Leasevergelijker.nl Blog

Smart private lease deals

Klein maar fijn. Met een Smart navigeer je moeiteloos door het drukke stadsverkeer en ook een parkeerplaats is eenvoudig gevonden. Tevens handig voor wie een makkelijke tweede auto zoekt.

Het merk komt met drie eenvoudige smaken: Fortwo, Fortwo cabrio en de Forfour, waarbij ook gelijk het maximale aantal passagiers is aangegeven. Dankzij Smart private lease deals rij je nu een stadsautootje voor een vast bedrag per maand.

Smart private lease: hoe werkt het?

Grote auto’s als statussymbool hebben afgedaan bij jongere generaties. Bovendien is de on-demand-economy in opkomst. Huren in plaats van kopen. Een milieuvriendelijke Smart leasen past prima in dat beeld.

  • Je hoeft geen enorm bedrag te financieren.
  • Kosten zijn duidelijk: belastingen en onderhoud inbegrepen.
  • Ook schade en pechhulp zitten bij het abonnement in.
  • Smart heeft ook volledig elektrische uitvoeringen.

Een Smart private lease deal begint met de keuze voor een model. De tweezitter Fortwo of de vierzitter ForFour.

Daarna bepaal je hoeveel kilometer je per jaar wilt rijden en de periode waarin je wilt gaan leasen (gebruikelijk tussen 12 en 48 maanden).

Tot slot is het goed om te letten op de specifieke leasevoorwaarden. Krijg je bijvoorbeeld een all-inclusive (casco) schadeverzekering of de veel beperktere WA-verzekering bij je contract aangeboden?

Waarom zou je een Smart leasen?

Niet alle Smart-modellen waren de afgelopen jaren even succesvol, maar het bedrijf lijkt de weg naar boven weer te hebben gevonden.

De introductie van de nieuwe, volledig elektrische Smart Fortwo maakt ook de recensenten enthousiast. Het Britse Car Magazine beschreef de compacte stadsauto al als een ‘mini-Tesla’ en beoordeelde het met 4 van de 5 sterren (lees hier de complete review).

Verder is het natuurlijk een kwestie van smaak, maar met een Smart private lease auto kom je als milieubewuste zzp’er en stedeling goed voor de dag bij je klantenkring en omgeving.

Hoe vind je goede Smart private lease deals?

Voor een Smart hoef je natuurlijk niet de hoofdprijs te betalen. Er zijn dan ook geregeld goede Smart private lease deals te vinden.

The devil is in the details – zoals een bekend spreekwoord luidt – want de ene maatschappij biedt wellicht betere voorwaarden dan de andere.

Je kunt natuurlijk alle sites afstruinen en de offertes naast elkaar leggen. Eenvoudiger is het om op het onafhankelijke LeaseVergelijker de beste deal met een paar klikken tevoorschijn te toveren.

Shercinio Ware
Nach oben