Merken Tesla Lease aanbiedingen

Tesla Lease aanbiedingen

Bent u op zoek naar een Tesla om te leasen? Bij LeaseVergelijker.nl vind je momenteel 41 Aanbiedingen, beginnend bij € 609,00 per maand.
Filter
Private & Zakelijk
Merken Tesla Lease aanbiedingen
41 Tesla Lease aanbiedingen gevonden
Sorteren:
Populariteit
Beliebtheit

  • Elektrisch
De beste lease aanbiedingen per e-mail

Meld je nu aan voor de gratis LeaseVergelijker.nl nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste aanbiedingen.

Nieuwsbrief
Tip: Bewaar zoekopdracht! We zullen je op de hoogte brengen zodra er nieuwe advertenties voor je zoekopdracht zijn.
Vorige 1 2 3 4 5 Volgende

Tesla leasegegevens

Dit zijn de Tesla leasegegevens die u momenteel kunt vinden in onze leasevergelijking.

Beschikbare leaseaanbiedingen
41
Direct beschikbaar
31
Laagste leaseprijs
€ 609,00
Hoogste leaseprijs
€ 2.765,00
Nieuwe auto
28
Gebruikte auto's
13
Leasemaatschappij
14
Beste leasefactor
1,44
Nieuwe leaseaanbiedingen
12
Private lease
5
Zakelijk leasen
36
Laatst bijgewerkt
10. juni 2023

Aantrekkelijke lease-aanbiedingen van Tesla

Hoewel Martin Eberhard en Marc Tarpening Tesla pas in 2003 hebben opgericht, is het bedrijf nu al een van de meest waardevolle openbare bedrijven ter wereld. Maar bekender dan de oprichters, die een paar jaar later vertrokken, is Elon Musk, die snel opklom van investeerder tot CEO van het bedrijf. Hoewel Tesla naast elektrische auto’s ook fotovoltaïsche systemen en batterijen produceert, is de productie van auto’s de kernactiviteit van het Amerikaanse bedrijf. De naam verwijst overigens naar de geniale uitvinder Nicola Tesla.

Het naar hem genoemde bedrijf levert ook spannende innovaties. Tesla produceerde bijvoorbeeld het eerste in massa geproduceerde elektrische voertuig dat werd aangedreven door lithium-ionbatterijen. Tesla heeft de sprong naar massaproducent allang gemaakt. In 2020 had het bedrijf meer dan 70.700 mensen in dienst, verkocht het dit jaar bijna een half miljoen voertuigen en sloot het boekjaar voor het eerst in de zwarte cijfers af. De binnenlandse markt is nog steeds verreweg de belangrijkste voor het Amerikaanse bedrijf.

Tesla – elektrisch en krachtig op de weg

In tegenstelling tot veel andere autofabrikanten concentreert Tesla zich volledig op het segment van de elektrische voertuigen en biedt het potentiële kopers slechts een relatief beperkt productgamma aan. De modellen bieden vaak moderne technische voorzieningen – zoals een rijhulpsysteem met de naam “Autopilot”. Ze worden ook gekenmerkt door een enorme kracht. Tesla biedt zijn eigen laadstations (“Superchargers”) voor de stroomvoorziening, waarvan er in 2021 wereldwijd ongeveer 30.000 waren – met een stijgende trend. Tesla biedt momenteel geen modellen in het micro- en kleine autosegment aan. De filosofie van het bedrijf is eerder om de hoge ontwikkelingskosten aanvankelijk te herfinancieren door middel van duurdere voertuigen. Als u elektrische Tesla’s wilt leasen tegen gunstige voorwaarden, vindt u in onze LeaseVergelijker tal van aantrekkelijke aanbiedingen.

Model 3 – de best verkochte elektrische middenklasse auto

Tesla produceert de 4,69 meter lange Model 3 sinds 2017. Met een miljoen verkochte voertuigen is de middelgrote sedan opgeklommen tot de bestseller onder de elektrische voertuigen medio 2021.

tesla-model-3-voor

De Tesla Model 3 is een volledig elektrische personenauto met een bereik tot 614 kilometer

De Model 3 is verkrijgbaar in een standaardversie met achterwielaandrijving en in twee varianten die qua actieradius (“Maximum Range”) en prestaties (“Performance”) zijn geoptimaliseerd met vierwielaandrijving. Dit maakt motorvermogens tussen 325 en 510 pk en WLTP-afstanden tussen 491 en 614 kilometer mogelijk.

