Leasevergelijker.nl Blog

Privatelease: wat is jouw voordeel?

Overweeg je privatelease van een auto?

Dat kan jou vele voordelen opleveren. LeaseVergelijker legt jou uit waarom je dan beter af bent.
Het kost jou gemiddeld 200 tot 500 euro per maand, maar dan lease je een leuke representatieve wagen. Ontbreekt het je aan spaargeld of houd je liever een financiële reserve, ook dan is leasen interessant.

Je neemt een gok

Voorheen was je nog goedkoper uit door een tweedehands auto te kopen. Maar kocht je zo’n tweedehandsje particulier, of bij een dealer? Zolang je niets van auto’s weet, dan is dat altijd een gok.

Ineens gaat je tweedehandsje kapot

En was die gok een goede? Daar kwam je achter, zo gauw je de eerste gekke geluidjes hoorde tijdens het rijden. Ineens zie je oranje lampjes of ontaarden die kraakjes in gebonk vooronder. En voor je het weet, sta jij voor onvoorziene kosten. Zo’n monteur werkt immers ook niet gratis.

Privatelease: iedere maand hetzelfde bedrag

Wie zijn auto rijdt via Private Lease staat niet voor onvoorziene verrassingen. Iedere maand ben je zeker van hetzelfde bedrag, en dat 1 tot 5 jaar lang. Met een Private Lease auto ben je even onder de pannen en weet je waar je aan toe bent.

Baal je ook van een onvoorziene reparatie?

En natuurlijk vragen critici zich dan af of je je auto over zo’n lange over die periode niet dubbel en dwars terugbetaalde. Maar wij kunnen ons niet voorstellen dat dezelfde mensen ook niet even hard zouden balen van een onvoorziene reparatie.

Geen problemen meer

Stel je voor dat je schokdempers of fuseekogel mag vervangen, vlak voor de feestdagen. En misschien ontdekt de monteur hier ook dat je achteruitverwarming of airco kapot is. Dan heb je toch een probleem in een dure periode.

Weg uit die file

Terwijl met Privatelease je reparatiekosten al gedekt zijn en je vaak een vervangende auto hebt. Ken je dat gevoel wanneer je lekker door kunt rijden, terwijl in tegengestelde richting iedereen in de file staat? Dat gevoel is dus Private Lease.

Alle vaste kosten bij elkaar opgenomen

En natuurlijk betaal je iedere maand een vast bedrag over een lange periode. Maar je betaalt anders ook afschrijving, rente(derving), wegenbelasting, een verzekering en de onvoorziene vervangings- of reparatiekosten. Die zijn allemaal al in het leasebedrag opgenomen, zodat jij de allernieuwste Volkswagen, BMW of Audi kan rijden.

Ben je dus nieuwsgierig geworden? Kijk dan rond op onze site, laat je goed informeren en maak je ideale deal.

[cta-button url=”https://www.leasevergelijker.nl/private-lease/” title=”Privatelease aanbod vergelijken” color=”orange” /]
Shercinio Ware
Nach oben