Merken Cupra Born Lease aanbiedingen

Cupra Born Lease aanbiedingen

Bent u op zoek naar een Cupra Born om te leasen? Bij LeaseVergelijker.nl vind je momenteel 15 Aanbiedingen, beginnend bij € 591,00 per maand.
Filter
Private & Zakelijk
Merken Cupra Born Lease aanbiedingen
15 Cupra Born Lease aanbiedingen gevonden
Sorteren:
Populariteit
Beliebtheit

De beste lease aanbiedingen per e-mail

Meld je nu aan voor de gratis LeaseVergelijker.nl nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste aanbiedingen.

Nieuwsbrief
Tip: Bewaar zoekopdracht! We zullen je op de hoogte brengen zodra er nieuwe advertenties voor je zoekopdracht zijn.
Vorige 1 2 Volgende

Cupra Born leasegegevens

Dit zijn de Cupra Born leasegegevens die u momenteel kunt vinden in onze leasevergelijking.

Beschikbare leaseaanbiedingen
15
Direct beschikbaar
15
Laagste leaseprijs
€ 591,00
Hoogste leaseprijs
€ 1.129,00
Nieuwe auto
10
Gebruikte auto's
5
Leasemaatschappij
4
Beste leasefactor
2,41
Nieuwe leaseaanbiedingen
5
Private lease
1
Zakelijk leasen
14
Laatst bijgewerkt
6. juni 2023

De Cupra Born – het opwindend sportieve lease-alternatief in de compacte klasse

Als exclusief submerk van Seat spreekt Cupra vooral klanten aan die belang hechten aan een sportief uiterlijk en krachtige motoren. Moederbedrijf Volkswagen gebruikt dit imago nu om zijn ambitieuze elektrificatiestrategie vooruit te helpen. Sinds augustus 2021 is de Born ook leverbaar als volledig elektrische Cupra. Technisch gezien is de Cupra Born een nauwe verwant van de VW ID.3. Net als de ID.3 is de Born een compacte sedan met een hatchback en vijf deuren. Ondanks de grote overeenkomsten onder het plaatwerk gaat de Cupra Born zijn eigen weg.

Niet alleen het duidelijk dynamischer design en de sportievere tuning, maar ook tal van details markeren de duidelijke verschillen tussen de Spanjaard en zijn wat meer ingetogen tegenhanger uit Nederland. Het feit dat beiden in de VW-fabriek in Zwickau van de band komen, verandert daar niets aan. Het aanbod van e-modellen in de compacte klasse blijft groeien. Naast de Nissan Leaf of de Hyundai Kona EV zijn ook Tesla met de Model 3 en talrijke andere merken met overeenkomstige modellen in deze populaire voertuigklasse vertegenwoordigd. Voor al deze elektrische voertuigen vindt u bij onze partnerdealers op LeaseVergelijker.nl uiteraard gunstige lease-aanbiedingen.

Ondanks het sportieve, dynamische design beschikt de Cupra Born ook over praktische eigenschappen. Met een lengte van 4,32 meter past hij keurig in het rijtje van zijn concurrenten in de compacte klasse. Ook de vijf deuren en de steil aflopende achterkant van de Born zijn typische carrosseriekenmerken in dit segment. Een bagageruimte van 385 liter, die desgewenst kan worden uitgebreid tot 1267 liter, is eveneens in overeenstemming met de specificaties van deze voertuigklasse. Het chique design van de Born en de geschiktheid voor dagelijks gebruik vormen een aantrekkelijke symbiose.

