NIO

2 Advertenties online

Meer over NIO

Op deze pagina zie je een overzicht van alle lease aanbiedingen van NIO. NIO is een aanbieder van Merk NIO. Momenteel vind je op LeaseVergelijker.nl 2 aanbiedingen van de aanbieder vanaf € 687 per maand.

Omschrijving

NIO is ontstaan in 2012, officieel opgericht op 25 november 2014 en is een mondiaal opererend bedrijf dat slimme en krachtige elektrische auto’s ontwerpt, ontwikkelt en bouwt. Onze missie is ‘To Shape a Joyful Lifestyle’ voor onze gebruikers doormiddel van doordacht design, geweldige services en geavanceerde technologie.

‘Blue Sky Coming’ beschrijft onze leidende filosofie voor een mooiere, positieve en duurzamere toekomst. Dit uitgangspunt drijft ons iedere dag, wereldwijd. Dit zie je ook in ons logo waarin de volgende waarden worden weergegeven: Sky > Vision : Earth > Action.

Onze eerste auto was de EP9 welke in 2016 werd uitgebracht en één van de snelste elektrische auto’s ter wereld is. In juni 2018 kwam ons eerste volumemodel op de markt en nu, 4 jaar later, is onze 300.000e auto gebouwd. Sinds eind 2022 zijn we actief in 6 landen. In 2025 zullen we in 25 landen actief zijn.

Onze locatie