LeaseVergelijker.nl Diesel lease aanbiedingen

Diesel lease aanbiedingen

Verzeker je van aantrekkelijke lease aanbiedingen voor diesel auto's van alle bekende merken tegen scherpe tarieven.

Bekijk alle aanbiedingen
Toegekend door Kiyoh
Diesel Lease
  • Populaire aanbiedingen
  • Op leaseprijs
  • Populaire merken
  • Meer informatie

Bekijk onze huidige diesel lease highlights.

Diesel lease aanbiedingen van populaire merken

Welk merk je ook zoekt, op LeaseVergelijker vind je voor alle merken en modellen de leaseauto die bij je past.

De beste lease aanbiedingen per e-mail

Meld je nu aan voor de gratis LeaseVergelijker.nl nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste aanbiedingen.

Nieuwsbrief

Diesel Lease: Duurzame motoren voor zuinige veelrijders

Toen Rudolf Diesel in 1893 een motor presenteerde die later onder de naam van zijn uitvinder over de hele wereld populair zou worden, stond de automobielbouw nog in de kinderschoenen. Ook de afmetingen van de eerste Diesel-motor deden nauwelijks vermoeden dat hij ooit onder de motorkap van een personenauto te vinden zou zijn. Lange tijd werden de motoren vanwege hun omvang en ontwerp uitsluitend gebruikt als stationaire motoren voor de aandrijving van de meest uiteenlopende machines.

Nadat de eerste dieselmotor in 1902 in de romp van een schip was geïnstalleerd, duurde het nog tot 1923 voordat de eerste vrachtwagen met een zelfontbrander werd uitgerust. Op dat moment waren dieselmotoren echter nog lang niet wijdverbreid. De eerste in serie geproduceerde dieselpersonenauto’s waren de Mercedes-Benz 260 D en de Hanomag Rekord, die beide begin 1936 op de Berlijnse autoshow werden gepresenteerd. Maar pas met de ontwikkeling van moderne injectieprocessen en in combinatie met turbotechnologie in de jaren negentig begon het echte succesverhaal in het personenautosegment.

De diesel – milieuvriendelijker dan ooit tevoren

Ondanks de controversiële discussies die de relatie van de nederlanders met diesel de laatste jaren hebben vertroebeld, is het beproefde aandrijfconcept nog steeds razend populair. Vandaag kiezen veel automobilisten opnieuw bewust voor een diesel. Enerzijds blijven dieselmotoren scoren met hun economische voordelen, anderzijds heeft de verbeterde uitlaatgaszuivering de milieuproblemen verlicht.

opel-corsa-voor

De Opel Corsa is een van de populairste dieselmodellen in de klasse van de kleine wagens.

De nieuwe auto’s met dieseltechnologie die in 2021 op de Europese markt komen, voldoen allemaal aan de strenge EU-emissievoorschriften en worden daarom niet langer bedreigd door rijverboden in bijzonder vervuilde binnensteden. Vooral met betrekking tot de CO2-uitstoot hebben moderne diesels tegenwoordig verheugend lage waarden. Hoogwaardige katalysatoren en roetfilters alsmede innovatieve systemen voor uitlaatgasrecirculatie hebben ervoor gezorgd dat diesels de afgelopen jaren steeds schoner zijn geworden, ook wat betreft andere emissies. Niet in de laatste plaats vanwege de steeds milieuvriendelijker wordende technologie wordt bij de aanschaf van een auto weer vaker gekozen voor een dieselmotor. De bekende voordelen van de diesel komen nu weer steeds meer naar voren.

Dubbel besparen met diesel lease dankzij lage tarieven en lage brandstofkosten

Deze voordelen komen het duidelijkst naar voren bij het tankstation. Dankzij het hoge rendement van de dieselmotor levert het apparaat zijn vermogen met een lager verbruik dan een benzinemotor met hetzelfde vermogen. Het matige brandstofverbruik in combinatie met de lagere prijs per liter in directe vergelijking met premium brandstof geeft de dieselmotor een duidelijke voorsprong in termen van zuinigheid. Met elke gereden kilometer nemen de financiële voordelen ten opzichte van de benzinemotor toe.

vw-t-roc-vooraanzicht

De in Nederland zeer populaire VW T-Roc is ook leverbaar met een dieselmotor.

