Merken Mazda Lease aanbiedingen

Mazda lease aanbiedingen

Een Mazda leasen kost momenteel 845,00 per maand. Momenteel vind je een Mazda lease aanbod op LeaseVergelijker.nl.
Merken Mazda Lease aanbiedingen
1 Mazda lease aanbiedingen gevonden
Sorteren:

 • Looptijd ≤ 12 Ma.

Aantrekkelijke lease-aanbiedingen van Mazda 

Toyo Cork Kogyo Co. Ltd, wat wij tegenwoordig kennen als Mazda, had een absoluut ongewone start in de auto-industrie. Rond 1920 had de Japanse industrie behoefte aan afdichtingsmateriaal, vooral kurk. Er moest een substituut worden geproduceerd uit binnenlandse fabrieken om aan de vraag te voldoen. Tegen deze achtergrond werd Toyo Cork Kogyo Co. Ltd. opgericht. De CEO Juijro Matsuda reageerde onmiddellijk en schakelde het bedrijf over op het ontwerpen en produceren van machines. 

 Mazda betrad de autowereld met een trike als transportvoertuig. Slechts vier jaar later begon Mazda zijn eerste personenauto te verkopen. Mazda kreeg in 1945 de grootste tegenslag te verwerken, omdat het bedrijf altijd in Hiroshima gevestigd is geweest en direct werd getroffen door het vallen van de atoombom. Hoewel de bedrijfshallen lange tijd als militair hospitaal werden gebruikt, begon aan het eind van het jaar de nieuwe productie. Dit is juist een bijzondere eigenschap van het Japanse automerk, die erom bekend staat nooit op te geven en altijd te proberen het best mogelijke te bereiken.  

In dit opzicht kent Mazda geen compromissen, want voor alle voertuigen moet het optimum worden gevonden, aldus het motto van het bedrijf. Dat geldt ook voor de onstuimige Mazda 6 sedan, de sportieve Mazda MX-5, de trendsettende Mazda 2 Hybrid, de uiterst aantrekkelijke Mazda CX-30 SUV of de Mazda CX-5, die indruk maakt met zijn royale ruimte.  

Innovatieve technologie en toonaangevende motoren in Mazda-leasewagens  

Mazda heeft altijd bekend gestaan om zijn eigen creaties, vooral als het gaat om technologie. De Japanners hebben bijvoorbeeld een proces ontwikkeld waarbij zij bijna alle elektrische componenten inkapselen om ze duurzaam te beschermen tegen waterschade.  

State-of-the-art aandrijftechniek gaat schuil achter het plaatwerk van de Mazda CX-60, de innovatieve SUV van de nieuwste generatie. In de basisversie wordt dit model aangeboden met de E-Skyactiv D 200 met 147 kW / 200 pk. De dieselmotor met een cilinderinhoud van 3,3 liter gebruikt een automatische 8-versnellingsbak om het vermogen op de achterwielen over te brengen. Hier maakt Mazda indruk met een gecombineerd gemiddeld brandstofverbruik volgens WLTP van slechts 5,0 l/100 km en een CO₂-uitstoot van 130 g/km. De CX-60 is ook verkrijgbaar als plug-in hybride. In dit geval produceert een 2,5-liter krachtbron onder de motorkap 241 kW / 327 pk, die op alle vier de wielen wordt overgebracht. Het brandstofverbruik is teruggebracht tot 2,2 l/100 km en de uitstoot bedraagt slechts 48 g/km.

mazda-cx-60-voor

Als plug-in hybride of diesel – de innovatieve Mazda CX-60 SUV

Mazda kan ook klassiek zijn, zoals de Mazda MX-5 duidelijk laat zien. Je kunt deze sportwagen met zijn racy design leasen met 97 kW / 132 pk of met 135 kW / 184 pk. Alle modellen hebben een handgeschakelde zesversnellingsbak. Mazda kiest voor de 1,5-liter benzinemotor of de 2-liter motor als krachtbron en alle modellen hebben achterwielaandrijving.  

mazda-mx-5-voor

De legendarische roadster met een sportief silhouet en Kodo-design – de Mazda MX-5

