Merken Porsche Taycan Lease aanbiedingen

Porsche Taycan Lease aanbiedingen

Bent u op zoek naar een Porsche Taycan om te leasen? Bij LeaseVergelijker.nl vind je momenteel 16 Aanbiedingen, beginnend bij € 1.190,00 per maand.
Filter
Private & Zakelijk
Merken Porsche Taycan Lease aanbiedingen
16 Porsche Taycan Lease aanbiedingen gevonden
Sorteren:
Populariteit
Beliebtheit

De beste lease aanbiedingen per e-mail

Meld je nu aan voor de gratis LeaseVergelijker.nl nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste aanbiedingen.

Nieuwsbrief
Tip: Bewaar zoekopdracht! We zullen je op de hoogte brengen zodra er nieuwe advertenties voor je zoekopdracht zijn.
Vorige 1 2 Volgende

Porsche Taycan leasegegevens

Dit zijn de Porsche Taycan leasegegevens die u momenteel kunt vinden in onze leasevergelijking.

Beschikbare leaseaanbiedingen
16
Direct beschikbaar
16
Laagste leaseprijs
€ 1.190,00
Hoogste leaseprijs
€ 3.223,00
Nieuwe auto
16
Gebruikte auto's
0
Leasemaatschappij
2
Beste leasefactor
1,40
Nieuwe leaseaanbiedingen
2
Private lease
0
Zakelijk leasen
16
Laatst bijgewerkt
6. juni 2023

De Porsche Taycan – vol vermogen de toekomst in

Eersteklas rijprestaties behoren tot de merkessentie van de Zwabische sportwagenfabrikant Porsche. Maar met de in september 2019 te onthullen elektrisch aangedreven Taycan zet de autofabrikant nieuwe maatstaven in deze discipline. Het volledig nieuw ontwikkelde model vertegenwoordigt het vertrek van het traditionele merk naar de toekomst van de autotechniek. Naast de e-aandrijving beschikt de Taycan dan ook over tal van systemen voor autonoom rijden op niveau vier. Op dit niveau beheert het voertuig voor langere tijd zonder de aandacht van de bestuurder. Op dit moment is de kring van serieuze concurrenten in deze klasse nog vrij klein. De grootste concurrent van de Taycan is de Model S van e-pionier Tesla. Andere fabrikanten, zoals Polestar, staan echter al in de startblokken en zullen het aanbod van sportieve e-mobielen binnenkort aanzienlijk uitbreiden. Zowel de Porsche Taycan als de Tesla en alle rivalen die er in de toekomst bij komen, vindt u tegen aantrekkelijke leasevoorwaarden op LeaseVergelijker.

porsche taycan frontansicht

De Porsche Taycan haalt een topsnelheid tot 250 km/u.

De nieuwe technologie is verpakt in een 4,97 meter lange vierdeurs coupé, die standaard royaal plaats biedt aan vier personen. Een doorlopende achterbank met een extra zitplaats is als optie leverbaar. De twee bagageruimtes voor en achter bieden ook voldoende opbergruimte voor bagage. 366 liter achterin en nog eens 81 liter voorin zijn heel geschikt voor dagelijks gebruik.

Waar elektrische energie indrukwekkend regeert – de motoren van de Porsche Taycan

Hoewel die-hard sportwagenrijders nog moeten wennen aan de extreme soepelheid van elektromotoren, zullen ze de brute vermogensafgifte vanaf het begin waarderen. Porsche biedt de Taycan aan in drie verschillende versies. Het instapmodel is de 4S, die de keuze heeft uit 530 pk of 571 pk. Die versnellen de ruim 2,2 ton zware bolide in 4,0 seconden vanuit stilstand naar 100 km/u. Om te voorkomen dat de 71 kWh netto accu al na enkele kilometers moet worden opgeladen, is de topsnelheid beperkt tot 250 km/h. Porsche staat bestuurders 10 km/h meer toe. Porsche staat 10 km/h meer toe voor bestuurders van de Turbo en Turbo S modellen, die respectievelijk 680 pk en 761 pk hebben. In de krachtigste versie katapulteren twee synchroonmotoren de vierdeurs coupé in slechts 2,8 seconden van 0 naar 100 km/u. Dat geconcentreerde vermogen resulteert in een maximumkoppel van 850 Nm in de Turbo en een indrukwekkende 1.050 Nm in de Turbo S.

