Autoradam

11 Advertenties online

Meer over Autoradam

Op deze pagina zie je een overzicht van alle lease aanbiedingen van Autoradam. Autoradam is een aanbieder van Merken Volkswagen, BMW, Mercedes-Benz en verder. Momenteel vind je op LeaseVergelijker.nl 11 aanbiedingen van de aanbieder vanaf € 680 per maand.

Omschrijving

Autoradam Verhuur & Lease is een snelgroeiende totaalspecialist in het leveren van flexibele mobiliteit en heeft inmiddels 4 vestigingen in Amsterdam en Almere. Autoradam Verhuur & Lease is BOVAG gekwalificeerd en profileert zich als een Multi Merk Autoverhuur & (Short) leasemaatschappij.

Wij doen ons uiterste best om onze klanten dagelijks van topservice te voorzien en hebben de volgende merken reeds in ons wagenpark opgenomen; Opel, Mini, Fiat, Volkswagen, Renault, Audi, Volvo, Toyota, BMW ,Mitsubishi en Mercedes. De mogelijkheden op het gebied van tijdelijke mobiliteit zijn ideaal voor bijvoorbeeld startende ondernemers, voor organisaties die flexibiliteit willen hebben in hun wagenpark of zelfstandigen zonder personeel.

Autoradam Verhuur en Shortlease maakt deel uit van Autoradam Automotive Groep. Autoradam Automotive Groep beschikt over diverse ultra moderne tankstations met uitgebreide lunchrestaurants/shopfaciliteiten met topkwaliteitsproducten en full service autowasstraten met een hoog serviceniveau.

Een modern autobedrijf dat al meer dan honderd jaar dezelfde filosofie hanteert: ‘Uitstekende kwaliteit tegen de laagste prijzen’.

Onze locatie