Uitrusting, extra’s en veiligheid in Mazda-lease modellen 

Over het algemeen zijn alle Mazda-leasewagens verstandig en grotendeels volledig uitgerust met veiligheidsrelevante assistentiesystemen. Maar ook rijhulp van puur technische aard behoort tot de gebruikelijke uitrusting van alle Mazda-modellen. Dat is ook het geval bij de Mazda CX-5, waar volledige LED-koplampen met reinigingssysteem en G-Vectoring Control Plus rijdynamische controle al standaard tot de basisuitrusting behoren. Bovendien promoten de Japanners Mazda Connect, een commandocentrum van eigen makelij, dat de communicatie duidelijker en gemakkelijker moet maken.  

mazda-cx-5-voor

Mazda CX 5 vooraanzicht in blauw

Op het gebied van veiligheid zijn de Mazda-modellen doorgaans standaard uitgerust met een groot aantal systemen: 

 • Tractiecontrolesysteem  
 • Systeem voor stabiliteitscontrole 
 • Bandenspanningscontrolesysteem 
 • Cruise control systeem 
 • Elektronische remkrachtverdeling  
 • Antiblokkeersysteem (ABS) met elektronische remassistent
 • Automatisch waarschuwingssysteem voor de noodrem 

Dergelijke extra’s zijn te vinden in de lagere uitrustingslijnen, zoals de Mazda Prime Line of de Mazda Exclusive Line. Maar de Japanners bieden ook hogere afwerkingsniveaus, zoals Kasari, Kizuna en Homura. In deze gevallen kan de uitrusting ook extravagante voorzieningen omvatten, zoals Recaro sportstoelen met leder en Alcantara, verwarmde stoelen of een groot, zelfoprollend zonnedak.  

In de Mazda-modellen voor gezin of bedrijf ligt de nadruk op functies verschillend. Bij de Mazda 3 bijvoorbeeld zijn parkeerhulp, ruitenwisserontdooier, automatische klimaatregeling en keyless entry al in het basismodel aanwezig, wat de praktische bruikbaarheid van deze leaseauto’s aanzienlijk vergroot. 

Over het algemeen kan je deze extra’s standaard verwachten bij een Mazda leaseauto: 

 • Detectie van slaperigheid  
 • Adaptieve cruise control 
 • E-Call noodoproepsysteem 
 • Automatisch waarschuwingssysteem voor noodremmen 
 • Herkenning van verkeersborden 
 • Rijbaanassistent Plus 
 • Hulp bij parkeren 
 • Emergency Brake Assist met voetgangers- en fietsersdetectie 
 • Hill Start Assist  
 • Cruise control met snelheidsbegrenzer 
 • Bandenspanningscontrolesysteem 
 • Regensensor 

Lease een actueel Mazda-model tegen eerlijke voorwaarden 

Mazda-modellen staan voor de hoogste normen op het gebied van design en technologie. Bovendien heeft het Japanse bedrijf vele malen op indrukwekkende wijze bewezen dat gebruikelijke grenzen niet als zodanig worden geaccepteerd. Mazda-ingenieurs staan erom bekend dat zij problemen bespreken en doordenken totdat er een innovatie is ontstaan. In dat opzicht is het een goed idee om voor jouw volgende leaseauto een Mazda te kiezen.

Welk model jouw voorkeur ook heeft, je kunt jouw nieuwe Mazda leasen tegen gunstige en eerlijke voorwaarden via onze LeaseVergelijker. Je kan de kilometerstand en de contractduur naar eigen goeddunken bepalen. Desgewenst kan je een Mazda-model ook private of zakelijk leasen. Overtuig jezelf en trakteer jezelf op een innovatieve auto van Mazda!

Bekijk alle Mazda lease aanbiedingen

Veelgestelde vragen over het leasen van een Mazda

Hoeveel kost een Mazda in de lease?

Op LeaseVergelijker.nl vind je voor Mazda 165 leaseauto's met een leaseprijs vanaf € 352,00 per maand.

Voor Mazda kan je vrijblijvend een offerte aanvragen bij 4 Leasemaatschappijen.

Ontdek nu alle Mazda aanbiedingen op LeaseVergelijker.nl!

De beste lease aanbiedingen per e-mail

Meld je nu aan voor de gratis LeaseVergelijker.nl nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste aanbiedingen.

Nieuwsbrief