Dieselmotoren worden niet alleen beschouwd als efficiënter, maar ook als bijzonder robuust en duurzaam. Het is niet ongewoon om bij regelmatig onderhoud hoge kilometrages van zes cijfers te halen. Daarnaast waarderen veel dieselrijders ook de enorme trekkracht van dieselmotoren met turbo. Zelfs bij een laag toerental is er een hoog koppel beschikbaar, waardoor een snelle acceleratie mogelijk is. Voertuigen met een dieselmotor onder de motorkap kenmerken zich niet alleen door hun extreem lage brandstofverbruik. Ook het rijplezier wordt meestal niet verwaarloosd.

De combinatie van alle genoemde voordelen maakt diesel zo interessant. Zowel mensen die veel rijden als iedereen die zuinigheid, betrouwbaarheid en rijplezier in een auto zoekt, profiteren van deze voordelen.

audi-a6-voor

De Audi A6 scoort punten met opmerkelijke langeafstandskwaliteiten, vooral als diesel.

Voor wie bij de aanschaf van een nieuwe auto vooral op deze aspecten let, blijft de automarkt een ruime keuze aan geschikte modellen bieden. Stationwagen, SUV of bedrijfswagen: bijna alle fabrikanten blijven aantrekkelijke dieselvoertuigen aanbieden. Vooral in de middenklasse en in het hogere segment zijn dieselmotoren sterk vertegenwoordigd. Maar ook in de compacte klasse spelen moderne diesels nog steeds een belangrijke rol. Kijk maar eens op LeaseVergelijker.nl en zie wat onze partner-leasemaatschappijen u te bieden hebben.

Voordelig een diesel leasen op LeaseVergelijker.nl – zo eenvoudig is het

Een diesel leasen in plaats van kopen blijkt een behoorlijk slim idee te zijn, en niet alleen als je goed kijkt. Met autolease bent u altijd onderweg met de nieuwste modellen en de modernste techniek. Omdat u de looptijd van een leasecontract individueel kunt afspreken, hebt u de mogelijkheid om een bijzonder korte looptijd te kiezen. Zo profiteert u altijd van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van dieseltechniek en de bijbehorende voordelen.

Als u een nieuwe auto wilt, brengt u uw lease-auto aan het einde van het contract gewoon terug naar de leasemaatschappij. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de verkoop van uw oude auto en de bijbehorende risico’s. U spreekt niet alleen de looptijd, maar ook het aantal kilometers individueel af met de leasemaatschappij. Zo krijgt u een leasecontract dat perfect is afgestemd op uw wensen, behoeften en mogelijkheden.

Wilt u op de hoogte blijven van de beste lease-aanbiedingen van onze partner-leasemaatschappijen? Dan raden wij u aan om u in te schrijven voor onze gratis nieuwsbrief. Of neem gewoon elke dag een kijkje op onze aanbiedingenpagina. Deze wordt regelmatig door onze redactie bijgewerkt met nieuwe topdeals. Wacht niet langer – vind vandaag nog uit duizenden dieselmodellen van alle bekende merken precies de leaseauto die bij u past!

Bekijk nu diesel lease aanbiedingen!

FAQ - Veelgestelde vragen

Waarom is een dieselauto de moeite waard?

Dieselauto's bieden veel voordelen:

  • Dieselvoertuigen hebben een zeer laag brandstofverbruik. Bovendien zijn de brandstofprijzen veel lager dan bij benzine.
  • Dieselmotoren zijn over het algemeen duurzamer dan benzinemotoren. Diesels zijn daarom perfect als voertuigen voor lange afstanden.
  • Dieselauto's met turbo scoren met een enorme trekkracht en snelle acceleratie.

Welke dieselmodellen zijn bijzonder populair om te leasen?

Aan welke uitlaatgasnorm voldoen de diesel leaseauto's?

Welke merken bieden hun dieselauto's aan op LeaseVergelijker.nl?

Diesel lease aanbiedingen
Zoek nu je dieselauto op LeaseVergelijker
Vind nu een leaseauto Bekijk alle diesel lease aanbiedingen
De beste lease aanbiedingen per e-mail

Meld je nu aan voor de gratis LeaseVergelijker.nl nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste aanbiedingen.

Nieuwsbrief