Model S – snelle acceleratie in de luxe klasse

De Model S, die sinds 2012 verkrijgbaar is, is het eerste voertuig dat Tesla in serie produceert. Vier jaar na zijn marktintroductie heeft de 4,97 meter lange sportsedan in de luxe klasse een facelift gekregen.

tesla-model-s-voor

De Tesla Model S wordt beschouwd als een sedan uit de luxe klasse – hier getoond in elegant rood

De Model S Plaid-variant, die sinds 2021 te koop is, is bijzonder krachtig en accelereert van 0 tot 100 km/u in slechts 2,1 seconden met een 1.020 pk sterke drive motor en biedt toch een WLTP-bereik van 628 kilometer. Tesla zegt dat het “de hoogst accelererende productieauto op de markt” is.

De SUV’s – Model X en Model Y

Met 5,04 meter is de Model X momenteel het langste en met een massa van bijna 2,4 ton ook het zwaarste voertuig van het merk Tesla. Krachtige motoren tot 1.020 pk maken snelle prestaties mogelijk ondanks het hoge gewicht.

tesla-model-x-voor

De topmotor van de vierwielaangedreven luxe SUV Tesla Model X levert 773 pk.

Hierdoor kan de Model X van 0 naar 100 km/u accelereren in 3,9 (vierwielaandrijving met dubbele motor) of 2,6 seconden (vierwielaandrijving met tri-motor). Het Amerikaanse bedrijf produceert de crossover sinds 2015 en biedt hem aan met vijf, zes of zeven zitplaatsen.

Tesla’s Model Y mag dan slechts 4,75 meter lang zijn, hij biedt meer dan 2.100 liter opbergruimte. Tesla biedt momenteel twee versies van de SUV, die sinds 2020 in productie is – onder meer in de Gigafactory in Berlijn-Brandenburg.

tesla-model-y-voor

De Tesla Model Y is een volledig elektrische middelgrote SUV met een maximaal bereik van 507 kilometer

Terwijl de Model Y een topsnelheid van 218 km/u en een WLTP-bereik van 507 kilometer biedt, accelereert de Model Y Performance-variant tot 250 km/u. Hierdoor wordt de WLTP-actieradius echter iets beperkt tot 480 kilometer.

Lease een elektrisch voertuig van Tesla tegen een redelijke prijs

Wilt u eindelijk uw droom van sportieve elektrische mobiliteit waarmaken? Lease dan een Tesla met onze LeaseVergelijker. Wij hebben een ruim aanbod van aantrekkelijke lease aanbiedingen voor zowel zakelijk als private leasen. Dankzij de flexibele voorwaarden inzake kilometerstand en contractduur vindt u zeker het ideale aanbod voor u. Tesla Lease aanbiedingen  zijn momenteel bijzonder populair bij onze bezoekers. Vergelijk nu de lease-aanbiedingen die onze partner-leasemaatschappijen uit heel Nederland u te bieden hebben!

Bekijk alle Tesla lease aanbiedingen

Veelgestelde vragen over Tesla leasing

Hoeveel kost een Tesla in lease?

Op LeaseVergelijker.nl vind je aanbiedingen voor Het teken Tesla 41 vanaf een leaseprijs van € 609,00 per maand.

Merk voertuigen Tesla kunt u vrijblijvend informatie aanvragen op onze pagina onder 14 Leasemaatschappijen.

Ontdek nu alle Tesla aanbiedingen op LeaseVergelijker.nl!

Wat is een goede leasefactor voor een Tesla ?

Alle Tesla modellen in het overzicht

De beste lease aanbiedingen per e-mail

Meld je nu aan voor de gratis LeaseVergelijker.nl nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste aanbiedingen.

Nieuwsbrief