen en de website goed in de gaten, want wij komen iedere maand met een nieuwe top 10. Klik hier om het totale private lease aanbod te bekijken.

Shercinio Ware
Nach oben