Merken Peugeot Lease aanbiedingen

Peugeot Lease aanbiedingen

Bent u op zoek naar een Peugeot om te leasen? Bij LeaseVergelijker.nl vind je momenteel 16 Aanbiedingen, beginnend bij € 216,00 per maand.
Filter
Private & Zakelijk
Merken Peugeot Lease aanbiedingen
16 Peugeot Lease aanbiedingen gevonden
Sorteren:
Populariteit
Beliebtheit

  • Leaseprijs < € 250
De beste lease aanbiedingen per e-mail

Meld je nu aan voor de gratis LeaseVergelijker.nl nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste aanbiedingen.

Nieuwsbrief
Tip: Bewaar zoekopdracht! We zullen je op de hoogte brengen zodra er nieuwe advertenties voor je zoekopdracht zijn.
Vorige 1 2 Volgende

Peugeot leasegegevens

Dit zijn de Peugeot leasegegevens die u momenteel kunt vinden in onze leasevergelijking.

Beschikbare leaseaanbiedingen
277
Direct beschikbaar
277
Laagste leaseprijs
€ 216,00
Hoogste leaseprijs
€ 1.405,00
Nieuwe auto
223
Gebruikte auto's
54
Leasemaatschappij
20
Beste leasefactor
1,84
Nieuwe leaseaanbiedingen
36
Private lease
66
Zakelijk leasen
211
Laatst bijgewerkt
6. juni 2023

Rijden als God in Frankrijk – met betaalbare Peugeot leasewagens

De geschiedenis van Peugeot begon lang voordat de eerste auto de fabriekshallen verliet. Het merk met de leeuw in het logo werd al in 1810 opgericht. Lange tijd stond het bekend om bijzonder scherpe zaagbladen en tal van andere consumentenproducten. Maar al in 1891 hadden de Fransen de tekenen des tijds herkend en begonnen ze met de productie van auto’s. Daarmee is Peugeot een van de oudste autofabrikanten ter wereld en is de leasemarkt niet meer weg te denken. Tegenwoordig maakt het merk deel uit van de in Parijs gevestigde PSA-groep, waartoe naast Peugeot ook Citroën behoort.

Met het model 201, dat in 1929 werd geïntroduceerd, vestigde het bedrijf niet alleen zijn reputatie als fabrikant van betrouwbare en hoogwaardige auto’s, maar ook zijn traditionele naamgeving. De 201 was de eerste Peugeot met de nu gepatenteerde middelste 0 in de modelaanduiding.

Smart city runabout of imposante SUV – het modellengamma van Peugeot

Het huidige modellengamma van het merk omvat in totaal 4 modelseries met een 0 in het midden. Daarnaast zijn er de populaire crossovers en SUV-uitlopers, waarvan Peugeot zelfs twee nullen in het midden toestaat.

peugeot 108 frontansicht

De Peugeot 108 is de perfecte stadsauto – zuinig, compact en comfortabel.

Door zijn bescheiden lengte van slechts 3,48 m is de kleine stadsauto 108 de perfecte auto voor het stadsverkeer en een veelgevraagd alternatief voor de VW Up lease. Met 69 of optioneel 82 pk is hij ook voldoende gemotoriseerd om op een prettige manier langere afstanden af te leggen. Voor wie iets meer ruimte nodig heeft, heeft Peugeot de succesvolle 208 in zijn gamma.

De bijna 4 meter lange kleine auto scoort niet alleen als dynamische drie- of vijfdeurs hatchback, maar ook als stationwagen met een breed motorenpalet. Het gamma reikt van de bijzonder zuinige diesel met 68 pk tot de krachtige sportwagen met een 208 pk sterke benzinemotor onder de motorkap.

peugeot 2008 frontansicht

De Peugeot 2008 is verkrijgbaar met benzine-, diesel- en elektromotoren.

Een stijlvol alternatief voor leasn in deze klasse is de 2008. Bij LeaseVergelijker.nl vindt u aantrekkelijke aanbiedingen voor de trendy crossover SUV en voor alle andere Peugeot-modellen.

peugeot 308 frontansicht

De Peugeot 308 is verkrijgbaar als hatchback, stationcar en cabriolet.

De Peugeot 308, de rivaal van de Volkswagen Golf, die ook verkrijgbaar is als chique sedan en ruime stationcar, heeft ook een uitloper in het SUV-segment, de 3008. De benzinemotoren van de compacte 308 variëren van 82 tot 272 pk. De dieselmotoren beginnen bij 92 pk en gaan tot 181 pk.

Keuze tussen een chique luxe sedan en een praktische stationwagen

Het Franse vlaggenschip is de statige 508. Met een lengte van 4,80 meter past de elegante sedan in de hogere middenklasse. De stationwagonversie van de grote Peugeot doet niet onder voor het vierdeursmodel. Naast zuinige dieselmotoren en krachtige benzinemotoren is de 508 ook leverbaar als dieselhybride met vierwielaandrijving.

peugeot 5008 frontansicht

Als SUV biedt de Peugeot 5008 voldoende ruimte voor het hele gezin.

Peugeot biedt ook een lifestyle-uitvoering van zijn topmodel aan. De 5008 blijkt een sportieve familie-SUV met veel ruimte en een variabel zitconcept. Voor gezinnen met veel ruimte is het echter ook raadzaam om de moderne Partner Tepee MPV nader te bekijken. Hij heeft niet alleen schuifdeuren aan de zijkant en optioneel 7 zitplaatsen, maar biedt ook aantrekkelijke leasetarieven.

Als ook u geïnteresseerd bent geraakt in een van de vele Peugeot-modellen, nodigen wij u uit om ons aanbod goed te bekijken. Met de gunstige Peugeot-lease is het bijzonder eenvoudig om een van de aantrekkelijke Franse auto’s mee naar huis te nemen en binnenkort als God in Frankrijk op weg te zijn –  in de vorm van een nieuwe of gebruikte auto.

Bekijk alle Peugeot lease aanbiedingen

Veelgestelde vragen over Peugeot leasing

Hoeveel kost een Peugeot in lease?

Op LeaseVergelijker.nl vind je aanbiedingen voor Het teken Peugeot 277 vanaf een leaseprijs van € 216,00 per maand.

Merk voertuigen Peugeot kunt u vrijblijvend informatie aanvragen op onze pagina onder 20 Leasemaatschappijen.

Ontdek nu alle Peugeot aanbiedingen op LeaseVergelijker.nl!

Wat is een goede leasefactor voor een Peugeot ?

De beste lease aanbiedingen per e-mail

Meld je nu aan voor de gratis LeaseVergelijker.nl nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste aanbiedingen.

Nieuwsbrief