Nog wendbaarder met boostfunctie – de elektromotoren van de Cupra Born

Ook de aandrijfconcepten van de Cupra Born zijn uitermate geschikt voor dagelijks gebruik. De aantrekkelijke zuiderling is verkrijgbaar in vier verschillende configuraties. Het basismodel Born 45 is uitgerust met een elektromotor die 150 pk levert en de 1,7 ton zware auto in 8,9 seconden van 0 naar 100 km/u accelereert. In combinatie met de kleinste accu, die netto 45 kWh elektriciteit opslaat, is een maximale actieradius van 349 kilometer mogelijk. Het topmodel in het gamma, de Cupra Born 77 e-Boost, gaat bijna 200 kilometer verder. Dankzij zijn boostfunctie haalt hij kortstondig een vermogen van 231 pk, waarmee de Born in exact zeven seconden vanuit stilstand naar 100 km/u accelereert. Ook de Born 58 e-Boost heeft deze boost-functie. Met zijn kleinere en lichtere accu bereikt hij de 100 km/u net even sneller. De capaciteit van de accu is echter slechts voldoende voor een actieradius van 420 kilometer.

De Born 58, die met zijn 204 pk ook vrij snel accelereert, haalt ongeveer dezelfde afstand. Ongeacht het aantal pk’s en de accucapaciteit zijn alle Cupra Borns achterwielaangedreven en hebben ze een maximumsnelheid van 160 km/u. Minstens zo belangrijk als de theoretische actieradius is de snelheid waarmee de accu kan worden opgeladen. In de basisversie laadt de Cupra op met maximaal 50 kW. Optioneel kan het laadvermogen worden verhoogd tot 100 kW. De accu is dan na ongeveer een half uur weer voor 80 procent vol. Bij een snellaadstation laden de varianten met de grotere accu’s standaard met 120 of 125 kW.

Sportief en duurzaam – de uitrusting van de Cupra Born

De uitrusting van de Cupra Born past bij het sportieve imago van het merk. De stoelen, die gemaakt zijn van gerecycled materiaal, zijn sportief gevormd en bieden daardoor goede zijdelingse steun. Ook het sportstuur, waarmee onder meer de verschillende rijprofielen kunnen worden gekozen, past bij de dynamische claim van het merk. Ook het head-up display, dat een augmented reality-functie heeft, en het hoogwaardige infotainmentsysteem zijn kenmerken die het karakter van de Born bepalen. Uiteraard biedt Cupra een breed scala aan opties om een zeer persoonlijke droomauto vorm te geven.

De Cupra Born voordelig leasen – bij LeaseVergelijker.nl vindt u de juiste aanbiedingen.

Bent u op zoek naar een volledig elektrische compacte auto met een aantrekkelijk sportief design, een passend imago en een hoge dagelijkse bruikbaarheid? De Cupra Born voldoet aan deze criteria en is bovendien gebaseerd op betrouwbare techniek uit het grote VW onderdelenschap. Toch presenteert de aantrekkelijke Spanjaard zich als een individueel alternatief voor andere modellen van de groep. Ook de leaseconcepten die onze partnerdealers in heel Nederland op LeaseVergelijker.nl aanbieden, zijn individueel en beproefd. Hier kunt u de leaseperiode en het aantal kilometers kiezen op basis van uw persoonlijke wensen en behoeften. Op onze marktplaats vindt u talrijke aanbiedingen met toptarieven bij alle merken en modellen. Speciale lease-aanbiedingen zijn beschikbaar op onze dagelijks bijgewerkte aanbiedingenpagina. Start nu uw zoektocht en binnenkort kunt u uw droomauto gaan leasen.

Bekijk alle aanbiedingen van Cupra Born

Veelgestelde vragen over Cupra Born leasing

Hoeveel kost een Cupra Born in lease?

Op LeaseVergelijker.nl vind je aanbiedingen voor de Cupra Born 15 vanaf een leaseprijs van € 591,00 per maand.

De Cupra Born kunt u vrijblijvend informatie aanvragen op onze pagina onder 4 Leasemaatschappijen.

Ontdek nu passende Cupra Born aanbiedingen op LeaseVergelijker.nl!

Wat is een goede leasefactor voor een Cupra Born?

De beste lease aanbiedingen per e-mail

Meld je nu aan voor de gratis LeaseVergelijker.nl nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste aanbiedingen.

Nieuwsbrief