Start met vergelijken

Alle voordelen van een Citroen voor korte tijd met shortlease

U wilt een Citroen leasen voor een korte periode? Met Citroen shortlease is dit mogelijk. Hiermee kunt u namelijk een kort contract afsluiten voor de auto van uw keuze voor een vast bedrag per maand. De meeste contracten zijn al vanaf twee maanden aan te gaan en per dag opzegbaar. U voorkomt op deze manier dus hoge afkoopboetes en weet meteen waar u aan toe bent. Allerlei zaken zoals onderhoud, verzekeringen, rente, banden en meer zijn gewoon bij de prijs inbegrepen. Aan het einde van elke maand krijgt u een overzichtelijke btw-factuur, zodat u zeker weet dat u nooit teveel uitgeeft. Short lease werkt vaak met acties en stuntprijzen, zodat u regelmatig zeer veel euro’s kunt besparen. Bij LeaseVergelijker geven we gemakkelijk aan welke aanbieders wanneer aan het stunten zijn. En met een Citroen weet u zeker dat u representatief en comfortabel kunt rijden.

Citroen: zuinig, representatief en comfortabel

In 1919 werd het Franse automerk Citroen opgericht. Sinds die tijd is vooral de Eend, de 2CV, bekend geworden als iconische auto. Uiteraard biedt dit merk meer aan en heeft het door de jaren heen steeds modernere en comfortabelere voertuigen uitgebracht. Zo werd bijvoorbeeld de C4 Cactus in 2014 verkozen tot Auto van het Jaar in Spanje en Denemarken. Sommige modellen bieden zelfs fiscale voordelen, waardoor het ook onder zakelijke gebruikers een populair merk is geworden. Het zijn uitgesproken auto’s die kwaliteit en creativiteit met elkaar verbinden. Het brandstofverbruik is zeer gunstig en door de verschillende modellen kunt u het voertuig uitkiezen dat helemaal bij u past. En met behulp van LeaseVergelijker heeft u de beste aanbieder van shortlease zo gevonden.

Ontdek de voordelen van LeaseVergelijker

Omdat het nogal wat tijd en moeite kost om alle aanbieders naast elkaar te leggen en ook nog het overzicht te houden, bieden we via de website van LeaseVergelijker een onafhankelijk platform aan waar u al deze informatie zo bij elkaar hebt. Bij ons hoeft u namelijk alleen maar de criteria van uw keuze te selecteren en alle aanbieders van Citroen short lease komen direct in beeld. Zowel voor zakelijke als privé gebruikers bieden we transparante informatie, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Iedereen heeft weer andere prioriteiten en daarom is ons platform zo gebruiksvriendelijk mogelijk ingesteld. Ontdek het zelf en begin met vergelijken via de website. Wie weet rijdt u straks rond in de Citroen van uw keuze.