Menu

Je shortlease selectie

Merk & model
 

Selectie aanpassen

Brandstof
Bijtelling
Carosserie
Transmissie
Leaseprijs

Beschikbare modellen

Vergelijk de mogelijkheden
Vorige uitvoering Volkswagen - Golf - 5-deurs
v.a. vanaf € 580,00 per maand /mnd

Shortlease

Shortlease: Hoe werkt het?

Als u op zoek bent naar een auto voor een kortere periode zonder direct een grote investering te moeten doen, dan is shortlease de ideale oplossing. U kunt een short lease contract al vanaf twee maanden aangaan en daarmee voor een vast bedrag per maand gebruik maken van de auto van uw keuze. Bij veel aanbieders is het zelfs per dag opzegbaar. U behoudt tegelijkertijd de voordelen van een lang contract. Zo zijn zaken als het onderhoud, de verzekeringen en meer gewoon bij de prijs inbegrepen. U hoeft alleen nog voor de brandstof te zorgen. Deze korte leasemogelijkheid brengt veel voordelen met zich mee.

De voordelen van shortlease

Stel dat u een werknemer aanneemt voor een tijdelijke periode of u werkt als zelfstandige en hebt voor een klus van een paar maanden een auto nodig. U kunt in dit geval het beste een shortlease auto regelen, zodat u alleen voor deze korte periode de auto in bezit heeft. U loopt hiermee geen enkel financieel risico, want alles zit gewoon bij de prijs inbegrepen. Kortom, u geniet van alle voordelen van een jarenlang contract en kan al na een paar maanden weer de shortlease auto terugbrengen. Nu is het echter alleen nog zaak om de beste aanbieder van short lease eruit te filteren.

Hoe vind ik de beste shortlease auto?

Het is niet ingewikkeld om een short lease aanbieder te vinden, er zijn er genoeg op de markt. Het wordt echter wel wat lastig zodra u de juiste eruit probeert te halen. Vergelijken kost nu eenmaal veel tijd en dat begrijpen we bij LeaseVergelijker heel goed. Om u dit werk te besparen, hebben we een onafhankelijk platform opgesteld waarmee u gemakkelijk en snel de shortlease van uw voorkeur kunt vinden. Geef aan welke criteria u belangrijk vindt en alle aanbieders verschijnen in één overzicht direct op uw scherm. Doordat shortlease actiematig werkt, zijn er een bepaald aantal auto’s beschikbaar per aanbieder. Handig dus als u deze in één keer kunt vergelijken. Kijk ook goed naar de autolease voorwaarden om de beste deal te kunnen kiezen die bij u past.


Arval
ActivLease
Athlon via Maandprijs.nl
Alphabet Private Lease
AutoLeaseCenter.nl
Vallei Autolease
Friesland Lease via Groepsveiling
XLEasy
IkRij.nl
Blankert Shortlease B.V.
Pure Lease BV
Moovler
Privatelease.com via Groepsveiling.nl
ActivLease.nl
IkRij via Groepsveiling.nl
Autoradam
Basic Lease
Privatelease.com via Maandprijs.nl
AutoLeaseCenter
Blankert.nl
IkRij.nl via Maandprijs.nl
Toyota Private FlexLease
Maxima Lease
Middelbeek Lease
Athlon via Groepsveiling.nl
Dynamiclease
Justlease.nl
Toyota Private Lease
Total Carlease
Renault Private Lease
LeasePlan.nl
Directlease
Easyautolease
Athlon
Active Lease
ANWB
privatelease.com
Terberg Leasing
LeasePlan
Yourlease
Friesland Lease B.V. via Maandprijs.nl
VWP Shortlease
LEASELINQ
Rijnmond Lease
MijndomeinAuto
Arval
ActivLease
Athlon via Maandprijs.nl
Alphabet Private Lease
AutoLeaseCenter.nl
Vallei Autolease
Friesland Lease via Groepsveiling
XLEasy