Om met deze waarden niet voortijdig zonder vermogen te komen zitten, hebben de Turbo’s een sterkere accu met een netto capaciteit van 83,7 kWh aan boord. Met een gemiddeld verbruik van ongeveer 31 kWh per 100 kilometer is deze capaciteit voldoende voor een reële actieradius van ongeveer 320 kilometer. Om de wachttijd tijdens het laden van de accu’s tot een minimum te beperken, heeft Porsche de Taycan uitgerust met een krachtig 800-volt systeem. Hiermee kan de accu idealiter in ongeveer 25 minuten van vijf tot tachtig procent worden opgeladen bij speciale laadstations. Daarna staat niets een volgende spannende fase in de weg.

Autonoom en luxueus – reizen in de Porsche Taycan

Een moderne Porsche is niet alleen uiterst sportief, maar ook luxueus uitgerust. Zelfs het basismodel is standaard voorzien van een gedeeltelijk lederen interieur en comfortstoelen. Maar bijna geen enkele Taycan verlaat de montagehal zonder een indrukwekkende reeks extra’s.

porsche taycan seitenansicht

Naast exclusieve lakafwerkingen zijn er nog tal van andere uitrustingshoogtepunten.

De optielijst is zo uitgebreid dat de verscheidenheid aan mogelijkheden pas duidelijk wordt na een uitgebreide bestudering van het gamma. Vooral de veelheid aan assistenten en systemen die autonoom rijden mogelijk maken, vereisen een intensieve studie. De luxe van een luxeklasse, met fijn leder en exclusief lakwerk, hoeft echter niet achterwege te blijven.

Start in de toekomst van mobiliteit met de Porsche Taycan en aantrekkelijke lease-aanbiedingen

Bent u een van die mensen die graag voorop loopt en de verworvenheden van de moderne technologie zo vroeg mogelijk aanpast? Maar trakteert u zichzelf ook graag op de luxe van een exclusieve sportwagen die ook zeer geschikt is voor dagelijks gebruik? Dan kunt u bijna niet om de Taycan heen. Bekijk op LeaseVergelijker de aantrekkelijke en aanpasbare lease-aanbiedingen voor de E-Porsche van onze partner-leasemaatschappijen. Wilt u meer weten over leasen? Dan vind je gedetailleerde antwoorden op al je vragen op onze FAQ-pagina’s. Om er zeker van te zijn dat je geen enkele exclusieve aanbieding meer mist, schrijf je je in voor onze gratis nieuwsbrief. Wacht niet langer en begin nu aan de toekomst van e-mobiliteit met de Porsche Taycan en LeaseVergelijker. Aan de slag!

Toon alle Porsche Taycan lease-aanbiedingen

Veelgestelde vragen over Porsche Taycan leasing

Hoeveel kost een Porsche Taycan in lease?

Op LeaseVergelijker.nl vind je aanbiedingen voor de Porsche Taycan 16 vanaf een leaseprijs van € 1.190,00 per maand.

De Porsche Taycan kunt u vrijblijvend informatie aanvragen op onze pagina onder 2 Leasemaatschappijen.

Ontdek nu passende Porsche Taycan aanbiedingen op LeaseVergelijker.nl!

Wat is een goede leasefactor voor een Porsche Taycan?

De beste lease aanbiedingen per e-mail

Meld je nu aan voor de gratis LeaseVergelijker.nl nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste aanbiedingen.

Nieuwsbrief