Leasevergelijker.nl Blog

Exclusieve private lease kerstactie bij Albert Heijn: Opel vanaf €179,- per maand

Je kerstboodschappen doen in een gloednieuw private leaseauto? Het kan met de private lease kerstactie van Albert Heijn. Van 9 tot 31 december biedt de grootste supermarkt van Nederland in samenwerking met LeasePlan een aantal voordelige Opel-modellen aan vanaf 179€ per maand.

Doeltreffende slimmerik: Opel Karl

Als eerste privé lease kun je kiezen voor de Opel Karl (179€). Volgens het magazine Autoweek een ‘doeltreffende slimmerik in een bescheiden verpakking’. Een eenvoudige auto met vijf volwaardige zitplaatsen. Cruise Control is standaard inbegrepen. Voor wie meer luxe wil zijn er de Opel Karl Edition Upgrade (194€) en de Opel Karl Rocks (219€).

Hippe stadsauto: Opel Adam

In de categorie Mini of Fiat 500 is er de Opel Adam (239€). Dit is een mooi aangeklede hippe stadsauto met een fijne nieuwe turbomotor. Ook hier kun je voor je privé lease een luxere uitvoering kiezen: De Opel Adam Rocks (259€). Deze heeft onder andere langere veren en een fijn stoffen schuifdak.

Compacte SUV: Opel Mokka X

Voor wie meer ruimte wil is er tenslotte de Opel Mokka X (399€). De compacte SUV biedt plaats genoeg aan een heel gezin en heeft bovendien een hoge instap. Ook laadruimte is er voldoende: met alle banken neer in totaal anderhalve meter. De luxere editie (414€) beschikt onder andere over een achteruitrijcamera en een geïntegreerd multimedia & navigatiesysteem

Private lease alvast bekijken in Albert Heijn XL

Tot en met 18 december zijn alle particulier lease modellen live te bekijken in de grote Albert Heijn XL winkel door het hele land. De actie zelf blijft nog tot 31 december doorlopen. Voor de voorraad geldt wel: Op is op.

Is private lease goedkoper dan nieuw kopen?

Hoe verhoudt private lease zich tot een nieuwe auto kopen? Het hangt er onder andere vanaf hoe vaak je rijdt. De Consumentenbond noemt Private Lease een serieus alternatief voor kopen. Vaak ben je voordeliger uit.

Winactie: Wie verdient een jaar lang private lease?

Geheel in de kerstgedachte is er ook een winactie waarin je een jaar lang private lease kan weggeven. Wie gun je deze kerst een private lease cadeau? De beste inzender (voor 18 december) mag een Opel Karl Rocks weggeven.

Toch liever zelf vergelijken?

Is de Albert Heijn actie voor jou de beste keuze? Misschien is het slim om ook andere aanbieders mee te nemen in je vergelijking. Klik op onderstaande button om de auto’s van de Albert Heijn actie vergelijken met andere aanbieders.

[cta-button url=”https://www.leasevergelijker.nl/private-lease/” title=”Private lease modellen vergelijken” color=”orange” /]
Shercinio Ware
Nach oben