Start met vergelijken

Met een Renault shortlease komt u verder

Renault wordt steeds vaker op de weg gezien en dat is onder andere dankzij de vele voordelen van short lease. Bij LeaseVergelijker begrijpen we de behoefte om in een representatieve auto te rijden, zonder vast te zitten aan een jarenlang leasecontract of het maken van een grote investering. Daarom maken we het al sinds 2002 gemakkelijk voor al onze klanten om toegang te krijgen tot de juiste informatie. Via onze website kunt u namelijk alle Nederlandse aanbieders in één overzicht te zien krijgen. Hierdoor bent u geen dagen kwijt aan zelf vergelijken, maar kunt u deze taak gewoon uit handen geven. Met onze heldere en onafhankelijke werkwijze kunt u zelf kiezen op welke criteria u wilt vergelijken en een weloverwogen keuze maken. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u straks tevreden in de Renault van uw keuze kunt rondrijden.

Wat betekent shortlease?

Short lease is een flexibele mobiliteitsoplossing voor wanneer u voor een korte termijn een auto nodig heeft. U sluit namelijk een contract af die al vanaf twee maanden geldig kan zijn. Hiervoor betaalt u een vast bedrag per maand waar zaken zoals onderhoud, banden, verzekeringen, rente en meer gewoon bij zijn inbegrepen. U komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. Hiernaast is shortlease over het algemeen dagelijks opzegbaar en wordt er gewerkt met slimme acties. Zo kunt u dankzij stuntprijzen in een Renault rijden voor een veel lagere prijs dan normaal. Dit systeem werkt erg goed voor startende ondernemers, seizoenwerkers, werkgevers en privégebruikers. In welke Renault rijdt u straks rond?

De alsmaar populairdere Renault

Al sinds 1899 maakt Renault voertuigen van topkwaliteit. Ooit begonnen als initiatief van de broers Fernand, Louis en Marcel, is het merk nu uitgegroeid tot een grote speler in de automarkt. Al meerdere keren zijn deze auto’s verkozen tot de populairste in Europa en ook in Nederland zijn ze steeds meer op de wegen te vinden. Voer iedereen is er een geschikt model te vinden. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Clio, Megane, Twingo of de Captur? Stuk voor stuk zijn het auto’s van topkwaliteit die duurzaam, krachtig en comfortabel rijden. De auto van uw keuze is straks binnen handbereik dankzij de voordelen van shortlease. Ga daarom naar de website van LeaseVergelijker en zie overzichtelijk alle informatie op een rijtje neergezet die u nodig hebt voor een goede keuze. Wat kan short lease voor u gaan betekenen?