MisterGreen

0 Advertenties online

Meer over MisterGreen

Op deze pagina zie je een overzicht van alle lease aanbiedingen van MisterGreen. Momenteel vind je op LeaseVergelijker.nl helaas geen aanbiedingen van de aanbieder.

Omschrijving

Wij zijn goed op weg. Op dit moment hebben wij al 3.500 Tesla’s in onze Europese vloot en ons korte termijn doel is om eind 2024, 10.000 elektrische auto’s in de lease te hebben. Wij zijn een ambitieuze groep mensen, met de gedeelde waarden: innovatief, betrokken en positief.

Voor de toekomst zien we vooral heil in zelfrijdende auto’s. De huidige Tesla’s zijn al uitgerust met hard- en software, zodat ze straks gemakkelijk zijn om te schakelen naar zelfrijdende voertuigen. Als het zover is, zal ook de prijs per kilometer drastisch dalen. Dan zal echt iedereen elektrisch gaan rijden. We zijn op zoek naar gepassioneerde en ambitieuze mensen om ons team te versterken.

De transitie naar duurzame mobiliteit versnellen door transparante en innovatieve leasecontracten voor zelfrijdende elektrische voertuigen aan te bieden.MisterGreen is er heilig van overtuigd dat zelfrijdende auto’s zorgen voor minder ongelukken en minder files. Daarnaast zal in dit geval de software van de auto centraal staan, welke gemakkelijk ge-update kan worden. Wat levert dit op? Vermindering productie wat resulteert in daling van de impact op het milieu! Op dit moment ligt de Full Self Driving Capability van Tesla mijlenver voor op de concurrentie.

We maken elektrisch leasen toegankelijk en transparant. Bij MisterGreen kun je binnen 5 minuten vanaf je smartphone een nieuwe elektrische leaseauto bestellen. Zo maken wij het afsluiten van een leasecontract een prettig en overzichtelijk proces waarbij je zelf de controle behoudt.

Onze locatie