Leasevergelijker.nl Blog

Top 10 beste leaseauto’s medio 2017

Tijd om een nieuwe leaseauto uit te kiezen! Kun je een beetje wijs worden uit het enorme aanbod? Ga je voor een duurder model met een hogere eigen bijdrage? Of toch maar een compact stadsautootje?

En welke modellen geven je de beste prijs-kwaliteitverhouding?

We maken de keuze graag wat eenvoudiger voor je. Met deze top 10 leaseauto’s kun je voor elke prijscategorie operational lease een deal vinden die het waard is!

10. Skoda Superb Combi

Een ruime stationwagon met een chique uitstraling. Toch betaal je voor de Skoda Superb Combi geen cent teveel. Deze Tsjechische auto is een geduchte uitdager van onder andere de Volkswagen Passat.

9. Audi A1

Een sportieve auto met comfortabele stoelen waar ook langere Nederlanders lekker in kunnen zitten. Je vindt het bij de Audi A1.

8. Kia Picanto

Een comfortabel en wendbaar stadsautootje. In het A-segment gooit de Kia Picanto hoge ogen. En voor de prijs hoef je het niet te laten.

7. Volvo V60

Populaire keuze bij zakelijke rijders met een gezin. De Volvo V60 lijkt misschien wat saai aan de buitenkant, maar heeft intussen behoorlijk wat vermogen in huis. Ook qua veiligheid zit het helemaal snor.

6. BMW X1

Deze compacte SUV met stoere uitstraling weet vele harten te veroveren. Ook de recensenten geven de BMW X1 hoge cijfers.

5. Nissan Leaf

Sinds 2017 krijgen alleen volledig elektrische auto’s nog een lagere fiscale bijtelling. De Nissan Leaf is een van de koplopers in dit segment. Met een actieradius van 350 kilometer kun je in de Randstad prima op weg.

4. Volkswagen Passat

Nog steeds erg populair in Nederland: de Volkswagen Passat. Een degelijke Duitse station die bovendien steeds zuiniger is gaan rijden.

3. Audi A4 Avant

Echt comfortabel rijden doe je met een Audi A4 Avant. Hij is comfortabel, ruim en ligt heerlijk strak op de weg. Fijn voor wie veel en lang rijdt.

2. Renault Mégane

Een Franse middenklasser (C-segment) met een eigen uitstraling. De Renault Mégane is er voor wie graag goed voor de dag komt.

1. Volkswagen Golf

Misschien niet de meest luxe of verfijnde leaseauto van het stel, maar de Volkswagen Golf biedt nog steeds ongelooflijk veel waar voor z’n geld.

Shercinio Ware
Nach oben