Leasevergelijker.nl Blog

Private lease occasion vergelijken

Private lease occasion: zo vind je de juiste aanbieder

Naast een breed aanbod aan splinternieuwe auto’s, zijn tegenwoordig bij voor leasemaatschappijen ook tweedehands auto’s beschikbaar. Het kopen van een occasion brengt vaak wat onzekerheden met zich mee. Zelfs als de auto nog vrij jong is, weet je niet hoe de vorige gebruiker ermee om is gegaan en op welke onverwachte onderhoudskosten je kan rekenen. Private lease occasion biedt hierbij uitkomst. 

Wil je wél een mooie tweedehands auto aan de haak slaan, maar geen vervelende verrassingen die je duizenden euro’s kunnen kosten? Dan zou je die mooie tweedehands auto dus ook gewoon kunnen leasen! De particuliere leasevoorwaarden houden je vrij van zorgen over verzekeringen, onderhoud, reparatie en bijvoorbeeld de inruilwaarde.

 

Hoe kies je de juiste leasemaatschappij?

Private lease occasions worden steeds populairder en dus ook steeds vaker aangeboden. Het aanbod aan nieuwe leaseauto’s is nog altijd groter. Daarom kan het lastig zijn de juiste aanbieder te vinden voor je private lease occasion. Hier zijn de punten waarmee je rekening wil houden:

 Hoe lang wil je de auto gaan leasen? De duur van leasecontracten voor occasions zijn ontzettend uiteenlopend. Het is daarom belangrijk om na te gaan hoe lang het contract loopt en wat de eventuele voorwaarden zijn voor opzegging.

Hoeveel heb je er per maand voor over? Laten we eerlijk zijn: makkelijker wordt het niet! Kies je voor private lease, dan ben je vanaf het begin tot aan het einde van het contract verzekerd van een vast maandbedrag. Je hoeft alleen nog maar de brandstof te verzorgen.

Wat is jouw favoriete occasion? Heb je een betrouwbare aanbieder op het oog en weet je wat te verwachten van een waardevol contract? Dan is het kiezen geslagen! Wordt het benzine, of toch hybride? Handgeschakeld of automaat? Met een beetje hulp van LeaseVergelijker vind je gemakkelijk jouw perfecte stationwagen, hatchback, SUV of andere variant.

 

Veilig op weg met je private lease occasion

Omdat private lease occasions vaak nog vrij jong zijn, weet je zeker dat je een goede keuze maakt. Mocht je toch ineens stil komen te staan, dan is jouw leasemaatschappij geheel verantwoordelijk voor onderhoud en pechhulp. Geen onverwachte kosten dus! Met een volledig en betrouwbaar contract ben je dus verzekerd van maanden – of jaren – plezier van het zorgeloos besturen van jouw favoriete occasion. Vergelijk hier de verschillende aanbieders en vind de ideale leasemaatschappij voor jouw droom-occasion.

Shercinio Ware
Nach oben