Menu

Je operational lease selectie

Merk, model & uitvoering
 

Selectie aanpassen

Brandstof
Bijtelling
Carosserie
Transmissie
Leaseprijs

Bevestig eerst je selectie


Auto leasen

Alles wat u moet weten over auto leasen

Een auto leasen betekent dat u voor een vast maandbedrag in een voertuig van de aanbieder kunt rijden. U gaat een contract aan waarvoor u voor een bepaalde duur zegt de auto te leasen. De aanbieder zorgt voor het onderhoud, de verzekeringen en alle andere omringende zaken, terwijl u alleen voor de brandstof hoeft te zorgen. Deze constructie heeft als voordeel dat u altijd weet waar u aan toe bent qua kostenplaatje en dat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele onverwachte omstandigheden. Er zijn verschillende vormen te vinden waarin u een lease auto kunt krijgen.

Welke vormen van autolease zijn er?

De meeste maatschappijen bieden operational, private en/of shortlease aan. Operational lease betekent dat de auto in bezit blijft van de aanbieder en dat de gebruiker voor een vast maandbedrag hier gebruik van kan maken. Bedrijven gebruiken deze vorm vaak vanwege de fiscale aantrekkelijkheid. Een andere mogelijkheid is private lease, waarmee vooral de particuliere markt wordt bediend. Vaak zijn deze contracten van langere duur en vanaf minimaal twaalf maanden. De andere optie, shortlease, betekent dat u een auto kunt leasen voor een korte periode van bijvoorbeeld twee maanden. Deze leasevorm wordt voornamelijk gebruikt voor tijdelijke werknemers, seizoenwerkers en zelfstandige werkers die geen investeringsmogelijkheid hebben voor de aanschaf van een eigen auto. Wellicht dat u zelf op zoek bent naar een lease auto. Hoe kunt u deze het beste vinden?

Hoe kom ik aan een lease auto?

Bij LeaseVergelijker hebben we jarenlange ervaring met de verschillende leasemaatschappijen van autolease. Wij kunnen via ons onafhankelijke platform het vergelijken voor u uit handen nemen. Spendeer geen middagen meer aan het bij langs gaan van alle mogelijkheden, maar zie in een paar klikken de beste deal die er op het moment te vinden is. Bij ons kunt u naast de prijzen ook de voorwaarden vergelijken, zodat u altijd direct weet waar u aan toe bent. Neem een kijkje op de website en ontdek het gebruikersgemak. En wie weet bent u straks al snel uw eigen auto aan het leasen. Bij LeaseVergelijker is het allemaal mogelijk.


Athlon via Maandprijs.nl
Justlease.nl
Renault Private Lease
Pure Lease BV
IkRij via Groepsveiling.nl
ANWB
Toyota Private Lease
Blankert Shortlease B.V.
Athlon
Terberg Leasing
Toyota Private FlexLease
privatelease.com
Rijnmond Lease
Easyautolease
Basic Lease
XLEasy
Privatelease.com via Groepsveiling.nl
Friesland Lease B.V. via Maandprijs.nl
Yourlease
LeasePlan.nl
IkRij.nl via Maandprijs.nl
IkRij.nl
Vallei Autolease
LEASELINQ
Directlease
Friesland Lease via Groepsveiling
Arval
Middelbeek Lease
Dynamiclease
Terberg leasing
ActivLease.nl
Athlon via Groepsveiling.nl
LeasePlan
Blankert.nl
Autoradam
Privatelease.com via Maandprijs.nl
VWP Shortlease
Total Carlease
AutoLeaseCenter.nl
AutoLeaseCenter
MijndomeinAuto
Moovler
ActivLease
Alphabet Private Lease
Athlon via Maandprijs.nl
Justlease.nl
Renault Private Lease
Pure Lease BV
IkRij via Groepsveiling.nl
ANWB
Toyota Private Lease
Blankert Shortlease B.V.