Leasevergelijker.nl Blog

LeaseVergelijker heeft nu ook rijtesten.

LeaseVergelijker, Nederlands grootste onafhankelijke vergelijkingswebsite voor zakelijke en private leaseauto’s, werkt nu samen met Rijtesten.nl. Bij een groot aantal van de automodellen op het platform publiceert LeaseVergelijker nu de uitgebreide rijtestverslagen van Rijtesten.nl. Dit stelt LeaseVergelijker in staat haar bezoekers nog beter te begeleiden in hun keuze voor een leaseauto.

Bezoekers van LeaseVergelijker kunnen op ons onafhankelijke vergelijkingswebsite voor zakelijke en private lease vanaf nu verslagen van testritten in een groot aantal modellen bekijken. De content wordt geleverd door Rijtesten.nl, een website voor onafhankelijke rijtestverslagen. In de uitgebreide rijtestverslagen wordt aan de hand van tekst en foto’s uiteengezet hoe een auto zich verhoudt tot andere modellen en merken. Daarbij komen onder meer de prijs-kwaliteitverhouding, het rijcomfort, de technische aspecten en het design aan bod.

De samenwerking met Rijtesten.nl is een belangrijke stap richting een nog vollediger informatievoorziening voor bezoekers. Directeur Wilbert Philippo van LeaseVergelijker: “De samenwerking komt voort uit onze wens om bezoekers van LeaseVergelijker zo goed mogelijk te helpen bij het kiezen van een leaseauto. Daartoe willen we niet alleen informatie verschaffen over de prijs van een leasecontract en de technische gegevens van een auto, maar ook andere details uitlichten waardoor bezoekers een nog beter gefundeerde keuze kunnen maken. De hoogwaardige rijtestverslagen van Rijtesten.nl sluiten goed aan bij deze doelstelling en zijn een verrijking voor LeaseVergelijker.” 

In 2019 zijn we al gestart met het plaatsen van testvideo’s bij diverse leasemodellen om bezoekers nog beter van dienst te zijn. Met de samenwerking met Rijtesten.nl zet LeaseVergelijker deze koers voort. Zowel in tekst als beeld biedt het platform steeds uitgebreidere informatie over private en zakelijke leaseauto’s, zodat bezoekers een volledige keuze kunnen maken bij LeaseVergelijker.

Shercinio Ware
Nach oben